• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya sakin ol lütfen kuzum.
Tadını çıkar bu güzel anların.
Akşama güzel haberlerini bekliyoruz.
Yazmayı unutma :69::70:

günaydın tatlım
kuzum nasıl geçti akşam inşalllah herşey çok güzel geçmiştir :16:

Günaydın hatunlarrr:119:
ayyy nasıl bi akşa geçirdim yaa:21::nazar::nazar:
saat 7.30 da geldiler...
kapıda karşıladık biraz kalabalık olduğumuz için kadınlar erkekler ayrı oturmak zorundaydı...
içeri geçtiklerinde babasının elini öpmek istedim adam bana elini öptürmedi mutfaga geçtim başladım ağlamaya:43:
megerse adam benim ben olduğumu bilmiyomuş başkası sanmış:27:
ablası yengem filan beni susturmaya çalışıyo tabi:17:
neyse annesi benimle çok ilgilendi bol bol resim çektirdik:1:
iftarımızı yaptık :56:
herşey çok güzeldi babalarımız çok iyi anlaştı benim babam sevgilimin eniştesinden hoşlanmadı kibirli buldu
onun babası benim bi kuzenimden hoşlanmamış ama genel olarak herşey çok güzeldi...
giderlerken babası bana elini öptürdü hemde sarılıp yanaklarımdan öptü:54:
herkes çok şaşırdı (Sevgilim bana sakın babama sarılmaya kalkma hoşlanmaz demişti)
bizide davet ettiler babam bi gün geliriz dedi adam bu işi uzatmıycaz en yakın zamanda misafirim olcaksınız dedi:16:
akşam genel olarak böyle geçti kızlar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saat 7.30 da geldiler...
kapıda karşıladık biraz kalabalık olduğumuz için kadınlar erkekler ayrı oturmak zorundaydı...
içeri geçtiklerinde babasının elini öpmek istedim adam bana elini öptürmedi mutfaga geçtim başladım ağlamaya:43:
herşey çok güzeldi babalarımız çok iyi anlaştı benim babam sevgilimin eniştesinden hoşlanmadı kibirli buldu
onun babası benim bi kuzenimden hoşlanmamış ama genel olarak herşey çok güzeldi...
herkes çok şaşırdı (Sevgilim bana sakın babama sarılmaya kalkma hoşlanmaz demişti)
bizide davet ettiler babam bi gün geliriz dedi adam bu işi uzatmıycaz en yakın zamanda misafirim olcaksınız dedi:16:

oyyyyyy kuzumm kıyamam herşey çok güzellll geçmş maşalllahhh hiç kendini bu kadar stres yapmaya degermiydi iki tarafta bi kişiden hoşlanmamış kuzum olur ylee şeyler herkes birbirini sevecek diye bişey yokk ki =) sevgilin babacını tanımammış o zaman tatlım =) çünkü belli ki adam seni çok sevmiş gönlünü almak içinde sarılmış öpmüş canımm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

darısı başıma diyeyimmm maşallllah sizede kuzumm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

oyyyyyy kuzumm kıyamam herşey çok güzellll geçmş maşalllahhh hiç kendini bu kadar stres yapmaya degermiydi iki tarafta bi kişiden hoşlanmamış kuzum olur ylee şeyler herkes birbirini sevecek diye bişey yokk ki =) sevgilin babacını tanımammış o zaman tatlım =) çünkü belli ki adam seni çok sevmiş gönlünü almak içinde sarılmış öpmüş canımm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

darısı başıma diyeyimmm maşallllah sizede kuzumm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

amin kuzucum ama gerçekten insanın eli ayagına dolaşıyor:1:

amin kuzucum ama gerçekten insanın eli ayagına dolaşıyor:1:

o konuda haklısın kuzum yaşamadıgım için bilemiyorum ama kesin bende senin gibi elim ayagıma dolaşır diyorum ama çok güzel duygular bunlar =) rabbim bütün seven ve sevilen insanlara nasip etsin başta ben =) tatlım face varmı sende ekleşelim varsa özelden yaz istersen yada ben yazayım kuzum

:52:

saat 7.30 da geldiler...

Öncelikle geçmiş olsun canım :52: Herşeyin güzel olmasına çok sevindim ufak detayları takma kafana herşey güzel olacak allah tamamına erdirsin :32:

Back
X