kuzum geçmiş olsun üst üste gelmiş herşey kıyamam şimdi iyisin değil mi ?Günaydın kızlar dün çok kötü bir gün geçirdim gelinliği almaya gittim adama biraz sert çıktım o da çıkar geliniği vermiyorum kaporanı iade edicem dedi bu sefer çok şiddetli bir tartışma yaşadık ben fenalaştım kabine yığıldım, ambulans geldi kalp rahatsızlığım olduğunu duyunca adam ve bütün çalışanlar çok korktu ama gitmedim hastaneye..
Neyse benden önce birileriyle tartışmış o da ikimizde gergin olunca kavga çıktı ama çok üzüldü adamcağız dün akşam saat 8de bile aradı iyimisin diye..
Sonuç olarak beni beklettiler orda gelinliğim istediğim gibi yapıldı teslim aldım ama çok kötü bir anı kaldı bana
M Mrs_Angel çok teşekkür ederim ince düşüncen için dün akşam bitti nikah hediyeleri şehir dışından gelen yakınlarımızla yaptık :)
bebeğim bugün annem devraldı çookk sağol sana daha sonra çok ihtiyacım olacakTrpst Aklında bir şey varsa yardımcı olalım sticker falan yapılacaksa buradayım hemen katalog atayım
kuzum geçmiş olsun üst üste gelmiş herşey kıyamam şimdi iyisin değil mi ?
günaydın bu arada herkese bir kaç foto koydum kızlar
Canımm çok geçmiş olsun kıyamam yaa iyimisin şimdi ?Günaydın kızlar dün çok kötü bir gün geçirdim gelinliği almaya gittim adama biraz sert çıktım o da çıkar geliniği vermiyorum kaporanı iade edicem dedi bu sefer çok şiddetli bir tartışma yaşadık ben fenalaştım kabine yığıldım, ambulans geldi kalp rahatsızlığım olduğunu duyunca adam ve bütün çalışanlar çok korktu ama gitmedim hastaneye..
Neyse benden önce birileriyle tartışmış o da ikimizde gergin olunca kavga çıktı ama çok üzüldü adamcağız dün akşam saat 8de bile aradı iyimisin diye..
Sonuç olarak beni beklettiler orda gelinliğim istediğim gibi yapıldı teslim aldım ama çok kötü bir anı kaldı bana
M Mrs_Angel çok teşekkür ederim ince düşüncen için dün akşam bitti nikah hediyeleri şehir dışından gelen yakınlarımızla yaptık :)
Maşallah nasıl güzelsiniz :)günaydın bu arada herkese bir kaç foto koydum kızlar
İyiyim canım çok sağol ama sinrilerim yıprandı dün kıyafetlerimi de topladım ne kadar kötü bir duyguymuşCanımm çok geçmiş olsun kıyamam yaa iyimisin şimdi ?
herkese bol gülücüklü günaydın,Günaydın kızlar dün çok kötü bir gün geçirdim gelinliği almaya gittim adama biraz sert çıktım o da çıkar geliniği vermiyorum kaporanı iade edicem dedi bu sefer çok şiddetli bir tartışma yaşadık ben fenalaştım kabine yığıldım, ambulans geldi kalp rahatsızlığım olduğunu duyunca adam ve bütün çalışanlar çok korktu ama gitmedim hastaneye..
harikasınız çok tatlı gözüküyorsunuz. hep böyle mutlu olun inş.buyrun efendim albüme bak sen teee nişandan bakmış
kuuzuuuu kendini mahvediyorsun nolur yapma böyle. herşey yoluna giriyor bir şekilde kendini harap etmeGünaydın kızlar dün çok kötü bir gün geçirdim gelinliği almaya gittim adama biraz sert çıktım o da çıkar geliniği vermiyorum kaporanı iade edicem dedi bu sefer çok şiddetli bir tartışma yaşadık ben fenalaştım kabine yığıldım, ambulans geldi kalp rahatsızlığım olduğunu duyunca adam ve bütün çalışanlar çok korktu ama gitmedim hastaneye..
çok güzelmiş maşallah mutluluk bu işteeegünaydın bu arada herkese bir kaç foto koydum kızlar
Canım ne güzel şeyler söylemişsin doğru diyorsun ama huyum kurusun inşallah bundan sonrası çok güzel olacakherkese bol gülücüklü günaydın,
bliss yaşadıklarına çok üzüldüm çok geçmiş olsun şunu hiçbir zaman unutma hiç bir şey ve hiçbir sebep senden daha önemli değil inanki sen varsan herşey var bunu hayatında anahtar kelime olarak olarak yaşa. ama herşey geçmiş bitmiş istediğin gibi olmuş şimdi ileriye doğru güzel bir mutluluğa doğru ilerliyorsun. herşeye şükürler olsun bugüne de düne de..
İyiyim canım sağlık olarak iyiyim ama dediğin gibi çok harap ediyorum kendimi mutsuzum şuan, çok saçma dimigünaydıııın :)
harikasınız çok tatlı gözüküyorsunuz. hep böyle mutlu olun inş.
kuuzuuuu kendini mahvediyorsun nolur yapma böyle. herşey yoluna giriyor bir şekilde kendini harap etmeşimdi nasılsın
Ne zamandır yok ortalıktakızlarkafein_ nerelerde haberi olan varmı?
canım sana desemde o an anlamıyorsun. bende harap ediyordum. ama bak şimdi düşününce çoğu gereksizmiş.Canım ne güzel şeyler söylemişsin doğru diyorsun ama huyum kurusun inşallah bundan sonrası çok güzel olacak
İyiyim canım sağlık olarak iyiyim ama dediğin gibi çok harap ediyorum kendimi mutsuzum şuan, çok saçma dimi
İşin içindeyken anlamıyor dimi insan böyle hayal etmemiştim ben daha enerjik daha mutlu daha az yorgun olacaktımcanım sana desemde o an anlamıyorsun. bende harap ediyordum. ama bak şimdi düşününce çoğu gereksizmiş.
evlendikten sonra artık istediklerinin hepsini yaparsan bol bol zamanın olacak hemİşin içindeyken anlamıyor dimi insan böyle hayal etmemiştim ben daha enerjik daha mutlu daha az yorgun olacaktım
sağol canımm dikkat et kendine ya morali bozuk gelin istemiyoruzİyiyim canım çok şükür..
Çok güzelsiniz maşallah nazar değmesin pastanız da çok şirinmiş
teşekkürler kuzummMaşallah nasıl güzelsiniz :)
insan ister istemez buruk olur ama kendi evine düzenine gidiyorsunİyiyim canım çok sağol ama sinrilerim yıprandı dün kıyafetlerimi de topladım ne kadar kötü bir duyguymuş
teşekkürler canım hep böyle mutlu olmayı nasip etsin rabbim hepimizegünaydıııın :)
harikasınız çok tatlı gözüküyorsunuz. hep böyle mutlu olun inş.
kuuzuuuu kendini mahvediyorsun nolur yapma böyle. herşey yoluna giriyor bir şekilde kendini harap etmeşimdi nasılsın
teşekkürler kuzucuğum aynen mutlulukçok güzelmiş maşallah mutluluk bu işteee
İnşallah şu düğünü atlatalım daevlendikten sonra artık istediklerinin hepsini yaparsan bol bol zamanın olacak hemde eşinle birlikte
sağol canımm dikkat et kendine ya morali bozuk gelin istemiyoruz
teşekkürler kuzumm
insan ister istemez buruk olur ama kendi evine düzenine gidiyorsun
teşekkürler canım hep böyle mutlu olmayı nasip etsin rabbim hepimize
teşekkürler kuzucuğum aynen mutluluk
bliss resimlerini çok beğendim gelinliğinin arkasına bayıldım maşallah tabi son halini sonra göreceğiz ama şimdiden bile güzel güle güle mutlulukla giyersin inşallah.Canım ne güzel şeyler söylemişsin doğru diyorsun ama huyum kurusun inşallah bundan sonrası çok güzel olacak
İyiyim canım sağlık olarak iyiyim ama dediğin gibi çok harap ediyorum kendimi mutsuzum şuan, çok saçma dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?