Kızlar bende yeni albüm oluşturdum bakabilirsinizkuzu biz birbiimizi izliyoruz ve fotoları sadece izlediklerimiz görebiliyor. buyüzden sen göremiyorsun. ben şimdi seni izlemeeye alıyorum benimkilere bakabilirsin kızlarda açarsa görebilirisn
![KK6 :KK6: :KK6:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk6.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende yeni albüm oluşturdum bakabilirsinizkuzu biz birbiimizi izliyoruz ve fotoları sadece izlediklerimiz görebiliyor. buyüzden sen göremiyorsun. ben şimdi seni izlemeeye alıyorum benimkilere bakabilirsin kızlarda açarsa görebilirisn
konsept güzel :) o iki fon perdeyide @Conchiglia sayesinde öğrenmiştim nede güzel uygulanmış buradaAllah nasip ederse ev dekarasyonum bu mobilyalarımızı aldık biz kombinimde budur
Güle güle otur çok güzel olmuş. Albüm oluşturdu seni izlemeye aldım tabi olduysa bilmiyorum. Koltuk takımı m bu modelin aynısı. Renklerini değiştirdik. Griler aynı ton değişiklik yok. Sarı olan ikili bizimkinden yeşil. Birde Yastıklarda bu yeni renklere gore kombinlendi. Gri yastıklar aynı kaldı. Renkli olan yastıklarda mor yeşil ve hardal sarısı çiçekli desen. Biraz karışıklık oldu. Birde senin perdenin fonun bir taraf gri bir taraf mormu.Allah nasip ederse ev dekarasyonum bu mobilyalarımızı aldık bize budur
şu güzell olan halleri nerden görebilirizkii :) merak ettim vallacoook güzel olmuşssun elbisen çok yakışöış bindallınla çok tatlı olmuşssun canım güzel geçmesine çok sevindim
merhaba öncelikle bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerimGüle güle otur çok güzel olmuş. Albüm oluşturdu seni izlemeye aldım tabi olduysa bilmiyorum. Koltuk takımı m bu modelin aynısı. Renklerini değiştirdik. Griler aynı ton değişiklik yok. Sarı olan ikili bizimkinden yeşil. Birde Yastıklarda bu yeni renklere gore kombinlendi. Gri yastıklar aynı kaldı. Renkli olan yastıklarda mor yeşil ve hardal sarısı çiçekli desen. Biraz karışıklık oldu. Birde senin perdenin fonun bir taraf gri bir taraf mormu.
Tesekkur ederim. Umarım isteyen herkes tadar bu güzel duyguyu. Öneri için teşekkürler. Beyaz tül ve gri fon bencede olabilir. Griyi acaba koltukların rengindeki gri tonumu olsa yoksa daha koyusu mu. Hali ne renk olabilir. Birkaç güne halletmem lazım kararsızlık tan birşey yapmıyorum.merhaba öncelikle bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerimhalı ve perdeye gelince. renkler güzel ve birbiriyle uyumlu gözüküyorlar kafamda cnalandırdımda. ama halı ve perdede renkli olunca sanki boağacakmış gibi geldi bana. halı düz sade bişi yapıp. tülleri düz yapıp fon ile renklendirseniz. fonda gri olabilir bence. gri renginzi açık bir gri anladığım kadaıryla daha ferah durur gibii geldi bana
Anladım canım evet gri ve mürdüm çiftli çok sağol hepimize sağlıklı mutlu günlerde kullanmayı allah nasip etsin seninkide renkli olmuş olsun cıvıl cıvıl olacakGüle güle otur çok güzel olmuş. Albüm oluşturdu seni izlemeye aldım tabi olduysa bilmiyorum. Koltuk takımı m bu modelin aynısı. Renklerini değiştirdik. Griler aynı ton değişiklik yok. Sarı olan ikili bizimkinden yeşil. Birde Yastıklarda bu yeni renklere gore kombinlendi. Gri yastıklar aynı kaldı. Renkli olan yastıklarda mor yeşil ve hardal sarısı çiçekli desen. Biraz karışıklık oldu. Birde senin perdenin fonun bir taraf gri bir taraf mormu.
Kesinlikle anlattığım gibi ikimizde aynı şeyi söyledik karar senin düz ve sade olmalımerhaba öncelikle bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza almanızı dilerimhalı ve perdeye gelince. renkler güzel ve birbiriyle uyumlu gözüküyorlar kafamda cnalandırdımda. ama halı ve perdede renkli olunca sanki boağacakmış gibi geldi bana. halı düz sade bişi yapıp. tülleri düz yapıp fon ile renklendirseniz. fonda gri olabilir bence. gri renginzi açık bir gri anladığım kadaıryla daha ferah durur gibii geldi bana
Tesekkur ederim. Umarım isteyen herkes tadar bu güzel duyguyu. Öneri için teşekkürler. Beyaz tül ve gri fon bencede olabilir. Griyi acaba koltukların rengindeki gri tonumu olsa yoksa daha koyusu mu. Hali ne renk olabilir. Birkaç güne halletmem lazım kararsızlık tan birşey yapmıyorum.
koltukların rengine baktım şimdi baya açık. tüllerde açık olcaak fon kendini göstersin. tülle aynı gibi durmasın oyüzden bi kaç ton koyusu olabilir benceKesinlikle anlattığım gibi ikimizde aynı şeyi söyledik karar senin düz ve sade olmalı
Evet son karar perden yalın beyaz düz sade yandaki fonlar 2 li olabilir yada tekli 2li olursa gri ve yeşil yapmandan yanayım ve griyi açık ton kullan koyu olmasın tek yapmak istersen de tül yine aynı fonun açık gri olsun halında dediğim gibi düz renk açık krem yada kirli beyaz aralarda sarı veya yeşil motifler olabilir soft tervih etmelisin gayet şık ve güzel durur keşke koltukların alt ayakları beyaz olsa çok daha ferah ve güzel olur naçizane fikrim hayal et senin de hoşuna giderTesekkur ederim. Umarım isteyen herkes tadar bu güzel duyguyu. Öneri için teşekkürler. Beyaz tül ve gri fon bencede olabilir. Griyi acaba koltukların rengindeki gri tonumu olsa yoksa daha koyusu mu. Hali ne renk olabilir. Birkaç güne halletmem lazım kararsızlık tan birşey yapmıyorum.
Öneriler için çok teşekkürler. Şimdi bunlar bulma zamanı. SagolunEvet son karar perden yalın beyaz düz sade yandaki fonlar 2 li olabilir yada tekli 2li olursa gri ve yeşil yapmandan yanayım ve griyi açık ton kullan koyu olmasın tek yapmak istersen de tül yine aynı fonun açık gri olsun halında dediğim gibi düz renk açık krem yada kirli beyaz aralarda sarı veya yeşil motifler olabilir soft tervih etmelisin gayet şık ve güzel durur keşke koltukların alt ayakları beyaz olsa çok daha ferah ve güzel olur naçizane fikrim hayal et senin de hoşuna gider
Arkadaşlar bu arada ben tüm insanlığın başı sağolsun diyorum. Dun Türkiye kıyılarında ölü olarak yatan Suriyeli bebeğin goruntusu gözümun önünden gitmiyor. Yavrum daha el kadar bebek. Kahrediyorum bu iğrenç düzene ve sorumlularına. Lütfen barı bizler insan kalalim zulmetmeyelim bu insanlara ve zulmedenin karşısına çıkalım. Çocuklar yaşamayı hakediyor. 3 yaşındayken ölmeyi değil. Maalesef büyümüyor ölü çocuklar. Yine aklıma dustu kötü oldum. İnsanlığın başı sağolsun gercekten
Bende aklıma geldikçe agliyorum. Nasıl bu kadar insanligimizi yitirdi k bilmiyorum. Utandım gerçekten. Bir çocuğa yer bulamadık koca dünyada. Gözünü para hırsı burumuslerin kasaları dolsun diye ne bebeler ölecek bilmiyorum. Neyse ben çok doluyum konusmayayim.
takip etmesi gerekiyor seni sonra albümünden görebilirsiniz güzel gelini:)şu güzell olan halleri nerden görebilirizkii :) merak ettim valla
Geçmiş olsun canım
Kizlarr gunaydinn biz dugun yerimizi tuttukk7 mayista dugunumuz