2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aslında çok gereksiz bişey delirdim rengini görünce kokteyl hazırlamak için şuan yazarken çok mantıksız geldi ama cam kettle alayım diyorum asıl oraya bakmaktaki amaç oydu
ay tabi gereksiz 139 tl cik neler alınır o paraya
ay ben olmasam siz napardınzı acepp

evet canım. koltuklardan haklısın aslında büyük gibi ama çok rahat gözüküyor. bu koltuk olaylarıda böyle işte sorunlu
Ay evet yaa benimki de rahatlığına tav oldu ya zaten
oo hayırlı olsun bembeyaz bir ev demek:)koltuklara şuan bir yatasım geldi ki anlatamam
Hayıır bembeyaz değil sarı sarı bir ev olacak O koltukların rengini beyaz yapmaam uğraşamam temizlemekle Ayrıca şimdiki evime gelen de aynı şeyi söylüyor ya herkes koltuklara gömülüyor, gelenin uykusu geliyor yine mi öyle olacak Aman olsun ne rahat evim var derim Sizin yemek nasıl geçti de bakayım

Kız bunu niye alacaksın çok gereksiz Bak benim blender o görevi de görüyor haberin olsun Hemen tanıtım videosunu atıyorum
Bunu 180 civarına almıştım.
Ay hiç bilmiyorum biliyor musun
ay tabi gereksiz 139 tl cik neler alınır o paraya
ay ben olmasam siz napardınzı acepp
Ay vallahi nolucaktık

ya ben nasıl düşünemedim sarı olacağını kendime kızdım
yemek harika geçti çok güldük sonra anneme anne babama baba falan dedi
ama nasıl dedi çıkarken tam kendimi gelirken çok gaza getirmiştim diyemedim ama şimdi demezsem
bir daha diyemem dedi anne baba dedi bu açıklamayı onlara yaptı öldüm gülmekten
ben uyumaya geleceğim sana

Ay hadi gözü aydın atlatmış o evreyi Ben hala diyemiyorum
Ayrıca gel tabi ki beklerim dedikodu da yaparız

hihih çok tatlı olmuş ne güzel :)
Kim yaramaz ben gayet aklı başındayım hee alınmam öyle Gereksiz ne aldım söyleyin bana
kuzu işte bizim başarımız burda devreye giriyor gereksizleri aldırmadık sana

hahah evet iki tane yaramaz var ama günleriniz az kalsın görücem sizide hihihi
ayy neyseki alıp gelmiyorum ben bunu aldım diye bi soruyorum sonra hemen çaydırıyosunuz
yoksa sayılı günlerimiz kalmadan incir ağacını dikerdik

ay öldürdün beni o blendir alınacak birde video atarmış yerim seni

Buradan curlygirl e sesleniyorum kendi kendime de yararlı şeyler alıp aldırabiliyorum
Bu videodan sonra ben de direk almaya karar vermiştim

aynen çok tatlıydı bugünde beraber alışverişe gideceğiz kıyafet almamıştım illa o kıyafet alınacak :):)

gülme yoksa şuan hala onların borcunu ödüyor olurduk
Ay sorma ya borçtan kurtulamadık valla
hahaah bende alıyorum artık bayağı bişeyler günlük çatal kaşık takımı alacağım şuan hedef o
O da ayrı dert yaa. Neyseki a101den hallettim Acele etme şansına çok kampanya çıkabilir. Ama tabi al artık bişeyler, senin düğün yakın belli

Bencede alın borcu ödenir kuzu :) o dolapların boyutları oluyodu sanırım yokmu

Buradan curlygirl e sesleniyorum kendi kendime de yararlı şeyler alıp aldırabiliyorum
Bu videodan sonra ben de direk almaya karar vermiştim

aynen çok tatlıydı bugünde beraber alışverişe gideceğiz kıyafet almamıştım illa o kıyafet alınacak :):)

gülme yoksa şuan hala onların borcunu ödüyor olurduk
video açılmıyor ya bize izleyemedim ben oyüzden tebrik ediyorum seni Auralee cim :) fotosunu atarsanız hangisinden bahsediyorsunuz bende anlarım
ayrıca alışveriş güzeldir benimde yapasım var ama para yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…