2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende 3 ay once sozlendim 1 once nisanlandim mayis ta gidiyorum :)) dun beyazesya fiyatlarini arastirdim kafam ksristi iyice

Bende istanbulda yaşıyorum sözüm geçen sana kurban bayramında oldu bu sene şeker bayramın 3.günüde yani seninle aynı gün 19 temmuzda nişanım oldu benim nişanlımın tüm aileside adanada o yüzden gidip gelmeleri sorun oluyor ailede kalabalık olunca herkesin müsaitliği kollanıyor olan da bize oluyor 1 er sene beklemek zorunda kaldık her sene bir şey için gelinebildi. Ama sonunda artık düğün mayısta olacak onada bayramı beklemicez bizde mobilyamızı aldık önümüzdeki ayda beyaz eşya bakalım hızla çeyiz alışverişi devam ediyor önemli büyük çeyiz ihtiyaçları alındı zaten bakalım bizde nikah istiyoruz kınamızı düğün gibi yapmak istiyoruz nişanımızıda düğün gibi yaptık baya bir harcamalarımz oldu şükğr allah yardım ediyor. Sende farklı bir memlekete gideceksin bebek gibi olursun herşeye sil baştan zor olur belki ama zamanla herşey alışılıyor huzurlu mutlu olda gerisi boşver de gel geç bende herşeyimi kendim yaptım bu konuda ustayımdır azıcık tasarımcıyım ama sağlık sektöründeyim tablolar yapıyorum kaftanlar yapıyorum baktım işler ilerledi kendi kurabiyelerimİ nişan süslerimim nişan vesöz tepsimim el çiçeğimi hep kendim süsledim hemde istediğim gibi oldu allah sanada kolaylık versin çabucak geçer dediler inanmadım ama nasıl 2 ay geçti şaşıyorum dün gibi söz nişan arası geçmedi ama nişan evlilik hızla geçiyor aradaki zaman

bende 3 ay once sozlendim 1 once nisanlandim mayis ta gidiyorum :)) dun beyazesya fiyatlarini arastirdim kafam ksristi iyice
Aynı zamanlarda hemen hemen olmuş nişanlarımız düğünlerde öyleo olacak bizde bu konudan muzdaribiz en uygun 6.000 tutuyor ama neyapalım alacağız beyaz eşya standart oyüzden değişmiyor alıncada bir defa alınıyor o yüzden detaylıyorsun ben gri inox serisi düşünüyorum ocağımıda ankastre ocaklar var set üstü siyaj bayıldım nasipse onuda almayı düşünüyorum

Bu zaten senin baktığın balıklı sepetin elma versiyonuu :)
Uzun zamandir girmedim foruma.aktif uyeydim.mayista dugunumuz var yer arayisindayim.cok seyim hazir.evde belli.ama esyasi degisik hediyeler falan onlatla ugrasiyorum tabi kinasi falan bisuru sey :)
Merhaba, hoşgeldin :) Ben de mayıs geliniyim. Yer konusunda acele edin derim tarihler hızla doluyor. 21 mayıs da kandile denk geldiği için sıkıntılı bir tarih, haftasonu yapacaksanız acele edin derim. Bize herkes çok geç kalmışsınız dedi yer bakarken.
Beyaz eşyalar ne zaman indirime giriyormuş peki
Merhaba, düğüne bir şey kalmamış o zaman
Beyaz eşya konusunda ben de dertliyim
Bekoyla arcelik baktim ayni urunler farkli kodlarla ayni fiyatlara :)
Bir şey söyleyeyim, o markaları alacağıma o fiyata bosch almayı tercih ederdim çünkü çok uçuk fiyatlar. Bekoyla Arçelik'in fabrikaları aynı o yüzden bütün ürünleri de aynı.

herkese günaydınlar :)
ben sadece camlı salata kasesini beğendim. diğerleri gereksiz bence :)

Banada cevap vermiyorlar arada ne yapak yoğun herkes yada görmüyorlar
kızlar bizlerin düğün trahileri geldiğin için baya yoğun geçiyor bu yüzden çok fırsat bulunamıyor birde cumartesi çoğu çalışmıyor bundanda kayanklanıyo :) onun dışında hoş geldin aramıza.
Merhaba kızlar aktif bi bölüm buldum sanırım sonunda :))
kafamda yüzlerce sorular 8 ay bitcekmi :))

ben buraya geldiğimde yeni nişan olacaktı 10 ay nişanlı kaldım bir aydır evliyim öyle hızlı geçiyorki hele son hafta nasıl yetişecek onca şey diye söylenip duruyorsun

ben de senin bildiklerini biliyorum kadın ilerde isterse almayabilir ama erkek alma diyemez.. boşanmazsa da ölmeden önce vermesi gerekiyor borçlu oluyor.. süre de bayan belirliyor bildiğim kadarıyla isterse düğünle birlikte yada evlilik aşamasında da olabilir. Birde aklımda kalan kadının en helal kazancı bu mehir.. hatta eskiler kefenlerini bu mehir parasından ayırırlarmış diye duymuştum

benimde nisan mayıs gibi olacak siz ne aşamadasınız

merhaba ben nerdeyse hiç çeyize başlamadım denebilir bir gecen gün english home da indirim gördüm bikaç havlu aldım o kadar birde nerde yasayacağımız net değil ya oda etkiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…