bende çok severim büyük kupaları ama nasıl ama biliyo musun böyle uzun dar olacak çok geniş değil kırılmasına üzüldümtchiboda 2 tanesi 40 tlydiİyi ya iyi ben böyle sevimli kupaları severim daha hiç almadım da Asıl üzüldüğüm nişanlım eskiden bana bi tane kupa getirmişti ben onu öğrenci evindeyken kullanıyordum ama ayıla bayıla kullanıyordum devasa da bir şeydi. Kırdım Ahh ah. Resmi de olacaktı bir yerlerde, atayım albüme
Kupa hiç kesmiyor ki
Aha da gel profilime bakbende çok severim büyük kupaları ama nasıl ama biliyo musun böyle uzun dar olacak çok geniş değil kırılmasına üzüldüm
tchibodakileri unut sen
ama bu çok güzelmiş ben bir kez gördüm aonra alırım dedim daha bulamadım uzun inceAha da gel profilime bakTam tarif ettiğinden
Evet yaa bunu da iş gezisinden getirmişti, imkanı yok bulamam bir daha. Çok üzüldüm o yüzdenama bu çok güzelmiş ben bir kez gördüm aonra alırım dedim daha bulamadım uzun ince
Aha da gel profilime bakTam tarif ettiğinden
diğer eksikleri hatırlayınızama bu çok güzelmiş ben bir kez gördüm aonra alırım dedim daha bulamadım uzun ince
haha sonradan dank ediyor sahi biz ne yapıyoruz kırılmış kupaları yaad ettikEvet yaa bunu da iş gezisinden getirmişti, imkanı yok bulamam bir daha. Çok üzüldüm o yüzdenO zamanlar diyorduk evlenince evimize koyarız diye, ama çeyiz kafası yoktu ne eşya bulursam kullanıyordum Ah keşke çeyiz yapsaymışım
hemencecik bilinçli bir uyarı aldık oturdiğer eksikleri hatırlayınız
Çok güzel kupaydı amahaha sonradan dank ediyor sahi biz ne yapıyoruz kırılmış kupaları yaad ettik
hemencecik bilinçli bir uyarı aldık oturAuralee sıfır!!
O zaman anneme aldırayımdiğer eksikleri hatırlayınız
Benim yeşil kupalarım var çayın yanında hediye verilmişti nasılll amaaakessin ozamanyeter 6 tane hem 6 taneye 20 tl vermişken bundan 2,5 tanecik alabilceksiniz o paraya
hahahaBenim yeşil kupalarım var çayın yanında hediye verilmişti nasılll amaaatutuma bak be
aynenn canım aynenn, hele bizden önceki nesil daha tutumluydu koladan tabaklar bardaklar biriktirirlerdihahahabendede malum cafe markasının hediyesi olan var
nerde eski gelinlerşimdikilere baksana conchiliacım 7,5 tl bir kupaya verecekler
Benim yeşil kupalarım var çayın yanında hediye verilmişti nasılll amaaatutuma bak be
Amanıın yeni yetme gelin olduk yahahahabendede malum cafe markasının hediyesi olan var
nerde eski gelinlerşimdikilere baksana conchiliacım 7,5 tl bir kupaya verecekler
Benim de mısır gevreği kaselerim harry potter ve bir dolu da nescafe+cafe crown bardaklarım var nabeeraynenn canım aynenn, hele bizden önceki nesil daha tutumluydu koladan tabaklar bardaklar biriktirirlerdi
biz onları ünide yurttayken almıştıkaynenn canım aynenn, hele bizden önceki nesil daha tutumluydu koladan tabaklar bardaklar biriktirirlerdi
2 takım hediye kahve fincanı geldi şekerimAmanıın yeni yetme gelin olduk yaÖff aman yaa niye vazgeçiriyorsunuz. Bari kahve fincanını alayım 3.5TL
Tamam düğüne var biraz daha biriktir onlardan bu defa çeyize amaBenim de mısır gevreği kaselerim harry potter ve bir dolu da nescafe+cafe crown bardaklarım var nabeerHepsini kardeşime bırakmasaydım iyiydi
Ayy banada bi fincan seti geldi ama benim var diye kullanamadım sakladım öyle amaa çok güzel kullanasımda varbiz onları ünide yurttayken almıştıkepimiz birde ojelerle boyayım kendimize göre desen vermiştik onlara hahaa ne günlerdi
2 takım hediye kahve fincanı geldi şekerimbirde yemek takımınn içinde var şuana kadar 2 kere kahve yaptım yeterince açık heralde düşüncem
ay o hep hediye gider dimiAyy bide benim 1 tane kurabiyeliğim vardı şimdi 3 taneleronuda almayıın kızlar
iyi yapmışsın bunun şerefine kurabiyemi yapsaydım napsaydımay o hep hediye gider dimibende gelir diye hiç almadım bekliom bakalım kim getircek die henüz getiren olmadı
iyi fikir canımiyi yapmışsın bunun şerefine kurabiyemi yapsaydım napsaydım
Nasıl canım çekti benim yaaaiyi fikir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?