• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

floryadayım canım sevgilim burda okuyodu öyle tanıştık:16:
siz nasıl tanıştınız canım:16:

hmmm anladım canımmm bizim farklı oldu özelden yazarım sonra kuzum şuan biraz işlerim varda

Anneme sordum kullanışlı değil vs dedi ama ben çok beğendim yaptıracağım.
Paket halinde aldığım için uyguna geldi 90 tl oldu canım ama akrgo parası vs bana aitmiş bilmiyorum ne kadar tutacak kargo ile birlikte :50:

ben tepsi set yaptırmıştım 100 liraya geldi cnım boyamalı falan dimi benim annemde öyle söylüyo kuzum yaa banada kadın 90 liraaya yaptı kargossu 10 lira tuttu

hmmm anladım canımmm bizim farklı oldu özelden yazarım sonra kuzum şuan biraz işlerim varda

ben tepsi set yaptırmıştım 100 liraya geldi cnım boyamalı falan dimi benim annemde öyle söylüyo kuzum yaa banada kadın 90 liraaya yaptı kargossu 10 lira tuttu

Neler vardı içinde kuzum sadece tepsi mi?
Link atar mısın bana özelden tatlım

merrhabaaaa kızlar hoşgeldinizz naslsınız neler yapıyosunuz anlatın bakalım ben çalışıyorum yogunluktan fırsat bulupta gelmeye çalışıyorum =)

sevmişlerdir canım niye sevmesinler :) eee ne zaman düşünüyorsunuz sözü:21::21:

Hoşgeldin nişanlı hatunnn:16::16:

iyi yaptın kuzucum sensiz olmazdı inşallah bol sohbetli topiğimiz olur:nazar::nazar::nazar:

Aynen canım :32::32::32: İiyim bende işteyimm napimm öff :30:

bir sürü şey kaldım bende ama baharatlık begenemedim karar da veremedim nasıl bir şey alacağıma galiba

ben çok severek almıştım kuzum baharatlıgımı zaten dergide gördüm evet bu dedim hemen gittim aldım alırsın merak etme

Neler vardı içinde kuzum sadece tepsi mi?
Link atar mısın bana özelden tatlım

tepsi 6 çay bardagı şekerlik canım ama çok güzelller resimlerini bulursam koyarım buraya canım yada özelden atarım fark etmez

ben çok severek almıştım kuzum baharatlıgımı zaten dergide gördüm evet bu dedim hemen gittim aldım alırsın merak etme

tepsi 6 çay bardagı şekerlik canım ama çok güzelller resimlerini bulursam koyarım buraya canım yada özelden atarım fark etmez

Tamam linki atarsan sevinirim bende inceleme fırsatı bulurum canım.

:nazar::nazar: Merhaba Gelincikler:nazar::nazar:
Burada sevinçlerimizi heyecanlarımızı hazırlıklarımızı hikayemizi paylaşmaya ne dersiniz?
Bende inşallah 2015 gelini olacağım....
1 mart 2013 te tanıştık biz sevgilimle...
3.ayımızda Galata Kulesinde evlenme teklifi aldım daha sonra ailelerimiz öğrendi...
Annemle tanıştırdım..
5 temmuz 2014 te sevgilim tam olarak ailemle tanıştı babam damadını sevdi:16:
8 temmuz 2014 te ailelerimiz tanışıyor:17:
Bayramdan sonrada sözümüz oluyor inşallah...

Ben resmi sürecin içine girmiş bulunuyorum hanımlar....
Kimler mutluluklarıyla mutluluğumu çoğaltır hatunlar:16:
Hepinizi bekliyorumm:16:

ne güzel anlatmışsın canımm..:16:mutluluğun devamlı olması ve bizimkinin de resmi sürece girmesi dileğiyle...:31:

Back
X