- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
bize 4 gün bayram tatili ama kultur ve turizm bakanlığı 9 gün diye müjdeyi vermişBu arada ne dicem bayram tatili ne kadar sizlere ?
Bizim daha belli değilBu arada ne dicem bayram tatili ne kadar sizlere ?
Bak öyle söyledinn :) heyecan bastııı ... Hazırlıga dair te khareket yok bende amannnn ne güzelllValla 1 yıldan az kalmış. Ben daha yeni diyordum sanki 1 yıldan az var diye. Ne ara geçti o zaman hiç anlamadım, geçiyor yani
bizim şirkette 18 inde kapanıp 28 inde acılacak :) resmi tatil olmasada böyleydii ...Bu arada ne dicem bayram tatili ne kadar sizlere ?
Ohoo hazırlığa başlamak şart ama nasıl yetişecek kiBak öyle söyledinn :) heyecan bastııı ... Hazırlıga dair te khareket yok bende amannnn ne güzelll
evet canım evlenmiştim... heralde onun vermıs oldugu deneyimmi desem nedir bilemediğim bir rahatlık varrOhoo hazırlığa başlamak şart ama nasıl yetişecek kiSen daha önce evlenmiş miydin karıştırdım mı?
E o zaman biz boşuna panikliyoruzevet canım evlenmiştim... heralde onun vermıs oldugu deneyimmi desem nedir bilemediğim bir rahatlık varr
evet bende bugün yetişemedim hızlılar bayaKizlar masallah cok hizlisijiz telden olcak is degil takip etmek sizi :)))
canım daha yaşayacağımız yer net değil birde su anki evim küçük alsam koyacak yer yok şehir şehirde taşımayayım diyorum açıkçası siz büyükleri alınca da bir panik oldum yetişmez mi diye..bence hemen başlamalısın hazırlıklara ve bu başlangıç havlulardan değil yemek takımı çatal bıçak tencere tava ve küçük ev aletleri diğerleri yavaş yavaş geliyor zaten büyüklerden kurtul derim ben öyle yaptım
Olmadııı bu, fazla neşesiz oldu kuzu nedenGnaydın
canım fazla altın takalım demişler ne kadar takılacağı belli mi yuvarlak rakamla bir geçiştirmemiydi sonuçta nişanlınla açık konuşmak en iyisi o altınları yapmama karşılığında düğün istiyorsun neden ertelensin ki...evet aynen düşündüğün gibi ben çok istiyorum mayıs olsun diye sırf işi yokuşa sürsün kabul edeyim diye yapıyor peki neyapmalıyım uzasada dik başlılığımı isteğimi uzunda olsa zaman yaptırayımmı kabul mu etmem gerekecek yoksa
hala uyanamadım heraldeOlmadııı bu, fazla neşesiz oldu kuzu neden
hala uyanamadım heralde
@blisss i gördünmüüü :)hala uyanamadım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?