2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yok yok böyle gider kuzu bu merak etme :) bu akşam ne var sende :)
Kuzu ben de curlygirl gibi afzladan yapmıştım 2 gün yensin diye o yüzden yine aynıları var
Planım hep 2 günlük yapmaktı ama ilk kez bi yemeği 2. gün yicez baya sevinçliyim bugün
Ama sıradaki yemek biber dolması. Yanına da bişeyler uydurucaz artık. Geçen hafta pazardan aldıklarımı bitirmeye bakıyorum

ben ayrıca lokma ve lezzet dergilerini alıyourm onlarda değişik güzel tariflerde oluyor :)

Yaaa ben çok seviyorum biber dolmasınııı ama eşim sevmiyo onuda

pilav yapmıyoruz genelde kilo yapmasın ama cacık vazgecilmezimiz tabiki
Aa pilavsız olur mu kuzu ya Yemeklerin yanına pilav makarna falan yapmıyormusun yani ne yapıyosun o zaman bunu daha çok merak ettim çünkü. Sıkıldım ben çünkü bu ikiliden

Haha birimiz karnıyarığa birimiz biber dolmasına hasret kalıcaz demek ki kuzu . Annelerde yeriz artık bunları daha çok. Öyle avutuyorum kendimi ben
yakın olsaydın değişirdik yemeklerden kuzu ayyy kaç zamandır canım lahana sarması çekiyo benim biri yapsada gitsem diye bakıyorum evde denesem mi diyorum ama korkuyorum hiç yapmadım

Aa pilavsız olur mu kuzu ya Yemeklerin yanına pilav makarna falan yapmıyormusun yani ne yapıyosun o zaman bunu daha çok merak ettim çünkü. Sıkıldım ben çünkü bu ikiliden
Ya salata ya cacık yada yoğurt tek çeşit yemek yiyoruz genelde kuzu arada fasülyenin yanına pilav belki yapıyoruz :) eşim öyle çok sevmiyo zaten tek çeşit yeterli onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…