- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
ahahhahahoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?
sen senin ofisi ben benimkini kurtaracağız
bide erkenden geldim önceden mesaj falan atılırdı onda ofiste olalım diye ama bekledim bekledim gelmedi o mesaj
dün nişanlımla aldık kıyafet falan kıyamam ya kendi daha çok çabaladı
Bende bi değişiklik yok aynıCok sukur iyiyim canlar kosturuyoruz iste evi yerlestirmeywe basladik bayramdan sora gelecek esyalarim var onlari bekliyoruz oyle iste sizler neler yapiyosunuz :)
Hayırlı yolculuklar canım :) ayyy inanmıyorumSelam kizlarr ben de yoldan bildiriyorumm. Bu arada bizimMrs Pink arkadasimiz vardi ya hani, kendisi sifresini unutup yanlis girerek bloke etmis haberiniz olsun
canım sağol ya bunaldım darlandım çalışasım hiç yokahahhahaayyy amann maşallah taze çifte :)
haha ciddi misin nasıl düzelecek peki sen işe mi geciyorsun kuzuSelam kizlarr ben de yoldan bildiriyorumm. Bu arada bizimMrs Pink arkadasimiz vardi ya hani, kendisi sifresini unutup yanlis girerek bloke etmis haberiniz olsun
Benimde uykum varcanım sağol ya bunaldım darlandım çalışasım hiç yok
haha ciddi misin nasıl düzelecek peki sen işe mi geciyorsun kuzu
aynen o da var gece çok geç yattım çok uykum varBenimde uykum var
Aynen öyle eve gidip uyumanın hayalini kuruyorumaynen o da var gece çok geç yattım çok uykum var
aynen ya iki gündür de çok geç gidiyorum ama bugünde çıktıktan sonra alacaklarım var kolye kemer falan onları alıp geçerim ha bi de kuaföre gitmek gerek manikürü bilmem nesi umarım akşamı etmem yineAynen öyle eve gidip uyumanın hayalini kuruyorum
Benimde gitmem gereken bi çok yer var ama enerjim yokaynen ya iki gündür de çok geç gidiyorum ama bugünde çıktıktan sonra alacaklarım var kolye kemer falan onları alıp geçerim ha bi de kuaföre gitmek gerek manikürü bilmem nesi umarım akşamı etmem yine
bugün halletmem gerek sallanasım var benimde şuan tüm bunları unut yat uyu moduna girdimBenimde gitmem gereken bi çok yer var ama enerjim yok
bugün halletmem gerek sallanasım var benimde şuan tüm bunları unut yat uyu moduna girdim
aynen hava kapalı keyifsiz hissediyorum iş yerinde tel bile çalmıyor ne işimiz var acaba şuan bende merak ediyorumaynı ben işte uyudu uyucam havada yağmurlu tam uyumalık
Ben bir - iki saate gidiyorum :)aynen hava kapalı keyifsiz hissediyorum iş yerinde tel bile çalmıyor ne işimiz var acaba şuan bende merak ediyorum
tesekkur ederimm. Valla ben de inanamadimHayırlı yolculuklar canım :) ayyy inanmıyorum
Valla nasil duzelicek bilmiyorum sifresini hatirlamasi lazim bi kac gunluk bloke olmus. Ben memlekete gidiyorum :)canım sağol ya bunaldım darlandım çalışasım hiç yok
haha ciddi misin nasıl düzelecek peki sen işe mi geciyorsun kuzu
bende 14.00 da çıkıyorumBen bir - iki saate gidiyorum :)
ay bu süpermiş ben nasıl kaçırdım canımtesekkur ederimm. Valla ben de inanamadim
Valla nasil duzelicek bilmiyorum sifresini hatirlamasi lazim bi kac gunluk bloke olmus. Ben memlekete gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?