2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar günaydın acayip yorgunum eve son temizliğe gittik dün ama hala ıvır zıvır eksik yaa kıyafetlerimi makyaj malzemelerimi vs götürmedim hafta içi götürücem iş bitmiyor nedense

Davetiye modelimi albume ekledim kizlar 800 tanesini 450 ye bastiriyorum
Çok beğendim kuzum davetiyeni güle güle dağıtın inşallah
Kizlarr gunaydinn biz dugun yerimizi tuttukk7 mayista dugunumuz
Ama buu süper bir habeeer Hadi bakalım hayırlısı olsun bundan sonra hazırlıklar tam gazzz
İşte bu minnaklar
Canım bende mint olanı var bunları çok ciciler

7 mayıs kısmını kaçırmışım Auralee oo süperrr

reklam kokan hareketler

@blisss ya nasil stres vardir simdii
hadi sen de bi kosu evlen gel hepinize danisacak cok seyim var, daha kir dugunu organize edicez bu arada masalara tek tek cerceveler koymuslar cok guzel planlarim olusuyorr tema yapmak farz oldu bana
curlygirl Ben psikopat gibi merakla foto beklemekten catladim en son instagramda etiketlendiklerinden baktim kiz alma ve bi foto daha gormustum oradan cok cici olmuslar ya insallah sorunsuz gecmistir

ay bende ara ara baktım ama görememiştim bakıyım etiketli olduklarına

reklam kokan hareketler
Kibledim kuzu ben
Kuzu sorma stresi ferimiz kaçtı hahah
Tamam gidip geleyim de sizin düğünü organize edelim Ya bende baktım etiketli fotolarına haha çok güzeller maşallah

ay ne garip birşii bizi de böyle merak etmişmiydiniz bekleyen olmak daha kötüymüş

çokk tatlılar ay gördüm ama yetmez gelinlik balıktı üstü tül değilmiydi fotoda farklı durmuş sanki.
Bu fotoda belli olmamış ama öyle ya balık üzeri tül hala :) Aynen yetmez tabi bizim gibi meraklılara. Ben nişanlıma bile gösteriyorum bakk evlendiler diye Bıkmıştır artık.
Kibledim kuzu ben
Ben dee
Kuzu sorma stresi ferimiz kaçtı hahah
Tamam gidip geleyim de sizin düğünü organize edelim Ya bende baktım etiketli fotolarına haha çok güzeller maşallah
Ay az kaldı ama geçip gidecek artık :) Maşallah evet çok tatlılar yaa :)
ay ne garip birşii bizi de böyle merak etmişmiydiniz bekleyen olmak daha kötüymüş
Ettik tabi deli misin Açıp açıp hesaplarınıza baktım
Hahah tabi beklediik
Haftaya da beni bekliceksiinizz ehehhe ama üzülmeyin ben fotoğraf koymaya çalşıcam bol bol
Ay çok bekletme ya halden en iyi sen anlarsın

Trpst Ne zaman söz de bakiyim Bu kız da benden önce gidiyor yahu ben baya demirbaşı oldum buranın Neyse artık kesin tarihim var mutluyum

kuzu ihmal etme bizi zormuş beklemek buarada greenandblue nında bu hafta sonu değilmiydi. onunda etiketlendikelreine baktım yola çıkmışlar ama foto yok hala
Aa hiç görmedim ben evet bu haftaydı onun

Dimi en iyi ben anlarım o yüzden bekletmicem sizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…