2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende çok severim büyük kupaları ama nasıl ama biliyo musun böyle uzun dar olacak çok geniş değil kırılmasına üzüldüm
tchibodakileri unut sen

ama bu çok güzelmiş ben bir kez gördüm aonra alırım dedim daha bulamadım uzun ince
Evet yaa bunu da iş gezisinden getirmişti, imkanı yok bulamam bir daha. Çok üzüldüm o yüzden O zamanlar diyorduk evlenince evimize koyarız diye, ama çeyiz kafası yoktu ne eşya bulursam kullanıyordum Ah keşke çeyiz yapsaymışım

haha sonradan dank ediyor sahi biz ne yapıyoruz kırılmış kupaları yaad ettik
diğer eksikleri hatırlayınız
hemencecik bilinçli bir uyarı aldık otur Auralee sıfır!!

Benim yeşil kupalarım var çayın yanında hediye verilmişti nasılll amaaa tutuma bak be

hahaha bendede malum cafe markasının hediyesi olan var
nerde eski gelinler şimdikilere baksana conchiliacım 7,5 tl bir kupaya verecekler
Amanıın yeni yetme gelin olduk ya Öff aman yaa niye vazgeçiriyorsunuz. Bari kahve fincanını alayım 3.5TL

aynenn canım aynenn, hele bizden önceki nesil daha tutumluydu koladan tabaklar bardaklar biriktirirlerdi
Benim de mısır gevreği kaselerim harry potter ve bir dolu da nescafe+cafe crown bardaklarım var nabeer Hepsini kardeşime bırakmasaydım iyiydi

aynenn canım aynenn, hele bizden önceki nesil daha tutumluydu koladan tabaklar bardaklar biriktirirlerdi
biz onları ünide yurttayken almıştık epimiz birde ojelerle boyayım kendimize göre desen vermiştik onlara hahaa ne günlerdi
Amanıın yeni yetme gelin olduk ya Öff aman yaa niye vazgeçiriyorsunuz. Bari kahve fincanını alayım 3.5TL
2 takım hediye kahve fincanı geldi şekerim birde yemek takımınn içinde var şuana kadar 2 kere kahve yaptım yeterince açık heralde düşüncem

Benim de mısır gevreği kaselerim harry potter ve bir dolu da nescafe+cafe crown bardaklarım var nabeer Hepsini kardeşime bırakmasaydım iyiydi
Tamam düğüne var biraz daha biriktir onlardan bu defa çeyize ama aslında iki kişilik fincanlardan alabilirsin kuzu bence :) pek sevimliler çünküüü

Ayy banada bi fincan seti geldi ama benim var diye kullanamadım sakladım öyle amaa çok güzel kullanasımda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…