2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy kıyamam ya zaten senin annenle olan fotoğrafını görünce bi duygulanmıştım, herşeyin güzel gecmesine sevindim kuzuu :) alışabildinmi nasıl gidiyo

Kuzucuum güzel geçmesine çok sevindim hayırlı olsun tekrardan :)
Ay 2. kedinle vedalaşmadığın için ağlamana baya güldüm ama ben ya hahah
Ayrıca insan unutuyor bi çok şeyi ya o telaş içinde. Ben de unuttum birsürü şey. Çiçek atma yapamadım mesela , kınada da 2. tütü kombinimi giymeyi unuttum falan o baya içime oturdu ne yapıp edip giymem lazım onları
Önemli olan güzel geçmiş olması tabii bunlarda birer hatıra oldu :)
Evlilik nasıl alıştın mı bu arada :)

Maşallah ne güzel olmuş. Kızlar hepiniz sorunsuz atlattınız çok şükür, ömür boyu mutlu olun artık :)
Ay sen beni bir gün öldüreceksin
Ahh canım sağol ya arkadaşım çekmiş onu bizde çok beğendik
Eh o anı da anlat tabi merak etmiyor değilim

Ayy kıyamam ya zaten senin annenle olan fotoğrafını görünce bi duygulanmıştım, herşeyin güzel gecmesine sevindim kuzuu :) alışabildinmi nasıl gidiyo
Yaa ben de çok duygulandım onda
Ama niye gülüyorsun vallahi insan üzülüyor yavrucaktan ayrılacak diye ben hak verdim yani Çiçeği kimse hatırlatmadı mı

ider kardeşliği hangi model seninki
Hoşbulduk kuzu fotoğraf elimde çok az var onlarda ig de olanlar

Çok teşekkür ederim canım benim hoşbulduk hangi fotoğraftan bahsediyorsun
hoşgeldin canım :) bayıldık size :) yeni fotolarını bekliyoruz

Annem hiç ağlamadı yanımda ama ben koptum gittim yanımdakiler sağolsun güldürmek için çok uğraştı :)
Daha anlamadım birşey pek evde oturamadık bayram falan girince ama tebrik edin beni ilk misarifimi ağırladım bile hemde yatılı !
Sağol kuzum benim
Ama biriyle vedalaşmıştım diğeri saklanmış unuttum öpmeyi çok ağladım valla
AA tüh sende baya bişey unutmuşsun ama öyle oluyor malesef Tütüyü mevlüt yaparsan orda giy
Evliliğe dediğim gibi anlamadım daha evde oturamadık ama kısacık zamana misafir sıkıştırdım

Maşallah ne güzel olmuş. Kızlar hepiniz sorunsuz atlattınız çok şükür, ömür boyu mutlu olun artık :)

Ay sen beni bir gün öldüreceksin

Eh o anı da anlat tabi merak etmiyor değilim

Amin kuzu darısı başınıza inşallah
Eşim ikinci iş olarak müzisyenlik yapıyor, düğünde ki orkestrada arkadaşlarıydı zaten sahneye davet ettiler o da beni çağırdı sahneye nişanımızda da söylemişti güzel bir anı kaldı kuzum

Yaa ben de çok duygulandım onda

Ama niye gülüyorsun vallahi insan üzülüyor yavrucaktan ayrılacak diye ben hak verdim yani Çiçeği kimse hatırlatmadı mı

Heh yaşa kuzu hak verdin dimi onlar benim evlatlarım sonuçta

ider kardeşliği hangi model seninki

hoşgeldin canım :) bayıldık size :) yeni fotolarını bekliyoruz

Hoşbulduk teşekkür ederim elime geçer geçmez sizde fotolar

Haha haklı tabii canım ama dinleyince bir eğlenceli geldi yani
Hatırlatmadılar kuzu yaaa, bizim düğün bitemeyince kaynadı arada. Normal bitmesi gereken saatte hala tepiniyoduk adamlar saat doldu demişler. Görünceciğim gidip salon sahibiyle konuşup uzatınca eller havaya kısmında unutulup kaldı öyle. Bi ara hiç bitmeyecek sandım düğün. Bitince bi sevindim nerdeyse

Uuu yatılı misafir hem dee. Vallahi tebrik ediyorum seni kuzucum

Kolay değil tabi Allahtan güldürmek için uğrasanlar varmış bizde tam tersi ağlamaya katılmıştı ooo masallahh kuzu hemde yatılı misafir

Kolay değil tabi Allahtan güldürmek için uğrasanlar varmış bizde tam tersi ağlamaya katılmıştı ooo masallahh kuzu hemde yatılı misafir
Yaa ilk sınavı atlattım işte yatılı olarak Ay evet hiç ağlamadı annemler ama çocukluk arkadaşlarım ağladı onları görünce daha çok ağladım tabi

Yaa sorma abisi eşi ve yeğeni geldi ve kaldılar Sizin düğün nasıldı kuzucum çok güzel olmuşsun sende maşallah
tebrik ediyorum canım :) sürekli misafir ağırlıyorum bende bu aralar ama henüz yatılı olmadı :) nasıl geçti. eve alıştınmı artık

Hangi şarkıı Video olsa ne güzel olurdu
Heh yaşa kuzu hak verdin dimi onlar benim evlatlarım sonuçta
Ay hak vermem mii yavru onlar yaa sadece düşündüm de benim azmanla vedalaşmaya kalksam gelinliği ne kılığa sokardı

Yaa ilk sınavı atlattım işte yatılı olarak Ay evet hiç ağlamadı annemler ama çocukluk arkadaşlarım ağladı onları görünce daha çok ağladım tabi
ay o çocukluk arkadaşları neden öyle oluyorki bende arkadaşlarımınkinde çok ağlamıştım benimkindede onlar ağladı :)

Hangi şarkıı Video olsa ne güzel olurdu

Ay hak vermem mii yavru onlar yaa sadece düşündüm de benim azmanla vedalaşmaya kalksam gelinliği ne kılığa sokardı

Ohoo bunu da atlattın mı artık misafir vız gelmeli bence

Ele inat şarkısı Video var ama henüz elime geçmedi kuzu.
Seninde mi kedin varrr benim biri sarı biri siyah sarıyla fotoğraf bile çekildim
Yemekli değildi ama çaya geldiler yemekli ağırlamam lazım bir de gerisi kolay

ay o çocukluk arkadaşları neden öyle oluyorki bende arkadaşlarımınkinde çok ağlamıştım benimkindede onlar ağladı :)

tebrik ediyorum canım :) sürekli misafir ağırlıyorum bende bu aralar ama henüz yatılı olmadı :) nasıl geçti. eve alıştınmı artık

Yaa biri kalktı ama biz evcilik oynuyoduk ne ara büyüdük falan dedi off tam damar yaptı
Evde hiç yabancılık çekmedim canım dha öncede sık sık gidioduk belki ondan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…