• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

video açılmıyor ya bize izleyemedim ben oyüzden :KK70: tebrik ediyorum seni Auralee Auralee cim :) fotosunu atarsanız hangisinden bahsediyorsunuz bende anlarım :KK70:
ayrıca alışveriş güzeldir :KK70: benimde yapasım var ama para yok malesef :KK43:
Kendileri bu güzellik oluyor ama video daha etkileyici :D

Eklentiler

• MQ-775-yd_800x600.png
    MQ-775-yd_800x600.png
    439,8 KB · Görüntüleme: 38
Ay sorma ya borçtan kurtulamadık valla :KK70:

O da ayrı dert yaa. Neyseki a101den hallettim :KK70: Acele etme şansına çok kampanya çıkabilir. Ama tabi al artık bişeyler, senin düğün yakın belli :KK70:
bende ordan halletmeyi düşünüyorum geçen vardı kaçırdım:KK70:
babam istemiyor yakın temmuz demesin mi şok oldum:KK57: diğer tarafa kalsa hemen yani

video açılmıyor ya bize izleyemedim ben oyüzden :KK70: tebrik ediyorum seni Auralee Auralee cim :) fotosunu atarsanız hangisinden bahsediyorsunuz bende anlarım :KK70:
ayrıca alışveriş güzeldir :KK70: benimde yapasım var ama para yok malesef :KK43:
alışveriş hep güzelde işte maddi kısmı sıkıntılı:KK70:

Ya kızlar benim alyansın olduğu parmak yara olmuş, o nasıl oldu anlamadım şimdiye kadar bir şey yoktu :KK53:

Baktım şimdi kuzu standart bence olur büyük değil bundan küçüğü olmaz yetmez :)
Şu an beni çok mutlu ettin :D
Sürekli ellerimizi yıkıyoruz nemli kalıyo ondan böyle arada soyuluyo gibi oluyo seninde öylemi :KK51:
Ya öyle mi işte bi anlasam. Acıyodu benimki benek benek yaralar çıktı, sonra soyuldu. Ama bütün yüzümde yara çıktı tabi bu hafta stres boldu. İlk kez oldu o yara da parmağımda.
vayy 2 oy üç olursa kesin alıyorum memnun musun kuzu sen kullandın mı Auralee Auralee kullanmadan memnun:KK70::KK70:
yeni taktığım için alyansı bilemiyorum :KK53::KK53: acaba yazın eller şişer ondan çok mu oturdu
Bi arkadaşıma daha aldırdım o da kullanmadan memnun sayılır mı :D O da kendi arkadaşına aldırmış :D
Valla alyans öyle bir yer etti ki çıkarınca parmağımda tümsek oluyor :D

vayy 2 oy üç olursa kesin alıyorum memnun musun kuzu sen kullandın mı Auralee Auralee kullanmadan memnun:KK70::KK70:
yeni taktığım için alyansı bilemiyorum :KK53::KK53: acaba yazın eller şişer ondan çok mu oturdu
Şimdilik bi sıkıntı yok kuzu daha 2-3 kez kullandım gayet iyi benimde ek küçük bi haznesi daha var :)

Şu an beni çok mutlu ettin :KK70:

Ya öyle mi işte bi anlasam. Acıyodu benimki benek benek yaralar çıktı, sonra soyuldu. Ama bütün yüzümde yara çıktı tabi bu hafta stres boldu. İlk kez oldu o yara da parmağımda.

Bi arkadaşıma daha aldırdım o da kullanmadan memnun sayılır mı :KK70: O da kendi arkadaşına aldırmış :KK70:
Valla alyans öyle bir yer etti ki çıkarınca parmağımda tümsek oluyor :KK70:
sayılır sayılır el mahkum mecbur alcağım boynumun borcu oldu blendir nerden aldın netten mi:KK70::KK70:
bende bir haftadır takıyorum sabah uyandım yüzümü yıkamaya gideceğim istemsiz banyoya giderken çıkarmaya çalışıyordum o da oturmuş parmağıma:KK70::KK70:

Bi arkadaşıma daha aldırdım o da kullanmadan memnun sayılır mı :KK70: O da kendi arkadaşına aldırmış :KK70:
Oooo yapma kuzu neyin stresi bu kadar sakin ol

yüzündede mi çıktı kendine dikkat eder misin lütfen :KK11:

sayılır sayılır el mahkum mecbur alcağım boynumun borcu oldu blendir nerden aldın netten mi:KK70::KK70:
bende bir haftadır takıyorum sabah uyandım yüzümü yıkamaya gideceğim istemsiz banyoya giderken çıkarmaya çalışıyordum o da oturmuş parmağıma:KK70::KK70:
Evet n11den aldım, yeni üyelik aç 11tl indirimi de yapıştırırsın :D KAmpanya oluyor 100tl üzerine indirim vs, onları yakaladığın an al derim. Şu anda bu kadara bulabildim n11de
http://urun.n11.com/mikser-ve-blender-set/braun-mq775-blender-patisserie-blender-seti-P39114326
Oooo yapma kuzu neyin stresi bu kadar sakin ol

yüzündede mi çıktı kendine dikkat eder misin lütfen :KK11:
Ya kızlar iş stresinden oldu böyle. Cumartesi öyle stresli geçti ki bütün hafta o stresi taşıdım üzerimde, aksiliklerle de olsa halloldu gibi. İnşallah daha sıkıntı çıkmaz.

Kendileri bu güzellik oluyor ama video daha etkileyici :KK70:
ay çok güzel bunlar :D tamam bunu onaylarım :D Trpst Trpst bak böyle işe yarar bişi almalısın. çorbalarımın bir numaralı arkadaşı o :D
Ya kızlar benim alyansın olduğu parmak yara olmuş, o nasıl oldu anlamadım şimdiye kadar bir şey yoktu :KK53:
beyazlı gibiyse parmağın bendede olmuştu elimi yıkadaıktan sonra altı ıslak kalıyor olabilir. birde arkadaşımın alerjisi olduğu ortaya çıkmıştı acaba böyle bişiimi seninde

beyazlı gibiyse parmağın bendede olmuştu elimi yıkadaıktan sonra altı ıslak kalıyor olabilir. birde arkadaşımın alerjisi olduğu ortaya çıkmıştı acaba böyle bişiimi seninde
Ay bi buna alerjim kusur kalmıştı. Güneşe bile alerjim var :D Ama ıslak kalmaktandır ya, kuruluyordum ama bulaşıkta falan yine ıslak kalıyor sonuçta.

Evet n11den aldım, yeni üyelik aç 11tl indirimi de yapıştırırsın :KK70: KAmpanya oluyor 100tl üzerine indirim vs, onları yakaladığın an al derim. Şu anda bu kadara bulabildim n11de
http://urun.n11.com/mikser-ve-blender-set/braun-mq775-blender-patisserie-blender-seti-P39114326

Ya kızlar iş stresinden oldu böyle. Cumartesi öyle stresli geçti ki bütün hafta o stresi taşıdım üzerimde, aksiliklerle de olsa halloldu gibi. İnşallah daha sıkıntı çıkmaz.
canım bide bulmuş kıyamam en iyisi indirimleri değerlendirmek:KK70:
sakin ol hiçbişey senden önemli değil

ay çok güzel bunlar :KK70: tamam bunu onaylarım :KK70: Trpst Trpst bak böyle işe yarar bişi almalısın. çorbalarımın bir numaralı arkadaşı o :KK70:

vay 3 oldu kesin alıyorum bir indirim yakalayıp öyle alayım
altın kaplama mı burdaki acaba:KK70::KK70::KK70:

Back