Caniiim hayirli olsun. Rabbim mutlulugunuzu daim etsinAaa evet kuzu ya instagramdaaa, sen göremedin tabii. Ama sana da göstertiriz ki biz
Ay süpersonik hızlısın pinkciğimm :)
canım çok teşekkür bayıldım ne güzel fotoğraf o öyle
Canım teşekkür ederim sağol aminn :)Caniiim hayirli olsun. Rabbim mutlulugunuzu daim etsin
kesinlikle şak diye attı kuşum yaAy süpersonik hızlısın pinkciğimm :)
Hahah evet valla şipşakAy süpersonik hızlısın pinkciğimm :)
Rica ederim kuzucuğum , çok güzel vallahi :)canım çok teşekkür bayıldım ne güzel fotoğraf o öyle
bayıldım maşallah ya çok güzellerHahah evet valla şipşak
Rica ederim kuzucuğum , çok güzel vallahi :)
Sagol kuzm raporluyumya iste olmadigm icin cok giremiyorum. Yavas yavas evi dizmeyw basladik iste beyaz esyalarim geldi takildi yrn yatak odasi gelicek insaAllah oyle kisturuyorum cnm :)Canım teşekkür ederim sağol aminn :)
Az önce aklımdan geçmiştin nerede diyee
aynı anda yazmamızAllahım çok güzeller yaa maşallah
Oh maşallah kuzu ne güzel yavaş yavaş tamamlanıyo demek :) E az kaldı tabii hallolması lazım artık :)Sagol kuzm raporluyumya iste olmadigm icin cok giremiyorum. Yavas yavas evi dizmeyw basladik iste beyaz esyalarim geldi takildi yrn yatak odasi gelicek insaAllah oyle kisturuyorum cnm :)
Vallahi çok hoş bir ortam olmuş. Aynı anda görmüşüz demek ki, gördüm hemen buraya koştum :) Belli onun düğün de süper geçmişaynı anda yazmamızevett maşallahh ne güzeller :)
düğününden bir kare değil mi? bayıldım ya çok güzel maşallahVallahi çok hoş bir ortam olmuş. Aynı anda görmüşüz demek ki, gördüm hemen buraya koştum :) Belli onun düğün de süper geçmiş
Evet evet düğünden, ortam güzel çift güzel daha ne olsun :)düğününden bir kare değil mi? bayıldım ya çok güzel maşallah
aynen bende görür görmez geldim :) evet darısı sizlerin düğünlere artık :)Vallahi çok hoş bir ortam olmuş. Aynı anda görmüşüz demek ki, gördüm hemen buraya koştum :) Belli onun düğün de süper geçmiş
yerim ya ben bu @blisss çok güzel olmuş belli yaniEvet evet düğünden, ortam güzel çift güzel daha ne olsun :)
amin canımm :):)aynen bende görür görmez geldim :) evet darısı sizlerin düğünlere artık :)
Ayy inşallah ya :)aynen bende görür görmez geldim :) evet darısı sizlerin düğünlere artık :)
Evett maşallah :)yerim ya ben bu @blisss çok güzel olmuş belli yani
Evet bayramda 1 ay kaliyo :)Oh maşallah kuzu ne güzel yavaş yavaş tamamlanıyo demek :) E az kaldı tabii hallolması lazım artık :)
amin canımm :):)
Olucak olucak az kaldııı :) lütfen sizde meraklandırmadan paylaşın fotoğrafıAyy inşallah ya :)
Evett maşallah :)
Hahayt benim kına düğün - nikah arası 1 hafta olduğundan düğün sonrası sizlerleyim yineOlucak olucak az kaldııı :) lütfen sizde meraklandırmadan paylaşın fotoğrafı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?