lütfen ama burda knedimizi affettirdik bi kerecanım sağol sende hoşgeldin
sen ne kadar güzel bi gelin olmuşssun öyle canım benim çok mutlu olun
çok beğendim herşeyini
teşekkür ederim aminnn
şuan koptum burda meğersem integramım varmışta bilmemişimcurlygirl
aaa görmedimay kızlar biraz önceki hatamdan sonra size kendimi affettiriyim :)greenandblue yu gören oldumu çok güzel olmuş maşşallah kuzucum :)
Kuzucum çok teşekür ederiiim, amin hep birlikte çok mutlu olalım inşallah :)canım sağol sende hoşgeldin
sen ne kadar güzel bi gelin olmuşssun öyle canım benim çok mutlu olun
çok beğendim herşeyini
kuşum olur öyle şeyler ne olacak sanki ben göremiyorum gerçilütfen ama burda knedimizi affettirdik bi kere
çık çık kötü örnek oluyosun boğazıma kadar battım bu ayn11 de 150 lira üzerine % 20 lira indirim varmış :)
canım ya maşallah güzel gelin aminnKuzucum çok teşekür ederiiim, amin hep birlikte çok mutlu olalım inşallah :)
Kuzu bugünden henüz haberim yok ama eşim bir piyasa araştırması yapabilir sahaya çıkıp gün içindeMrs Pink canım altınları sordunmu bugün nekadarmış?
iyilik yapıyorum sizekuşum olur öyle şeyler ne olacak sanki ben göremiyorum gerçigreenandblue nun fotolarını ama
çık çık kötü örnek oluyosun boğazıma kadar battım bu ay
ay çok sevinirim canım. sürekli bakıyorum bugun dahada düşmüş gibi. yarın bozdurum die düşündümde.Kuzu bugünden henüz haberim yok ama eşim bir piyasa araştırması yapabilir sahaya çıkıp gün içinde
Biraz bilgi toplarsa seni hemen haberdar ediyorum aklımdasın
Evet şimdi internetten baktım düne göre de düşmüş a. Çok minik bi fark var ama bilemedim. Karar vermek çok zor yaay çok sevinirim canım. sürekli bakıyorum bugun dahada düşmüş gibi. yarın bozdurum die düşündümde.
Evet şimdi internetten baktım düne göre de düşmüş a. Çok minik bi fark var ama bilemedim. Karar vermek çok zor ya
Aaa bak arayarak sormayı hiç akıl edememiştiimcurlygirl Arayın kızlar bi kaç yeri sorun ben öyle yaptım uygun olanada bu kadar var elimde bozucam dedim ona göre para hazırladılar
neyseki tecrübe var burdaAaa bak arayarak sormayı hiç akıl edememiştiim
Haklısın kuzu bir de öyle yapayım sağol :)
Haha evet çok şüküürneyseki tecrübe var burda
Yapma ama yaa kenara para atamıyorumn11 de 150 lira üzerine % 20 lira indirim varmış :)
İyi ki var vallaneyseki tecrübe var burda
DeğerlendirilebiliiiiirYapma ama yaa kenara para atamıyorumÜtüyü alsam mı hediyelik mi saklasam
Ama kenara para atamıyorum onu napıcazDeğerlendirilebiliiiiir
Hediye almak isteyen olsun da alınacak neler çıkar daha ohooo
curlygirl Arayın kızlar bi kaç yeri sorun ben öyle yaptım uygun olanada bu kadar var elimde bozucam dedim ona göre para hazırladılar
tecrübe farkıAaa bak arayarak sormayı hiç akıl edememiştiim
Haklısın kuzu bir de öyle yapayım sağol :)
Onu da bi ara şaaparsın artık haha bi çözüm bulamadım daAma kenara para atamıyorum onu napıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?