çeyizimde hala baharatlık takımım yok kızlar bi el attında alayım nerden buldunuz
Tatlım fiyat olarak 100 tlyi gözden çıkarıyorsan benm alacağım yerin lnkini atabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çeyizimde hala baharatlık takımım yok kızlar bi el attında alayım nerden buldunuz
floryadayım canım sevgilim burda okuyodu öyle tanıştık
siz nasıl tanıştınız canım
Anneme sordum kullanışlı değil vs dedi ama ben çok beğendim yaptıracağım.
Paket halinde aldığım için uyguna geldi 90 tl oldu canım ama akrgo parası vs bana aitmiş bilmiyorum ne kadar tutacak kargo ile birlikte
Tatlım fiyat olarak 100 tlyi gözden çıkarıyorsan benm alacağım yerin lnkini atabilirim.
kuzum ben baharatlık takımını yemek setlerimi alırken almıştımm aama istersen araştırırım sana
hmmm anladım canımmm bizim farklı oldu özelden yazarım sonra kuzum şuan biraz işlerim varda
ben tepsi set yaptırmıştım 100 liraya geldi cnım boyamalı falan dimi benim annemde öyle söylüyo kuzum yaa banada kadın 90 liraaya yaptı kargossu 10 lira tuttu
beklıyorum canım hevesle :)linki hemen bakayım
Atıyorum özelden
merrhabaaaa kızlar hoşgeldinizz naslsınız neler yapıyosunuz anlatın bakalım ben çalışıyorum yogunluktan fırsat bulupta gelmeye çalışıyorum =)
sevmişlerdir canım niye sevmesinler :) eee ne zaman düşünüyorsunuz sözü
Hoşgeldin nişanlı hatunnn
iyi yaptın kuzucum sensiz olmazdı inşallah bol sohbetli topiğimiz olur
Atlatırsın bebeğim anlatrsın ay evet bugün salıydı ya ne çabuk geldi valla.
Allah kolaylık versin, çıkta işine gücüne bak
hmmm anladım canımmm bizim farklı oldu özelden yazarım sonra kuzum şuan biraz işlerim varda
Aynen canım İiyim bende işteyimm napimm öff
bir sürü şey kaldım bende ama baharatlık begenemedim karar da veremedim nasıl bir şey alacağıma galiba
Neler vardı içinde kuzum sadece tepsi mi?
Link atar mısın bana özelden tatlım
ayy elim ayagım titriyor midem bulanıyorr:18:
korkuyorum yaa
yola çıkmışlar aklımı kaçırıcam az kaldı
tşk ederim canım
ayy elim ayagım titriyor midem bulanıyorr:18:
korkuyorum yaa
yola çıkmışlar aklımı kaçırıcam az kaldı
ben çok severek almıştım kuzum baharatlıgımı zaten dergide gördüm evet bu dedim hemen gittim aldım alırsın merak etme
tepsi 6 çay bardagı şekerlik canım ama çok güzelller resimlerini bulursam koyarım buraya canım yada özelden atarım fark etmez
Tamam linki atarsan sevinirim bende inceleme fırsatı bulurum canım.
Merhaba Gelincikler
Burada sevinçlerimizi heyecanlarımızı hazırlıklarımızı hikayemizi paylaşmaya ne dersiniz?
Bende inşallah 2015 gelini olacağım....
1 mart 2013 te tanıştık biz sevgilimle...
3.ayımızda Galata Kulesinde evlenme teklifi aldım daha sonra ailelerimiz öğrendi...
Annemle tanıştırdım..
5 temmuz 2014 te sevgilim tam olarak ailemle tanıştı babam damadını sevdi
8 temmuz 2014 te ailelerimiz tanışıyor
Bayramdan sonrada sözümüz oluyor inşallah...
Ben resmi sürecin içine girmiş bulunuyorum hanımlar....
Kimler mutluluklarıyla mutluluğumu çoğaltır hatunlar
Hepinizi bekliyorumm
linki neydi inan hatırlamıyorum kuzum du bakim bende resmi varsa göndereyim sana face varsa ekleşelim istersen canım