2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ya böyle daha da bi içime siniyorr çok iyi yaptım değil mii Al kuzu çerezlikler de ambalajı da bi harika, keşke iki tane alsaydım diyorum. Bu aradabugün 50tl üzeri kargo ücretsizin son günü, haberin olsun :)
Ya merakla bekliyordum ben bunu işte, ayrıca olaya da çok güldüm ya hahah

Hihii alıcam vallahi bayıldım çünküsü Kredi kartlarıma bir süre el konuldu ama bilgi vermeden alamıcam ona yanıyorum şimdi
Olay cidden komikti ama ya, kuaför de kızım sen evlenmedin mi ne habire gelin oluyosun diyo. Bıktılar benim gelin halimden. Takribi 2 haftada bir gelin oluyorum ben dedim , ne iyi olurdu ah ahh

harikasınız :) çok beğendim :)

HAhah iyi demişsin kime ne mahallenin delisisin belki
Çok güzelsiniz maşallah ya, ama benim oyum şu an minik kuşa, o rolü çalmış sizden

çokkk beğendimm ki maşallah kuzu :) hele o minnoş yerim onu yaaa
Teşekkür ederim kuzuu, minikkuş da duysa o da teşekkür ederdi
Ay ama insanın iştahını açar bu kuzu yani şuna bak maşallah aman nazar değirmeyelim yavruya
Bi süre önceye kadar kıyamıyodum da artık baya ısırıyorum elden başka bişey gelmez

günaydın kuzular
Mrs Pink yine mi gelin oldun sen çok güldüm eşinin arkadaşına adam şok olmasında ne yapsın yani

fotoğraflar çok güzel tabi bunlar kesmez devamını bekliyoruz
minik kuş number one

Teşekkür ediyoruz kuzucum, orjinalleri ulaşsın hemen onlarla devam edicem tabiki
Minikkuş sizi yer ayrıca, dişlerimiz de yolda zaten !

Teşekkür ediyoruz kuzucum, orjinalleri ulaşsın hemen onlarla devam edicem tabiki
Minikkuş sizi yer ayrıca, dişlerimiz de yolda zaten !
ay biz onu yeriz dişerim kamaştı kucağına almışssın ya hani teyze olmak istemedim değil doğrusu
teyzesi gibi çok güzel ne tatlı olmuşssunuz

ay biz onu yeriz dişerim kamaştı kucağına almışssın ya hani teyze olmak istemedim değil doğrusu
teyzesi gibi çok güzel ne tatlı olmuşssunuz
Kız kardeş varsa umarım olursun, inanılmaz güzel bişey çünkü. Bak görmeyeli 12 saat oldu nasıl özledim bilemezsin :)

Kız kardeş varsa umarım olursun, inanılmaz güzel bişey çünkü. Bak görmeyeli 12 saat oldu nasıl özledim bilemezsin :)
var kız kardeş kuşum evli hemde ama daha erken diyor birde senin düğününü hamile geçirmek istemiyorum diye koymuş kafaya özlenmez mi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…