2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlarr gunaydinn biz dugun yerimizi tuttukk:KK33:7 mayista dugunumuz
ayyy senin adına çok mutlu oldum bende mayıs gelini olacağım auralee :KK19: o zaman siz nikah tarihinizi aldınız mı? biz alamadık 2016 ocak ayı açılıyor dediler bizde ocağın 2.sinde alacağız kısmetse

Kuzuuuu hayırlı olsun nereyi tuttunuz
Canim albume attim son halini. Gece nasil gorundugu de internet sitesinde var cok begendik ve kac ay onceden beri size de gosterdigim yer burasiydi. Hep derler ya ilk dusundugun olur yine oyle oldu :D cok tesekkur ederim bu aradaa

Tesekkur ederim canim senin de davetiyelerin guzelmis mutlulukla dagitin :)

M Mrs_Angel Ya cok begendim salonunuzu tam ev havasi olusmus sicak, renkler cok uyumlu ve duz renklerle yapilan kombinleri cok severim. Ben de vizon ve sari kombin yapicam insallah salonuma.
çok teşekkür ederim beğenmene sevindim benim favori renklerim gri,mürdüm,limon sarısı vazgeçemiyorum kombinlerde de gayet güzel duruyor

ayyy senin adına çok mutlu oldum bende mayıs gelini olacağım auralee :KK19: o zaman siz nikah tarihinizi aldınız mı? biz alamadık 2016 ocak ayı açılıyor dediler bizde ocağın 2.sinde alacağız kısmetse
Yok biz de salona gore alacaktik, bir de belge gecerliligi 6 aymis. O yuzden daha 1,5 ay kadar suremiz var. Insallah diledigimiz gibi olsun her sey cok tesekkur ederim :) sizin kacinde yeriniz belli miydi?

Ya bir de 1 erkek 1 kadinin basindaki muzigi ben indirip kessem sonlara dogru zaten giris muzigi cok uzun olmuyor olmaz mi ki bence olur ya :D Gerci nisanlim cok slow buldu hareketli bir seyler dusundu sanirim ben de boyle hafif klasik hafif ritmi olan romantik bir sey dusunmustum hep ay cok heyecanli ya :D

Yok biz de salona gore alacaktik, bir de belge gecerliligi 6 aymis. O yuzden daha 1,5 ay kadar suremiz var. Insallah diledigimiz gibi olsun her sey cok tesekkur ederim :) sizin kacinde yeriniz belli miydi?

Ya bir de 1 erkek 1 kadinin basindaki muzigi ben indirip kessem sonlara dogru zaten giris muzigi cok uzun olmuyor olmaz mi ki bence olur ya :KK70: Gerci nisanlim cok slow buldu hareketli bir seyler dusundu sanirim ben de boyle hafif klasik hafif ritmi olan romantik bir sey dusunmustum hep ay cok heyecanli ya :KK70:
hmm anladım .. inşallah güzel olacak herşey çekim yasası unutmuyoruz ne çekersek o gelir :21:bizde mayısın 21-22 veya 28-29 mayıs olacak tabi boşlukta önemli bu tarihleri alabilirsek ama alırız sonuçta ocakta alıcaz tarihleri ben 21-22 tercih ederim gibi geliyor nasip bakalım. senin istediğin müziği hatırlayamadım şimdi dinler yorum yazarım sana bende slow klaik istiyorum bana kalsa wals yapsak lalala bir dansçı olarak ama ahhhh ahhh

kızlar günaydın, hafta sonu ama benim gibi çalışan varsa buyursun yada müsait olan :KK71:sırada benim yatak örtüsü takımı almam lazım ama fiyatlar çok fahiş siz ne aldınız nerden nekadar aldınız banada fikir verir misiniz ?
Bende çalısıyorum ben daha almadım bakmaktayım senin gibi

Davetiye modelimi albume ekledim kizlar 800 tanesini 450 ye bastiriyorum
güzelmiş canım fiyatıda iyi
hadi gözün aydın foto yok mu foto:rolleyes::rolleyes:

hmm anladım .. inşallah güzel olacak herşey çekim yasası unutmuyoruz ne çekersek o gelir :21:bizde mayısın 21-22 veya 28-29 mayıs olacak tabi boşlukta önemli bu tarihleri alabilirsek ama alırız sonuçta ocakta alıcaz tarihleri ben 21-22 tercih ederim gibi geliyor nasip bakalım. senin istediğin müziği hatırlayamadım şimdi dinler yorum yazarım sana bende slow klaik istiyorum bana kalsa wals yapsak lalala bir dansçı olarak ama ahhhh ahhh
Ayy ne guzel olur da erkekleri ikna etmek zor boyle seylere :) bir erkek bir kadin dugun bolumunun girisinde caliyor. Bu arafa 21i kandilmis onu da dikkate alin, sorun olmazsa bu yuzden bile o tarihler bos

Trpst Trpst Olmaz olur muu :)

ben aslında karaca home dan beğendim ama alamadım biraz tuzlu geldi bütçe olarak 300-350 ayırabiliyorum ama karacadakini çok beğendim ben sade inci boncuksuz dantelsiz falan istiyorum bu baktığım tek düz renk vizon ten ve pudra rengi vardı kadife yumuşacık 540 tl düşmüş foto atıyorum bir bak istersen keşke inse ama bu andirimli haliymiş

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,6 KB · Görüntüleme: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 33
iveeeetttt bol bol yazışırız artık bakalım çakışacağız belliki senin tarihle benimki nasip bu belki aynı tarih ve gün bile olabilir:KK9:
Tamamen sans isi :) ama boyle yavastan tarih netlesmeye baslar ya, ilk kafamda olusturup soyledigim tarih buydu o gunu bos bulabildik bir de orada. Cok degisik oldu ya ne bileyim hala benim degil gibi geliyor

Tamamen sans isi :) ama boyle yavastan tarih netlesmeye baslar ya, ilk kafamda olusturup soyledigim tarih buydu o gunu bos bulabildik bir de orada. Cok degisik oldu ya ne bileyim hala benim degil gibi geliyor
öyledir eminim bende sanırım nikah tarihini aldığımda senin gibi olurum şuan için daha kalbimin yerinden oynamasına 4 ay var su gibi inanki derlerki söz nişana kadar yavaş geçer ama nişana düğün öyle bir hızlı akarki anlayamadan evlenirsin acayip koşuşturmaca ve yoğunluk gerçektende öyle ne ara 2 ay oldu nişanlanalı doğruymuş sözlü 1 sene bekledim zaman dediği gibi yavaş geçti hemen hemen ama bu nişan hala gözümün önünde dün olmuş gibi ama tarihe bak 2 ay :KK17:

kızlar günaydın, hafta sonu ama benim gibi çalışan varsa buyursun yada müsait olan :KK71:sırada benim yatak örtüsü takımı almam lazım ama fiyatlar çok fahiş siz ne aldınız nerden nekadar aldınız banada fikir verir misiniz ?
canım ben cemil ipkeçinin aldım yatak örtüsü gitti gidiyordan 298 tl ye almıştım normal fiyatı 400 lerde bişidi. albümde olması lazım fotosu. senin yükleidğin yatak örtüsüde güzelmiş karacanınkileride beğeniyordum ama tuzlu geldi okadar veremezdim :(
ayrıca senin resimleri yeni gördüm. sende bu topiğin güzel kızlarındanmışsın :) maşallah çok güzel gözüküyorsunuz.
Davetiye modelimi albume ekledim kizlar 800 tanesini 450 ye bastiriyorum
çok güzel canım güle güle dağıtın mutlulukla inş
sizin adınıza çok sevindim canım. hayırlı olsun. mutlulukla atlatın inş. ama fotolardan anladım hangisi ile anlaştınız şimdi.
Canim albume attim son halini. Gece nasil gorundugu de internet sitesinde var cok begendik ve kac ay onceden beri size de gosterdigim yer burasiydi. Hep derler ya ilk dusundugun olur yine oyle oldu :KK70: cok tesekkur ederim bu aradaa
benimde ilk konuştuğum olmuştu :D kısmet heralde.

canım ben cemil ipkeçinin aldım yatak örtüsü gitti gidiyordan 298 tl ye almıştım normal fiyatı 400 lerde bişidi. albümde olması lazım fotosu. senin yükleidğin yatak örtüsüde güzelmiş karacanınkileride beğeniyordum ama tuzlu geldi okadar veremezdim :KK43:
ayrıca senin resimleri yeni gördüm. sende bu topiğin güzel kızlarındanmışsın :) maşallah çok güzel gözüküyorsunuz.

sizin adınıza çok sevindim canım. hayırlı olsun. mutlulukla atlatın inş. ama fotolardan anladım hangisi ile anlaştınız şimdi.

benimde ilk konuştuğum olmuştu :KK70: kısmet heralde.
curlygirl tam istediğim fiyatlar aslında bakabilirim ozaman seninkinede bakıyım ben albümden dediğin gibi insan veremiyor okadar çok pahalı :KK12: güzel ama dimi karacada ama neyapıyım :KK43: çok teşekkür ederim çok mütevazisin bütün gelincikler güzel hepimiz öyleyiz :KK19:

öyledir eminim bende sanırım nikah tarihini aldığımda senin gibi olurum şuan için daha kalbimin yerinden oynamasına 4 ay var su gibi inanki derlerki söz nişana kadar yavaş geçer ama nişana düğün öyle bir hızlı akarki anlayamadan evlenirsin acayip koşuşturmaca ve yoğunluk gerçektende öyle ne ara 2 ay oldu nişanlanalı doğruymuş sözlü 1 sene bekledim zaman dediği gibi yavaş geçti hemen hemen ama bu nişan hala gözümün önünde dün olmuş gibi ama tarihe bak 2 ay :KK17:
Bizim de 7 ay olmus sen diyince dusundum bak sasirdim resmen ne ara oldu

canım ben cemil ipkeçinin aldım yatak örtüsü gitti gidiyordan 298 tl ye almıştım normal fiyatı 400 lerde bişidi. albümde olması lazım fotosu. senin yükleidğin yatak örtüsüde güzelmiş karacanınkileride beğeniyordum ama tuzlu geldi okadar veremezdim :KK43:

benimde ilk konuştuğum olmuştu :KK70: kısmet heralde.
Canim en son yukledigim iki foto zaten altina yorum yazdim aciklama niteliginde :)

Back