2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

evi özlüyorum ya :) gittiğim zaman kendi evime gidesim gelmiyor :KK70: ama onun dışında iyiyiz. kendi evimede alıştım gibi seviyorum.
Aman maşallah diyelim kuzum bir süre sonra hemen kendi evine gidesin geliyormuş öyle diyorlar :KK51:
Alıştım sayılır :) ama arada özlüyo insan tabii yarın 1 ay olucak çabuk geçiyo :)
Maşallah ya zaman nasıl geçiyor :KK57:

Alıştım sayılır :) ama arada özlüyo insan tabii yarın 1 ay olucak çabuk geçiyo :)
ayyy canım ya evet 1 ayı dolduruyoruz :D ne yapsak düşündüğün birşey varmı :D hani biz doğru düzgün bir cicim ayı olmadığı için barı diyorum bir ay dolduğu gece bişiler hazırlıyım ama aklımda bişi yok

Dimii banada öyle geliyo, sanki daha dün telşa yapıodum nasıl olcak diye şimdi oldu bir ay da geçti kuzu
Gerçekten zaman çok garip bir kavram. Ben de çok var diyorum ama su gibi akıp geçecek işte sonbahar geldi bile. Ne ara yaz geldi bitti anlamadım. Kaldı önümüzde 2 mevsim sadece. Sonbahar, kış ve hoop bakmışsınız evlenmişiz :D

ayyy canım ya evet 1 ayı dolduruyoruz :KK70: ne yapsak düşündüğün birşey varmı :KK70: hani biz doğru düzgün bir cicim ayı olmadığı için barı diyorum bir ay dolduğu gece bişiler hazırlıyım ama aklımda bişi yok
Bende bişeyler yapiim diyorum ama napimm yarın dolmuş oluyo bu gece mi yapsam yarın akşammı bilemedim ne yaparım onuda bilemedim

Gerçekten zaman çok garip bir kavram. Ben de çok var diyorum ama su gibi akıp geçecek işte sonbahar geldi bile. Ne ara yaz geldi bitti anlamadım. Kaldı önümüzde 2 mevsim sadece. Sonbahar, kış ve hoop bakmışsınız evlenmişiz :KK70:
aynenn kuzuuu planla herşeyi zamanı iyi değerlendir sekiz aycık kaldı

kuzular benimde çok tavsiyeye ihtiyacım var dün annesiyle bizdelerdi konuştuk nişan istemiyorum ben inan zamanım olmuyor koşturamıyorum söz dedim annesi dedi beraber alışverişe gidin ne istiyorsan al kızım bende bunlar teferruat dedim ben herşeyi yapmak istiyorum parfümünden tutta makyajına kadar dedi bende isteyemem bana dedi beraber alın daha öncede demiştim biz hiç maddi konuları konuşmayız isteyememde alamamda çok utanırım anne çok hevesli bilemedim

kuzular benimde çok tavsiyeye ihtiyacım var dün annesiyle bizdelerdi konuştuk nişan istemiyorum ben inan zamanım olmuyor koşturamıyorum söz dedim annesi dedi beraber alışverişe gidin ne istiyorsan al kızım bende bunlar teferruat dedim ben herşeyi yapmak istiyorum parfümünden tutta makyajına kadar dedi bende isteyemem bana dedi beraber alın daha öncede demiştim biz hiç maddi konuları konuşmayız isteyememde alamamda çok utanırım anne çok hevesli bilemedim
Kuzu sen istemiş olmuyosun ki , kadın alalım diyo bence alın nolcakki kırma hevesleniyodur :)

Kuzu sen istemiş olmuyosun ki , kadın alalım diyo bence alın nolcakki kırma hevesleniyodur :)
kuzu bak biz birlikte çıkacağız da hayatta yapmam ben daha elbiseyi nasıl alacağım diyorum çok mahçup oluyorum hiç böyle bişey olmadı daha önce bugün buluşup konuşacağız ben ne yapacağımı bilmiyorum

aynenn kuzuuu planla herşeyi zamanı iyi değerlendir sekiz aycık kaldı
Yaa evet resmen 8 ay var en son nişana 6 ay var diyordum, geçti bitti anlamadan 7 ay olmuş. Bişey değil 8 ay valla :D
Siz benim saçlımııı gördünüz müüüü :KK49:
Bayıldııım ya :)) 2 kutu bitirdim yine açamadım şu saçları, çok güzel bi karar almışsın :)
Sen almazsan o alacak her türlü, istediğin gibi olsun seç bari :)
Katılıyorum üzülüyorlar sonra. Benim kayınvalidem dayanamamış gitmiş almış takılarımı mesela :D Çok hevesliler onlar da çocuklarını evlendiriyorlar sonuçta. Kırmamak lazım. Sen zahmete girmesinler diyorsun, ben de öyle demiştim mesela ama dediğim gibi aldırmazsan üzülüyorlar sonra içlerinde kalıyor.

Yaa evet resmen 8 ay var en son nişana 6 ay var diyordum, geçti bitti anlamadan 7 ay olmuş. Bişey değil 8 ay valla :KK70:

Bayıldııım ya :)) 2 kutu bitirdim yine açamadım şu saçları, çok güzel bi karar almışsın :)

Sen almazsan o alacak her türlü, istediğin gibi olsun seç bari :)

Katılıyorum üzülüyorlar sonra. Benim kayınvalidem dayanamamış gitmiş almış takılarımı mesela :KK70: Çok hevesliler onlar da çocuklarını evlendiriyorlar sonuçta. Kırmamak lazım. Sen zahmete girmesinler diyorsun, ben de öyle demiştim mesela ama dediğim gibi aldırmazsan üzülüyorlar sonra içlerinde kalıyor.
bu arada benim düğün net değil kuzu sonraya da kalabilirim öncede olabilir bakalım ama senin resmen belli şuan
o da öyle diyor ben zaten yapacağım hevesim içimde var bugün buluşacağız bakalım konuşacağız işte

Siz benim saçlımııı gördünüz müüüü :KK49:
Çok güzel olmuşş bayıldımmmm
Kuzucum bunu aşman lazım ama kayınvaliden çok ısrar etmiş zaten al gitsin nolcak :-)

Bizden 2 kişi aldı sanırım bunlardan. Ben hep maviyi daha çok beğendim pembede aynı etkiyi veremedi sanki
günaydın kızlar,
bende ilk yeşili beğendim ama sanki soluk duruyor diye pembesimi acaba dedim ama dediğin gibi diğer çiçekli olanlara benziyor o renk daha değişik değilmi onu alıyım alanlar kaça aldınız şuanda 349 tl

Back