Tamam kuzu bakayım yinede@Conchiglia sagol canim gecen sene carrefourda falan baya satilmis ama bu sene gittigim zuccaciye satin aldigimiz yerle is iliskimizi kopardik ne yazik ki dedi. Internette de dedigim gibi sadece beyaz bulabildim. Tesekkur ederim ya bulunsa ne guzel. Luminarc volare serisi adi da :)
Trpst Evet problem cok ve gece bas agrisindan uyuyamadim 3 agri kesici aldim anca uyumama yetecek kadar dindi. Bilmiyorum umarim hallolur.
Senin de tatli telaslarin var ama cok hos olmussunuz fotograflariniza da baktim :) cicekli elbiseye donmussun :) bak tabaklar boyle canim annem de ben de bayildikkafa orada kaldi tabi amazon ebay alibaba talan ettim var ama turkiyeye yollamiyor
Çokhoş güle güle kullan@Conchiglia sagol canim gecen sene carrefourda falan baya satilmis ama bu sene gittigim zuccaciye satin aldigimiz yerle is iliskimizi kopardik ne yazik ki dedi. Internette de dedigim gibi sadece beyaz bulabildim. Tesekkur ederim ya bulunsa ne guzel. Luminarc volare serisi adi da :)
Trpst Evet problem cok ve gece bas agrisindan uyuyamadim 3 agri kesici aldim anca uyumama yetecek kadar dindi. Bilmiyorum umarim hallolur.
Senin de tatli telaslarin var ama cok hos olmussunuz fotograflariniza da baktim :) cicekli elbiseye donmussun :) bak tabaklar boyle canim annem de ben de bayildikkafa orada kaldi tabi amazon ebay alibaba talan ettim var ama turkiyeye yollamiyor
Kuzuuu güzel geçmesine sevindimmm hadi sıra düğüündeGunaydin kizlaaar , ben gekdiim:)
Dun yazamadim size hazirlik asamasi hayli telasliydi cunku. Kina baslamadan birsuru aksilik yasamadim ama oraya gittigimde sihirli bi degmek degdi sanki. Cook icime sinen coook eglendigim azcik da agladigim bir kinam olduu :)
Kolaymı gelincik tabikide çok yorulmuşsundur olsun evlendiğinizde köşenize çekilir anılarınızı tazelemek için resimlere bakar bakar o anlara dair bir tebessümünüz hatta kahkahalarınız olur inşallah her daim sana bu sihirli değnek değerde güzel olur hepimize tabikiKuzular cok cok tesekkur ederim. Darısı henuz yasamayaarin basina insallah :)
Dugun ve kina arasinda bos gun birakmasam kendi dugunume katilazdim muhtemelen
Bugun dinlenmeye calisip yarina toparlanmam gerek ayaklarim koptu! :))
Kuzuuu ne güzel olmussın öyle sen masallahKuzulaar cook tesekkur ederiiim :)
curlygirl ayy sanirim gormediniz yaa, senden kaçar mi hic kuzucuum
Ya kızlar belki bu sayısızca soruşum sizlerin neden resimlerinizi göremiyorum yani merak ediyorum konuluyorsunuz dehşetlere kapılıyorsunuz ama biz göremeyenler ise merak ediyoruz konuya dışardan bakabiliyoruzKuzular 3 tsmecik ekleyebildim foto:)
coook güzel olmuşssun elbisen çok yakışöış bindallınla çok tatlı olmuşssun canım güzel geçmesine çok sevindimGunaydin kizlaaar , ben gekdiim:)
Dun yazamadim size hazirlik asamasi hayli telasliydi cunku. Kina baslamadan birsuru aksilik yasamadim ama oraya gittigimde sihirli bi degmek degdi sanki. Cook icime sinen coook eglendigim azcik da agladigim bir kinam olduu :)
Resim barmı atabilir misin bir bakalım nasıl bir önerimiz olabilir sanada söyleyelim ama koltukların koyu ahsapharda kahve diyorsan açık krem ve soft yeşil renklerde bir halı olabilir yada yalın beyaz ve sarı karışık olabilir gibi geliyor banaHerkesten öneri bekliyorum
Merhaba hali ve perde onerinize ihtiyacım var. Koltuk takımım uclu olan gri ve 2 tane teklide gri. Birde yosun yeşili sanırım koyu bir yeşil olan ikili koltuk var.koltukların ayakları kahve ahşap rengi. Yastıklarda lila mor yeşil sarı gibi renklerden oluşan iri çiçek desenleri var. Sizce hali ve perde ne renk olmalı. Birde oturma odasında kullanacağım bu takımda ne tarz bir perde onerirsiniz
kuzu biz birbiimizi izliyoruz ve fotoları sadece izlediklerimiz görebiliyor. buyüzden sen göremiyorsun. ben şimdi seni izlemeeye alıyorum benimkilere bakabilirsin kızlarda açarsa görebilirisnYa kızlar belki bu sayısızca soruşum sizlerin neden resimlerinizi göremiyorum yani merak ediyorum konuluyorsunuz dehşetlere kapılıyorsunuz ama biz göremeyenler ise merak ediyoruz konuya dışardan bakabiliyoruz
Ben sizleri izliyorum ama göremiyorum teşekkür ederimkuzu biz birbiimizi izliyoruz ve fotoları sadece izlediklerimiz görebiliyor. buyüzden sen göremiyorsun. ben şimdi seni izlemeeye alıyorum benimkilere bakabilirsin kızlarda açarsa görebilirisn
Maalesef resim yok. 2li koltuk koyu yeşil onunda dışında gri olanlar açık gri koyu değil yani. Yere lila düz bir hali ve perdenin fonunda gri yada yeşil nasıl olur senceResim barmı atabilir misin bir bakalım nasıl bir önerimiz olabilir sanada söyleyelim ama koltukların koyu ahsapharda kahve diyorsan açık krem ve soft yeşil renklerde bir halı olabilir yada yalın beyaz ve sarı karışık olabilir gibi geliyor bana
Buarada foto nasıl ekliyoruz aynısı değil ama benzeri var nette onu atayimResim barmı atabilir misin bir bakalım nasıl bir önerimiz olabilir sanada söyleyelim ama koltukların koyu ahsapharda kahve diyorsan açık krem ve soft yeşil renklerde bir halı olabilir yada yalın beyaz ve sarı karışık olabilir gibi geliyor bana
Yukarıda albüm butonunatıkla ve albüm oluştur de sonra benim profilime giz izle de bende seni izliyim öyle görebiliyoruz resimleri at sen ben bir bakayım ama hemen söyleyeyim sana pembe alma halını yerinde olsam ben beyaz tülünü alırım 2 fon diktir yeşil ve gri halınıda dediğim gibi düz ve açık renk al sana örnek yolluyorum benim mobilyalarım böyle kombinimde böyle olacak sanada fikir vereyimBuarada foto nasıl ekliyoruz aynısı değil ama benzeri var nette onu atayim
Allah nasip ederse ev dekarasyonum bu mobilyalarımızı aldık biz kombinimde budurBuarada foto nasıl ekliyoruz aynısı değil ama benzeri var nette onu atayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?