2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bu arada benim düğün net değil kuzu sonraya da kalabilirim öncede olabilir bakalım ama senin resmen belli şuan
o da öyle diyor ben zaten yapacağım hevesim içimde var bugün buluşacağız bakalım konuşacağız işte
Uzamaz sizin bence :) Herkes hevesli, maddi olarak da bi engel yoksa uzamasına da gerek kalmaz zaten.
Bizim tarih belli ben yeri tutunca nasıl sırıta sırıta çıktım ordan görsen zaten :D Ya bir de o semtte geçti bütün hayatım, çok anlamlı geliyor bana orada olması da. Çok güzel bir ortam yaratmak istiyorum umarım olur :D Ama bu planlar yapılırken bir yandan da hala benim düğünüm varmış gibi gelmiyor ilginç :D
Sen de haberdar et bizi gelişmelerden :)

günaydın kızlar,
bende ilk yeşili beğendim ama sanki soluk duruyor diye pembesimi acaba dedim ama dediğin gibi diğer çiçekli olanlara benziyor o renk daha değişik değilmi onu alıyım alanlar kaça aldınız şuanda 349 tl
Başka sitelerden de araştır bak derim, kızlar çok daha uyguna almışlardı kampanya vardı :)

Kızlar günaydın acayip yorgunum eve son temizliğe gittik dün ama hala ıvır zıvır eksik yaa kıyafetlerimi makyaj malzemelerimi vs götürmedim hafta içi götürücem iş bitmiyor nedense :KK70:

Çok beğendim kuzum davetiyeni güle güle dağıtın inşallah

Ama buu süper bir habeeer :rolleyes: Hadi bakalım hayırlısı olsun bundan sonra hazırlıklar tam gazzz :-)

Canım bende mint olanı var bunları çok ciciler
bliss en zorunu bitirmişsin bence büyük bir yük kalkmıştır üstünden hayırlısı inşallah.
yekta senin davetiyeleri de çok beğendim çok cici maşallah

günaydın kızlar,
bende ilk yeşili beğendim ama sanki soluk duruyor diye pembesimi acaba dedim ama dediğin gibi diğer çiçekli olanlara benziyor o renk daha değişik değilmi onu alıyım alanlar kaça aldınız şuanda 349 tl

bliss en zorunu bitirmişsin bence büyük bir yük kalkmıştır üstünden hayırlısı inşallah.
yekta senin davetiyeleri de çok beğendim çok cici maşallah

Aminn çok şükür bitti :) Ben 240 gibi bir fiyata almıştım ama çok oldu alalı

Trpst Trpst Ne zaman söz de bakiyim :KK70: Bu kız da benden önce gidiyor yahu ben baya demirbaşı oldum buranın :KK70: Neyse artık kesin tarihim var mutluyum :KK70:
hep öyle olur benim arkadaşımda öyle bizden hızlı çıktılar haahah öyle oluyor evet enazından sen tarihi aldın şimdi sıra bende beni bekle anacıııımmm

günaydın kızlar,
ben indirime denk getirdim anneler günü inidrimide vardı 200tl ye geldi çok uyguna aldım

Uzamaz sizin bence :) Herkes hevesli, maddi olarak da bi engel yoksa uzamasına da gerek kalmaz zaten.
Bizim tarih belli ben yeri tutunca nasıl sırıta sırıta çıktım ordan görsen zaten :KK70: Ya bir de o semtte geçti bütün hayatım, çok anlamlı geliyor bana orada olması da. Çok güzel bir ortam yaratmak istiyorum umarım olur :KK70: Ama bu planlar yapılırken bir yandan da hala benim düğünüm varmış gibi gelmiyor ilginç :KK70:
Sen de haberdar et bizi gelişmelerden :)
bilmiyorum işte kuzu kafam karışık bi konuşamadık ki bu akşam buluşup konuşacağız
o yüz ifadeni çok iyi tahmin ediyorum:KK70::KK70:
canım kafanda tasarla şimdiden son ana bırakma sakın:KK70::KK70:
geleceğim oraya basacağım o düğünü seni de davet ederiz o düğüne üzülme deli ya başkasının düğünü gibi diyor:p
@blisss sanırım yavaş yavaş aşacağım işte

kuzular benimde çok tavsiyeye ihtiyacım var dün annesiyle bizdelerdi konuştuk nişan istemiyorum ben inan zamanım olmuyor koşturamıyorum söz dedim annesi dedi beraber alışverişe gidin ne istiyorsan al kızım bende bunlar teferruat dedim ben herşeyi yapmak istiyorum parfümünden tutta makyajına kadar dedi bende isteyemem bana dedi beraber alın daha öncede demiştim biz hiç maddi konuları konuşmayız isteyememde alamamda çok utanırım anne çok hevesli bilemedim
bence de izin vermelisin içinden ne geliyorsa engelleme kayınvaliden ne güzel yol yordam nedir biliyor ve severek isteyerek yapmak istiyor birde kendini hayal et gelinin olsa değilmi sende teklif edersin sende heyecanlanır ve alırsın

hep öyle olur benim arkadaşımda öyle bizden hızlı çıktılar haahah öyle oluyor evet enazından sen tarihi aldın şimdi sıra bende beni bekle anacıııımmm
ben baştaki konuşmaları kaçırdım senin söz mü olacak ne durumdasın yani:oops:

bence de izin vermelisin içinden ne geliyorsa engelleme kayınvaliden ne güzel yol yordam nedir biliyor ve severek isteyerek yapmak istiyor birde kendini hayal et gelinin olsa değilmi sende teklif edersin sende heyecanlanır ve alırsın
teklif ederim de bilmiyorum yani çok garip geliyor ama diyeceğim bugün akşam ben çok çekiniyorum valla nasıl yaparız bilmiyorum ama bende durum bu

kuzu bak biz birlikte çıkacağız da hayatta yapmam ben daha elbiseyi nasıl alacağım diyorum çok mahçup oluyorum hiç böyle bişey olmadı daha önce bugün buluşup konuşacağız ben ne yapacağımı bilmiyorum
Anlıyorum tabi, ama sıkıntı yapma artık kendine bu mevzuları kuzu eş olucaksınız siz öyle düşün

Anlıyorum tabi, ama sıkıntı yapma artık kendine bu mevzuları kuzu eş olucaksınız siz öyle düşün
aynen doğru söylüyosun bu akşam diyeceğim zaten aman ya almak bu kadar dert olur mu bendede fazla gurur var kahrolası gururum

Yaa evet resmen 8 ay var en son nişana 6 ay var diyordum, geçti bitti anlamadan 7 ay olmuş. Bişey değil 8 ay valla :KK70:

Bayıldııım ya :)) 2 kutu bitirdim yine açamadım şu saçları, çok güzel bi karar almışsın :)

Sen almazsan o alacak her türlü, istediğin gibi olsun seç bari :)

Katılıyorum üzülüyorlar sonra. Benim kayınvalidem dayanamamış gitmiş almış takılarımı mesela :KK70: Çok hevesliler onlar da çocuklarını evlendiriyorlar sonuçta. Kırmamak lazım. Sen zahmete girmesinler diyorsun, ben de öyle demiştim mesela ama dediğim gibi aldırmazsan üzülüyorlar sonra içlerinde kalıyor.
Kestircektim hazır kesmişken değişiklik yapalım dedik :D bencede bişey değil kuzu anlamicaksın nasıl gectiğini

Back