Ay ne güzel geldi o kılağa öyleBeşemal soslu patlıcan yemeği inşallahBenimde evde pek birşey yok ondan şaşırıyorum zaten
Hadi ya hahah, biraz geciktirmiş ama kaçamamış seninki kabaktanyyy biliyomusun bende dün yaptım sana dediğim gün kardeşim geldi başka bişey yap dedi yapamadım kabağı dün sonunda yaptım ayy bi ben seviyorum kabağıda anneme kabak yapıcam diyorum ayyy uyy diyonasıl oldu
Yap bakalımmm ben napiciim yaaaİnşallah yapayım da size de foto çeker gösteririm
dün mercimek çorbasıyla patates yemeği yapmıştım bugünde yetecek kadar yapmıştım. bu akşam rahatım :)Baya herkes kullanıyomuş siteyi :) sen ne yapıyosun bugün ?
ay o nasıl bişimiş merak ettim bendeDün akşam evde değildik birşey yapamadım kuzu dışarda yedik
Beşemal soslu patlıcan yemeği inşallahBenimde evde pek birşey yok ondan şaşırıyorum zaten
Bende dün keşfettim çok beğendim
Ben kabağa bayılırım bide ben biraz kıyma koyuyorum içine çok güzel oluyo , baya sildi süpürdü tabağıAy ne güzel geldi o kılağa öyleBenimki patlıcan yemiyo ya ben de çok severim sinir oluyorum bu durumaa
Hadi ya hahah, biraz geciktirmiş ama kaçamamış seninki kabaktanAy ben de kabak yapıcam artık dedim biraz hıı şunu mu yapsak falan dedi ama yok çöpe atmak istemiyorum kabakları yapalım bugün dedim yaptım. Ben beğendim şahsen ya haha Eşim de beğendi ama ben sevmem aslında ama çok güzel olmuş dedi baya da götürdü yani :) Ay bir de nasıl kolay bi yemek o öyle bayıldım pratikliğine :))
Seninki nasıl oldu, yedirmeyi başardın di mi
ne güzelll ben kıtıkıtına yapıyorum resmendün mercimek çorbasıyla patates yemeği yapmıştım bugünde yetecek kadar yapmıştım. bu akşam rahatım :)
ay o nasıl bişimiş merak ettim bende
Ay ne güzel geldi o kılağa öyleBenimki patlıcan yemiyo ya ben de çok severim sinir oluyorum bu durumaa
Hadi ya hahah, biraz geciktirmiş ama kaçamamış seninki kabaktanAy ben de kabak yapıcam artık dedim biraz hıı şunu mu yapsak falan dedi ama yok çöpe atmak istemiyorum kabakları yapalım bugün dedim yaptım. Ben beğendim şahsen ya haha Eşim de beğendi ama ben sevmem aslında ama çok güzel olmuş dedi baya da götürdü yani :) Ay bir de nasıl kolay bi yemek o öyle bayıldım pratikliğine :))
Seninki nasıl oldu, yedirmeyi başardın di mi
Yap bakalımmm ben napiciim yaaapatates var bi tanede patlıcan kızartıım olmassa
dün mercimek çorbasıyla patates yemeği yapmıştım bugünde yetecek kadar yapmıştım. bu akşam rahatım :)
ay o nasıl bişimiş merak ettim bende
canım valla 2 günlük yapınca çok rahat oluyor. en azından yemek hazır olan gün diğer işlerini yapabiliyorsun.ne güzelll ben kıtıkıtına yapıyorum resmenertesi gün yememek için, tavık çıkarmış olsam bende yemeğini yapardım aslında
kuzu güzel gözüküyormuş :) bide sen dene bakalım ona göre bizdeGörünüşü de çok güzeldi inşallah bende yapabilirimPatlıcanı bende pek sevmem aslında ama bu şekilde güzel olacak gibi
Dertmiş valla hergün ne pişirsem diye düşünmekOlabilir kızartma pratik
http://www.nefisyemektarifleri.com/besamel-soslu-patlican-musakka/ işte buuu
Haha nasıl hızını alamayıp o kadar yapmışsın yaaa helal olsun vallaBen kabağa bayılırım bide ben biraz kıyma koyuyorum içine çok güzel oluyo , baya sildi süpürdü tabağıay ben gecen gün ne yaptımm börek yaptım baya abartmışım ama buzluğada atarız dedik 60 tane börek olmus dedimki çok olmuş akşamına bi kaç tane pişiriim ayy yemekte börek mi yicez falan filan dedi, en son ooo anneminkinden güzel olmuş bu diyodu
Tamam tutarsa sizde yaparsınızkuzu güzel gözüküyormuş :) bide sen dene bakalım ona göre bizde
Görünüşü de çok güzeldi inşallah bende yapabilirimPatlıcanı bende pek sevmem aslında ama bu şekilde güzel olacak gibi
Çok güzel görünüyo valla bu şekilde ben de yedirebilirim belki
Haydi yap da hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hayırdır canım çok durgun bir günaydın oldu iyimisin ?
Allah yardıımcın olsun tadını çıkarmaya çalış
çok azzzz :)
Hadi bakalım hayırlısı çok az kalmış senin adına hetecanlıyız kalpler gümgüm
Güzel gözüküyo :) ayrıca bayılırım patlıcanaa ben yaGörünüşü de çok güzeldi inşallah bende yapabilirimPatlıcanı bende pek sevmem aslında ama bu şekilde güzel olacak gibi
Dertmiş valla hergün ne pişirsem diye düşünmekOlabilir kızartma pratik
http://www.nefisyemektarifleri.com/besamel-soslu-patlican-musakka/ işte buuu
banada söyleyin adını bende bakayım :)Ayy benim de favorm o site, çok işime yarıyo ne arasam var resmen ya bayılıyorum :)))
Ahh evet iyi ki varsınız enerji depolayacağım bruda :)
Nefis yemek tarifleri canım site :) Hepimiz birbirimizden habersiz kullanıyormuşuz çok işine yarayacak eminim :)banada söyleyin adını bende bakayım :)
Ozaman sende denemelisin ilk fırsattaGüzel gözüküyo :) ayrıca bayılırım patlıcanaa ben ya
Bizim sıkıntı işte kuzu dolaba giren yemeği yemeyi çok sevmiyoruz kalırsa yiyoruz tabi ama kalmasın diye az yapıyoruzcanım valla 2 günlük yapınca çok rahat oluyor. en azından yemek hazır olan gün diğer işlerini yapabiliyorsun.
Haha nasıl hızını alamayıp o kadar yapmışsın yaaa helal olsun valla
yemekte börek mi yicez he hahah
Ay ben kendimden beklenmedik bi performans gösteriyorum ya nazar değdirmeyeyim de cidden kıvırdım sanki bu işi.
Sen benimkinin itirafa gel asıl. Kendisi bbi yoğurt aşığıdır pilavı da asla yoğurtsuz yemez.
Evdeki ilk yemekte pilav vardı ama yoğurdu unutmuşuz yoktu. Başta nasıl unuttuk ben yoğurtsuz asla pilav yiyemem falan diyeAy napalım hazırladık şimdi bugünlük ye dedim. Oturdu yedi. Aradan biraz vakit geçti. Baktı bana "sana bişey itiraf ediym mi" dedi heyecanla bekliyorum ben tabi " ya ben aslında pilavı ypurtsuz yiyebiliyomuşum annem pilavı güzel yapamadığı için yoğurt yeme ihtiyacı duyuyomuşm " dedi :d Ay ben bir emst oldum tabi anlatamam. Ama valla her yemek için duyuyorum artık neredeyse bu iltifatı. Geçen kayınvalidemler geldiğinde ilk mercimek çorbasını yapmıştım tadına baktı. Olamaz yaa buna hayranlık sayfası açılır diyo hahah
İnşallah kaybolmaz ya acemi şansımı diye düşünüyorum ara ara zamanla görücezamannn maşallah kuzuu bence bi el lezzeti vardır yaa sendede o var demekki kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?