Kendileri bu güzellik oluyor ama video daha etkileyicivideo açılmıyor ya bize izleyemedim ben oyüzdentebrik ediyorum seni Auralee cim :) fotosunu atarsanız hangisinden bahsediyorsunuz bende anlarım
ayrıca alışveriş güzeldirbenimde yapasım var ama para yok malesef
bende ordan halletmeyi düşünüyorum geçen vardı kaçırdımAy sorma ya borçtan kurtulamadık valla
O da ayrı dert yaa. Neyseki a101den hallettimAcele etme şansına çok kampanya çıkabilir. Ama tabi al artık bişeyler, senin düğün yakın belli
alışveriş hep güzelde işte maddi kısmı sıkıntılıvideo açılmıyor ya bize izleyemedim ben oyüzdentebrik ediyorum seni Auralee cim :) fotosunu atarsanız hangisinden bahsediyorsunuz bende anlarım
ayrıca alışveriş güzeldirbenimde yapasım var ama para yok malesef
Belli olmaz o işler :)bende ordan halletmeyi düşünüyorum geçen vardı kaçırdım
babam istemiyor yakın temmuz demesin mi şok oldumdiğer tarafa kalsa hemen yani
Baktım şimdi kuzu standart bence olur büyük değil bundan küçüğü olmaz yetmez :)Vallahi linkte yazıyor, büyük mü gelir küçük mü hiç bilemiyorum
videoya tutuldum bende zaten alıyorumKendileri bu güzellik oluyor ama video daha etkileyici
Sürekli ellerimizi yıkıyoruz nemli kalıyo ondan böyle arada soyuluyo gibi oluyo seninde öylemiYa kızlar benim alyansın olduğu parmak yara olmuş, o nasıl oldu anlamadım şimdiye kadar bir şey yoktu
Çok doğru bi karar benimde var kiii bu güzel şeydenvideoya tutuldum bende zaten alıyorum
vayy 2 oy üç olursa kesin alıyorum memnun musun kuzu sen kullandın mıÇok doğru bi karar benimde var kiii bu güzel şeyden
Şu an beni çok mutlu ettinBaktım şimdi kuzu standart bence olur büyük değil bundan küçüğü olmaz yetmez :)
Ya öyle mi işte bi anlasam. Acıyodu benimki benek benek yaralar çıktı, sonra soyuldu. Ama bütün yüzümde yara çıktı tabi bu hafta stres boldu. İlk kez oldu o yara da parmağımda.Sürekli ellerimizi yıkıyoruz nemli kalıyo ondan böyle arada soyuluyo gibi oluyo seninde öylemi
Bi arkadaşıma daha aldırdım o da kullanmadan memnun sayılır mıvayy 2 oy üç olursa kesin alıyorum memnun musun kuzu sen kullandın mıAuralee kullanmadan memnun
yeni taktığım için alyansı bilemiyorumacaba yazın eller şişer ondan çok mu oturdu
Şimdilik bi sıkıntı yok kuzu daha 2-3 kez kullandım gayet iyi benimde ek küçük bi haznesi daha var :)vayy 2 oy üç olursa kesin alıyorum memnun musun kuzu sen kullandın mıAuralee kullanmadan memnun
yeni taktığım için alyansı bilemiyorumacaba yazın eller şişer ondan çok mu oturdu
sayılır sayılır el mahkum mecbur alcağım boynumun borcu oldu blendir nerden aldın netten miŞu an beni çok mutlu ettin
Ya öyle mi işte bi anlasam. Acıyodu benimki benek benek yaralar çıktı, sonra soyuldu. Ama bütün yüzümde yara çıktı tabi bu hafta stres boldu. İlk kez oldu o yara da parmağımda.
Bi arkadaşıma daha aldırdım o da kullanmadan memnun sayılır mıO da kendi arkadaşına aldırmış
Valla alyans öyle bir yer etti ki çıkarınca parmağımda tümsek oluyor
Oooo yapma kuzu neyin stresi bu kadar sakin olŞu an beni çok mutlu ettin
Ya öyle mi işte bi anlasam. Acıyodu benimki benek benek yaralar çıktı, sonra soyuldu. Ama bütün yüzümde yara çıktı tabi bu hafta stres boldu. İlk kez oldu o yara da parmağımda.
Bi arkadaşıma daha aldırdım o da kullanmadan memnun sayılır mıO da kendi arkadaşına aldırmış
bu bi harika kullanıpta memnun kalandan duymakŞimdilik bi sıkıntı yok kuzu daha 2-3 kez kullandım gayet iyi benimde ek küçük bi haznesi daha var :)
yüzündede mi çıktı kendine dikkat eder misin lütfenŞu an beni çok mutlu ettin
Evet n11den aldım, yeni üyelik aç 11tl indirimi de yapıştırırsınsayılır sayılır el mahkum mecbur alcağım boynumun borcu oldu blendir nerden aldın netten mi
bende bir haftadır takıyorum sabah uyandım yüzümü yıkamaya gideceğim istemsiz banyoya giderken çıkarmaya çalışıyordum o da oturmuş parmağıma
Oooo yapma kuzu neyin stresi bu kadar sakin ol
Ya kızlar iş stresinden oldu böyle. Cumartesi öyle stresli geçti ki bütün hafta o stresi taşıdım üzerimde, aksiliklerle de olsa halloldu gibi. İnşallah daha sıkıntı çıkmaz.yüzündede mi çıktı kendine dikkat eder misin lütfen
ay çok güzel bunlarKendileri bu güzellik oluyor ama video daha etkileyici
beyazlı gibiyse parmağın bendede olmuştu elimi yıkadaıktan sonra altı ıslak kalıyor olabilir. birde arkadaşımın alerjisi olduğu ortaya çıkmıştı acaba böyle bişiimi senindeYa kızlar benim alyansın olduğu parmak yara olmuş, o nasıl oldu anlamadım şimdiye kadar bir şey yoktu
Ay bi buna alerjim kusur kalmıştı. Güneşe bile alerjim varbeyazlı gibiyse parmağın bendede olmuştu elimi yıkadaıktan sonra altı ıslak kalıyor olabilir. birde arkadaşımın alerjisi olduğu ortaya çıkmıştı acaba böyle bişiimi seninde
canım bide bulmuş kıyamam en iyisi indirimleri değerlendirmekEvet n11den aldım, yeni üyelik aç 11tl indirimi de yapıştırırsınKAmpanya oluyor 100tl üzerine indirim vs, onları yakaladığın an al derim. Şu anda bu kadara bulabildim n11de
http://urun.n11.com/mikser-ve-blender-set/braun-mq775-blender-patisserie-blender-seti-P39114326
Ya kızlar iş stresinden oldu böyle. Cumartesi öyle stresli geçti ki bütün hafta o stresi taşıdım üzerimde, aksiliklerle de olsa halloldu gibi. İnşallah daha sıkıntı çıkmaz.
vay 3 oldu kesin alıyorum bir indirim yakalayıp öyle alayımay çok güzel bunlartamam bunu onaylarım Trpst bak böyle işe yarar bişi almalısın. çorbalarımın bir numaralı arkadaşı o
beyazlı gibiyse parmağın bendede olmuştu elimi yıkadaıktan sonra altı ıslak kalıyor olabilir. birde arkadaşımın alerjisi olduğu ortaya çıkmıştı acaba böyle bişiimi seninde
altın kaplama mı burdaki acabaAynısı hepsiburadada 299 TLuçmuşlar
http://www.hepsiburada.com/braun-mq775-patisserie-blender-seti-p-MTBRAMQ775
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?