hım anladım canım. güzeller :) hatırladım ilk bundan bahsediyordun :) allah gönlüne göre verdi :) burada kına olacak şimdi dimi. düğün olmayacak sadace nikahmı olacak butaraftadaCanim en son yukledigim iki foto zaten altina yorum yazdim aciklama niteliginde :)
beğendim ama fiyat bana da yüksek geldiben aslında karaca home dan beğendim ama alamadım biraz tuzlu geldi bütçe olarak 300-350 ayırabiliyorum ama karacadakini çok beğendim ben sade inci boncuksuz dantelsiz falan istiyorum bu baktığım tek düz renk vizon ten ve pudra rengi vardı kadife yumuşacık 540 tl düşmüş foto atıyorum bir bak istersen keşke inse ama bu andirimli haliymiş
Iste bu dugun gibi basliycak sonra kinaya donusecek, dedigin gibi digeri de nikah olacak. Cidden gonlumuze gore oldu buyuk bi yukten kurtuldum resmenhım anladım canım. güzeller :) hatırladım ilk bundan bahsediyordun :) allah gönlüne göre verdi :) burada kına olacak şimdi dimi. düğün olmayacak sadace nikahmı olacak butaraftada
Hadi hayırlı olsun bahtınız yolunuz açık olsun inşallah cümlemizinIste bu dugun gibi basliycak sonra kinaya donusecek, dedigin gibi digeri de nikah olacak. Cidden gonlumuze gore oldu buyuk bi yukten kurtuldum resmen
Amin insallah :)Hadi hayırlı olsun bahtınız yolunuz açık olsun inşallah cümlemizin
Benim bildiğim erkeğin şehrinde oluyor düğün onların olduğu için ama misal nişanlımın ailesi adanada ama ben burada istiyorum dedim onların buraya gelmesi daha kolay oluyor birde burada bizim çevremiz gelen gidenimiz daha fazla olur diye benim şehrimde yapılacak. tabi anlaşmaya bağlı bu konuarkadaşlar bir şey soracağım tabi öncelikle hayırlı olsun hepinize umarım hep mutlu olursunuz:)
başka şehire gelin gidecek olan var mi? acaba düğün kızın şehrinde mi Erkeğin Şehrinde mi oluyor ?
Bende çalısıyorum ben daha almadım bakmaktayım senin gibi
güzelmiş canım fiyatıda iyi
hadi gözün aydın foto yok mu foto
canım ben cemil ipkeçinin aldım yatak örtüsü gitti gidiyordan 298 tl ye almıştım normal fiyatı 400 lerde bişidi. albümde olması lazım fotosu. senin yükleidğin yatak örtüsüde güzelmiş karacanınkileride beğeniyordum ama tuzlu geldi okadar veremezdim
ayrıca senin resimleri yeni gördüm. sende bu topiğin güzel kızlarındanmışsın :) maşallah çok güzel gözüküyorsunuz.
çok güzel canım güle güle dağıtın mutlulukla inş
sizin adınıza çok sevindim canım. hayırlı olsun. mutlulukla atlatın inş. ama fotolardan anladım hangisi ile anlaştınız şimdi.
benimde ilk konuştuğum olmuştukısmet heralde.
teşekkür ederim:)Benim bildiğim erkeğin şehrinde oluyor düğün onların olduğu için ama misal nişanlımın ailesi adanada ama ben burada istiyorum dedim onların buraya gelmesi daha kolay oluyor birde burada bizim çevremiz gelen gidenimiz daha fazla olur diye benim şehrimde yapılacak. tabi anlaşmaya bağlı bu konu
Bizden 2 kişi aldı sanırım bunlardan. Ben hep maviyi daha çok beğendim pembede aynı etkiyi veremedi sankiİşte bu minnaklar
beeeennn tabikide mavi diyorumİşte bu minnaklar
yaaa ama nerde çatlıcam burada
mavisini aldım ben kurabiyelik pasta standı,reçellik ve yumurtalıklarıyla tamamladımİşte bu minnaklar
Kizlarrrrrrr bende ekim gelini olucam insallahhhhhh butun ceyiz esyalarimi entarzev.com dan aldim a dan z ye bu siteden dosedim butun evi kapida odemeli hem guvenilir hemde.aradigim.her marka.model urunler var sizlerede tavsiye ederim televizyonumuzu bile ordan aldikValla canım bende facede baharatlık tasarımları yapan bi hatun buldum, şimdi ona siparişlerimi veriyordum öyle ciciler ki anlatamam sana.
Annem kullanışlı değil vs dedi ama çok hoşuma gitti alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?