2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kendileri bu güzellik oluyor ama video daha etkileyici

Eklentiler

• MQ-775-yd_800x600.png
    439,8 KB · Görüntüleme: 39
Ay sorma ya borçtan kurtulamadık valla

O da ayrı dert yaa. Neyseki a101den hallettim Acele etme şansına çok kampanya çıkabilir. Ama tabi al artık bişeyler, senin düğün yakın belli
bende ordan halletmeyi düşünüyorum geçen vardı kaçırdım
babam istemiyor yakın temmuz demesin mi şok oldum diğer tarafa kalsa hemen yani

alışveriş hep güzelde işte maddi kısmı sıkıntılı

Ya kızlar benim alyansın olduğu parmak yara olmuş, o nasıl oldu anlamadım şimdiye kadar bir şey yoktu

Baktım şimdi kuzu standart bence olur büyük değil bundan küçüğü olmaz yetmez :)
Şu an beni çok mutlu ettin
Sürekli ellerimizi yıkıyoruz nemli kalıyo ondan böyle arada soyuluyo gibi oluyo seninde öylemi
Ya öyle mi işte bi anlasam. Acıyodu benimki benek benek yaralar çıktı, sonra soyuldu. Ama bütün yüzümde yara çıktı tabi bu hafta stres boldu. İlk kez oldu o yara da parmağımda.
vayy 2 oy üç olursa kesin alıyorum memnun musun kuzu sen kullandın mı Auralee kullanmadan memnun
yeni taktığım için alyansı bilemiyorum acaba yazın eller şişer ondan çok mu oturdu
Bi arkadaşıma daha aldırdım o da kullanmadan memnun sayılır mı O da kendi arkadaşına aldırmış
Valla alyans öyle bir yer etti ki çıkarınca parmağımda tümsek oluyor

vayy 2 oy üç olursa kesin alıyorum memnun musun kuzu sen kullandın mı Auralee kullanmadan memnun
yeni taktığım için alyansı bilemiyorum acaba yazın eller şişer ondan çok mu oturdu
Şimdilik bi sıkıntı yok kuzu daha 2-3 kez kullandım gayet iyi benimde ek küçük bi haznesi daha var :)

sayılır sayılır el mahkum mecbur alcağım boynumun borcu oldu blendir nerden aldın netten mi
bende bir haftadır takıyorum sabah uyandım yüzümü yıkamaya gideceğim istemsiz banyoya giderken çıkarmaya çalışıyordum o da oturmuş parmağıma

Oooo yapma kuzu neyin stresi bu kadar sakin ol

yüzündede mi çıktı kendine dikkat eder misin lütfen

Evet n11den aldım, yeni üyelik aç 11tl indirimi de yapıştırırsın KAmpanya oluyor 100tl üzerine indirim vs, onları yakaladığın an al derim. Şu anda bu kadara bulabildim n11de
http://urun.n11.com/mikser-ve-blender-set/braun-mq775-blender-patisserie-blender-seti-P39114326
Oooo yapma kuzu neyin stresi bu kadar sakin ol

yüzündede mi çıktı kendine dikkat eder misin lütfen
Ya kızlar iş stresinden oldu böyle. Cumartesi öyle stresli geçti ki bütün hafta o stresi taşıdım üzerimde, aksiliklerle de olsa halloldu gibi. İnşallah daha sıkıntı çıkmaz.

Kendileri bu güzellik oluyor ama video daha etkileyici
ay çok güzel bunlar tamam bunu onaylarım Trpst bak böyle işe yarar bişi almalısın. çorbalarımın bir numaralı arkadaşı o
Ya kızlar benim alyansın olduğu parmak yara olmuş, o nasıl oldu anlamadım şimdiye kadar bir şey yoktu
beyazlı gibiyse parmağın bendede olmuştu elimi yıkadaıktan sonra altı ıslak kalıyor olabilir. birde arkadaşımın alerjisi olduğu ortaya çıkmıştı acaba böyle bişiimi seninde

beyazlı gibiyse parmağın bendede olmuştu elimi yıkadaıktan sonra altı ıslak kalıyor olabilir. birde arkadaşımın alerjisi olduğu ortaya çıkmıştı acaba böyle bişiimi seninde
Ay bi buna alerjim kusur kalmıştı. Güneşe bile alerjim var Ama ıslak kalmaktandır ya, kuruluyordum ama bulaşıkta falan yine ıslak kalıyor sonuçta.

canım bide bulmuş kıyamam en iyisi indirimleri değerlendirmek
sakin ol hiçbişey senden önemli değil

vay 3 oldu kesin alıyorum bir indirim yakalayıp öyle alayım
altın kaplama mı burdaki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…