2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Beşemal soslu patlıcan yemeği inşallah Benimde evde pek birşey yok ondan şaşırıyorum zaten
Ay ne güzel geldi o kılağa öyle Benimki patlıcan yemiyo ya ben de çok severim sinir oluyorum bu durumaa
Hadi ya hahah, biraz geciktirmiş ama kaçamamış seninki kabaktan Ay ben de kabak yapıcam artık dedim biraz hıı şunu mu yapsak falan dedi ama yok çöpe atmak istemiyorum kabakları yapalım bugün dedim yaptım. Ben beğendim şahsen ya haha Eşim de beğendi ama ben sevmem aslında ama çok güzel olmuş dedi baya da götürdü yani :) Ay bir de nasıl kolay bi yemek o öyle bayıldım pratikliğine :))
Seninki nasıl oldu, yedirmeyi başardın di mi

Baya herkes kullanıyomuş siteyi :) sen ne yapıyosun bugün ?
dün mercimek çorbasıyla patates yemeği yapmıştım bugünde yetecek kadar yapmıştım. bu akşam rahatım :)
ay o nasıl bişimiş merak ettim bende

Ben kabağa bayılırım bide ben biraz kıyma koyuyorum içine çok güzel oluyo , baya sildi süpürdü tabağı ay ben gecen gün ne yaptımm börek yaptım baya abartmışım ama buzluğada atarız dedik 60 tane börek olmus dedimki çok olmuş akşamına bi kaç tane pişiriim ayy yemekte börek mi yicez falan filan dedi, en son ooo anneminkinden güzel olmuş bu diyodu

dün mercimek çorbasıyla patates yemeği yapmıştım bugünde yetecek kadar yapmıştım. bu akşam rahatım :)

ne güzelll ben kıtıkıtına yapıyorum resmen ertesi gün yememek için, tavık çıkarmış olsam bende yemeğini yapardım aslında

Görünüşü de çok güzeldi inşallah bende yapabilirim Patlıcanı bende pek sevmem aslında ama bu şekilde güzel olacak gibi

Yap bakalımmm ben napiciim yaaa patates var bi tanede patlıcan kızartıım olmassa

Dertmiş valla hergün ne pişirsem diye düşünmek Olabilir kızartma pratik

http://www.nefisyemektarifleri.com/besamel-soslu-patlican-musakka/ işte buuu

ne güzelll ben kıtıkıtına yapıyorum resmen ertesi gün yememek için, tavık çıkarmış olsam bende yemeğini yapardım aslında
canım valla 2 günlük yapınca çok rahat oluyor. en azından yemek hazır olan gün diğer işlerini yapabiliyorsun.

Haha nasıl hızını alamayıp o kadar yapmışsın yaaa helal olsun valla
yemekte börek mi yicez he hahah
Ay ben kendimden beklenmedik bi performans gösteriyorum ya nazar değdirmeyeyim de cidden kıvırdım sanki bu işi.
Sen benimkinin itirafa gel asıl. Kendisi bbi yoğurt aşığıdır pilavı da asla yoğurtsuz yemez.
Evdeki ilk yemekte pilav vardı ama yoğurdu unutmuşuz yoktu. Başta nasıl unuttuk ben yoğurtsuz asla pilav yiyemem falan diye Ay napalım hazırladık şimdi bugünlük ye dedim. Oturdu yedi. Aradan biraz vakit geçti. Baktı bana "sana bişey itiraf ediym mi" dedi heyecanla bekliyorum ben tabi " ya ben aslında pilavı ypurtsuz yiyebiliyomuşum annem pilavı güzel yapamadığı için yoğurt yeme ihtiyacı duyuyomuşm " dedi :d Ay ben bir emst oldum tabi anlatamam. Ama valla her yemek için duyuyorum artık neredeyse bu iltifatı. Geçen kayınvalidemler geldiğinde ilk mercimek çorbasını yapmıştım tadına baktı. Olamaz yaa buna hayranlık sayfası açılır diyo hahah

Görünüşü de çok güzeldi inşallah bende yapabilirim Patlıcanı bende pek sevmem aslında ama bu şekilde güzel olacak gibi

Çok güzel görünüyo valla bu şekilde ben de yedirebilirim belki
Haydi yap da hayırlı haberlerini bekliyoruz

amannn maşallah kuzuu bence bi el lezzeti vardır yaa sendede o var demekki kuzu :) iki dak. da anneye satış ayy ne güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…