Çok beğendim kuzum davetiyeni güle güle dağıtın inşallahDavetiye modelimi albume ekledim kizlar 800 tanesini 450 ye bastiriyorum
Ama buu süper bir habeeerKizlarr gunaydinn biz dugun yerimizi tuttukk7 mayista dugunumuz
Canım bende mint olanı var bunları çok cicilerİşte bu minnaklar
7 mayıs kısmını kaçırmışımKızlar günaydın acayip yorgunum eve son temizliğe gittik dün ama hala ıvır zıvır eksik yaa kıyafetlerimi makyaj malzemelerimi vs götürmedim hafta içi götürücem iş bitmiyor nedense
Çok beğendim kuzum davetiyeni güle güle dağıtın inşallah
Ama buu süper bir habeeerHadi bakalım hayırlısı olsun bundan sonra hazırlıklar tam gazzz
Canım bende mint olanı var bunları çok ciciler
reklam kokan hareketlerCok guzel lokumluklar.fincan takimlari baharat setleri bornoz setleri kahve takimlari nevresim takimlari banyo takimlari hersey var elektrkli ev aletlerimide herseyi bu entarzev.com sitesinden aldim daha once internetden hic alisveris yapmamistim ama burasi cok guvenilir fiyatlari disariya.gore daha uygun insallah sizlerede.yardimci.olabilirim canlarim
ay bende ara ara baktım@blisss ya nasil stres vardir simdii
hadi sen de bi kosu evlen gel hepinize danisacak cok seyim var, daha kir dugunu organize edicezbu arada masalara tek tek cerceveler koymuslar cok guzel planlarim olusuyorr tema yapmak farz oldu bana
curlygirl Ben psikopat gibi merakla foto beklemekten catladim en son instagramda etiketlendiklerinden baktim kiz alma ve bi foto daha gormustum oradan cok cici olmuslar ya insallah sorunsuz gecmistir
Allahım ne meraklıyız yaaay bende ara ara baktımama görememiştim bakıyım etiketli olduklarına
hihihi napalım amaAllahım ne meraklıyız yaa
çokk tatlılarAllahım ne meraklıyız yaa
Kibledim kuzu benreklam kokan hareketler
Kuzu sorma stresi ferimiz kaçtı hahah@blisss ya nasil stres vardir simdii
hadi sen de bi kosu evlen gel hepinize danisacak cok seyim var, daha kir dugunu organize edicezbu arada masalara tek tek cerceveler koymuslar cok guzel planlarim olusuyorr tema yapmak farz oldu bana
curlygirl Ben psikopat gibi merakla foto beklemekten catladim en son instagramda etiketlendiklerinden baktim kiz alma ve bi foto daha gormustum oradan cok cici olmuslar ya insallah sorunsuz gecmistir
Hahah tabi beklediikay ne garip birşiibizi de böyle merak etmişmiydiniz bekleyen olmak daha kötüymüş
kuzu ihmal etme biziHahah tabi beklediik
Haftaya da beni bekliceksiinizz ehehhe ama üzülmeyin ben fotoğraf koymaya çalşıcam bol bol
Bu fotoda belli olmamış ama öyle ya balık üzeri tül hala :) Aynen yetmez tabi bizim gibi meraklılara. Ben nişanlıma bile gösteriyorum bakk evlendiler diyeçokk tatlılaray gördüm ama yetmez gelinlik balıktı üstü tül değilmiydi fotoda farklı durmuş sanki.
Ben deeKibledim kuzu ben
Ay az kaldı ama geçip gidecek artık :) Maşallah evet çok tatlılar yaa :)Kuzu sorma stresi ferimiz kaçtı hahah
Tamam gidip geleyim de sizin düğünü organize edelimYa bende baktım etiketli fotolarına haha çok güzeller maşallah
Ettik tabi deli misinay ne garip birşiibizi de böyle merak etmişmiydiniz bekleyen olmak daha kötüymüş
Ay çok bekletme ya halden en iyi sen anlarsınHahah tabi beklediik
Haftaya da beni bekliceksiinizz ehehhe ama üzülmeyin ben fotoğraf koymaya çalşıcam bol bol
Ya ben de görmedim baktım ama o erken kayboldu ortadankuzu ihmal etme bizizormuş beklemek buarada greenandblue nında bu hafta sonu değilmiydi. onunda etiketlendikelreine baktım yola çıkmışlar ama foto yok hala
ooo hadi hayırlı olsun canm :)Günaydın kızlar söz tarihim belli oldu pazartesi günü
mavisini aldım ben kurabiyelik pasta standı,reçellik ve yumurtalıklarıyla tamamladım
@Mrs Pink heyecanlıyızzz
Aa hiç görmedim ben evet bu haftaydı onunkuzu ihmal etme bizizormuş beklemek buarada greenandblue nında bu hafta sonu değilmiydi. onunda etiketlendikelreine baktım yola çıkmışlar ama foto yok hala
Bu fotoda belli olmamış ama öyle ya balık üzeri tül hala :) Aynen yetmez tabi bizim gibi meraklılara. Ben nişanlıma bile gösteriyorum bakk evlendiler diyeBıkmıştır artık.
Ben dee
Ay az kaldı ama geçip gidecek artık :) Maşallah evet çok tatlılar yaa :)
Ettik tabi deli misinAçıp açıp hesaplarınıza baktım
Ay çok bekletme ya halden en iyi sen anlarsın
evi özlüyorum ya :) gittiğim zaman kendi evime gidesim gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?