İşte biz de öyle yapalım dedik kuzu. Yani bilezikleri bozmak istemedim. Eşimin eniştesi döviz bürosunda kasa parası ödemeden bilezikleri oraya verebiliriz. Ama diğerlerini bozup vadeliye koyalım dedik hem elleyememiş oluruz falan. Muhtemelen öyle yapıcaz ama daha çıkmaz herhalde altın bundan fazla.canım geçen sene arkadaşımın düğünü oldu. bu sene bozdurdu. dediği. hemen bozudrmadığıma pişmanım. hesaba attığımda daha iyi faiz alıyordum, hemde kasa parası ödemiş oldum dedi. bozdurmak daha avantajlı yani bende bozdurucam ama henüz fırsat bulamadım.
birde son zamanalrda bdv de bu tarz konular görüyorum altını bozdurcaz kimin hesabına atalım falan filan diye. ne düşünüyorsunu bu konuda
İnanmak istemiyorum bence az kaldı ben sürekli az kaldı diye geziyoruminanma onlara
canım geçen sene arkadaşımın düğünü oldu. bu sene bozdurdu. dediği. hemen bozudrmadığıma pişmanım. hesaba attığımda daha iyi faiz alıyordum, hemde kasa parası ödemiş oldum dedi. bozdurmak daha avantajlı yani bende bozdurucam ama henüz fırsat bulamadım.
birde son zamanalrda bdv de bu tarz konular görüyorum altını bozdurcaz kimin hesabına atalım falan filan diye. ne düşünüyorsunu bu konuda
Hahah vallahi ben yaşadıklarımı anlattım kuzu. Mucize gibi görünse de gerçek yani. Sana o anı yakalayıp kanıt videosu bile çekebilirim hiç zorlanacağımı sanmıyorumSeninki hangi markaydıı
Amanın ortalık kızıştıBenim gibi kararsız insana yapılır mı bu. Ama Mrs Pink in cümle çok ikna ediciydi de bizde aynısı yaşanır mı bilemedim
Kimin hesabına atalımdan kasıt eşim mi ben miyse eğer bizde eşi,m daha güvenilir gibibirde son zamanalrda bdv de bu tarz konular görüyorum altını bozdurcaz kimin hesabına atalım falan filan diye. ne düşünüyorsunu bu konuda
Kuzu onları ben uzun vadeli bekletirim diye düşündüm hani ne bileyim. Ama bugün bi ara onları da mı katsak acaba dedik o vadeli hesaba atacaklarımızın içine .
İnanmak istemiyorum bence az kaldı ben sürekli az kaldı diye geziyorum40 kez söylersem olur sonuçta.
Faturaları vs kim ödüyor takip ediyorsa onda dursa olur bence. Ben direk nişanlımın hesaba atardım heralde, finans kısmı da onda olur o daha iyi idare eder parayı diye düşünüyorum.
evet canımm bdv de eşleri hesaplarına atmak istemiş kadınlar hayır o benim hakkım benim alınlarım neden veriyim gibi bişiler yazıyor yorumlarda bu yönde merak ettim siz ne düşünüorsunuz die.Kimin hesabına atalımdan kasıt eşim mi ben miyse eğer bizde eşi,m daha güvenilir gibi
Benim sağım solum belli olmaz tutamayabiliyorum kendimi ama o öyle değil daha kontrollüdür gereksiz harcalamalar yapmaz
hım anladım canım. ben kelepçeler dışındakileri bozdurucam diye düşünüyorum.Kuzu onları ben uzun vadeli bekletirim diye düşündüm hani ne bileyim. Ama bugün bi ara onları da mı katsak acaba dedik o vadeli hesaba atacaklarımızın içine .
Emin değilim şuan yani . Öyle de dokunmak istemiyorum böyle de aslında belki de bozmak daha mantıklı olacak ama bilen birine danışmak lazım ya kararsız kaldım baya
ayyy evet biz ilk bozalım dedik sonra yükselir dedik düştü :) sonra yine çıktı işte bozduk bir düşmeyi daha yüreğim kaldıramzdıİşte şuan baya yüksek ya biz de hiç beklemesek mi acaba diyoruz fikir alayım dedim. Öyle diyolar genelde di mi. Hayır düşer falan hayal kırıklığı yani
Haha yani işte hangi taraf daha mantıklı harcalamalar yapıyorsa onda olmalı. Bazıları da güvenmiyor demek eşlerine. Ben o konuda kendimden daha çok güvenirim, kendimi tanıyorum çünkü alılverişim geldi mi ne yapacağım belli olmazevet canımm bdv de eşleri hesaplarına atmak istemiş kadınlar hayır o benim hakkım benim alınlarım neden veriyim gibi bişiler yazıyor yorumlarda bu yönde merak ettim siz ne düşünüorsunuz die.
siz tutamayan kısımdaysanız kesinlikle eşlerinizde olmalıbizdede duruma ben el atmak istiyorum çünkü benimki savruk ben tutan tarafım
İşte belki de daha doğrudur o bilen birine danışmak en iyisi. Neyapacaksak da yapmalıyız şu ara pişman olmayalım sonrahım anladım canım. ben kelepçeler dışındakileri bozdurucam diye düşünüyorum.
ayyy o konuyu bende gördüm tuhaf geldi banainanma onlara
canım geçen sene arkadaşımın düğünü oldu. bu sene bozdurdu. dediği. hemen bozudrmadığıma pişmanım. hesaba attığımda daha iyi faiz alıyordum, hemde kasa parası ödemiş oldum dedi. bozdurmak daha avantajlı yani bende bozdurucam ama henüz fırsat bulamadım.
Şuan çeyrekleri sorduk bir tanıdığıa 173e alırım dedi. Sen bozduğunda neydi durum.ayyy evet biz ilk bozalım dedik sonra yükselir dedik düştü :) sonra yine çıktı işte bozduk bir düşmeyi daha yüreğim kaldıramzdıne kadar şu an ?
phlips ti varmı ki albümde bilemedimSeninki hangi markaydıı
Amanın ortalık kızıştıBenim gibi kararsız insana yapılır mı bu. Ama Mrs Pink in cümle çok ikna ediciydi de bizde aynısı yaşanır mı bilemedim
Ya işte bu çok saçma bi mantık değil mi ? Neden evlendi bu kadar benim altınım muhabbeti yapacaksa. Ne mal varsa hepsi ortaktır senini benimi olur mu evli insanlar arasında. Hele ki benim hakkım muhabbeti nedir yani ne yapıldı hakedilecek? İmzayı attıysa iki taraf da attı. Kim daha iyi idare edecek hesaplı olacaksa onda durmalı. Ben nişanlımın daha iyi değerlendireceğini düşünüyorum o yüzden düşünmem bırakırım onda dursun. Şu anda bile ne biriktiriyorsak onda birikir zaten.evet canımm bdv de eşleri hesaplarına atmak istemiş kadınlar hayır o benim hakkım benim alınlarım neden veriyim gibi bişiler yazıyor yorumlarda bu yönde merak ettim siz ne düşünüorsunuz die.
siz tutamayan kısımdaysanız kesinlikle eşlerinizde olmalıbizdede duruma ben el atmak istiyorum çünkü benimki savruk ben tutan tarafım
Ay yok baktım şimdiphlips ti varmı ki albümde bilemedim
Bende aynı sonucu vermez bence imkansız bir şey buHahah vallahi ben yaşadıklarımı anlattım kuzu. Mucize gibi görünse de gerçek yani. Sana o anı yakalayıp kanıt videosu bile çekebilirim hiç zorlanacağımı sanmıyorum
banada tuhaf geldi. bizimki nişandada şimdide ne var diye sormadı bile. ben araştırıyorum bankaları falan adamın umru değilayyy o konuyu bende gördüm tuhaf geldi bana
Yoook deme öyle. Yani ben kırmızı kar yağar bu olmaz derdim. Öyle bir beklentim de yoktu zaten hiç. Alıştırmıştım kendimi buna ütüler sende üsteleme diye.Bende aynı sonucu vermez bence imkansız bir şey bu
Canım şimdi bi kaç tanesi hatıra işte babam taktı çok sevdiğim bi tanıdığımız taktı falan diğerlerinide bozdurup napıcaz dedik şimdi zaten altınları bozduk onları hesaba attık kendimizi rahat hissettiğimizde o parayla uygun 2.el bi araba alalım diyoruz eğer bu bilezikleride bozup koysaydık gidip pahalı bi araba alırdık kendimize güvenemedik
canım azur vardıda anneme verdim ya ikiside kullanmış biri olarakAy yok baktım şimdiAzur mu? O da kafamdaki modellerdendi çünkü. Neyse hangisi uygun olursa alırım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?