2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar tesekkur ederim, hava sicak mekanlar pahali ben bitik, bugun donmem gerekiyordu ise donemedim bakalim ne olacak halim. Ortada yer yok hala. Siz yeri buldugunuzda nasil oldu heh iste bu mu dediniz yani nasil oluyor bu isler :KK70:
Kuzucum hoşgeldin valla benim nişalım müzisyen aynı zamanda 2 salona gittik bildiği çok beğendi 2.si oldu zaten bildiğim beğendiğim yerdi anlaştık direk :-)
Sende önce mekanı beğeneceksin sonra fiyatta uygun geldimi heh diyebileceksin ancak :D

Kizlar tesekkur ederim, hava sicak mekanlar pahali ben bitik, bugun donmem gerekiyordu ise donemedim bakalim ne olacak halim. Ortada yer yok hala. Siz yeri buldugunuzda nasil oldu heh iste bu mu dediniz yani nasil oluyor bu isler :KK70:
Daha önceden bildiğim yerlerden biriydi kuzu :) yani o bize gösterdiklerinin hiç biri iyi değilmi kuzu bursadaydın dimi sen benim kuzenimin düğünü orda olmuştu

canım hoşgeldin. ben netten çok araştırdım bildiğim mekanların fiyatlarını sordum hep. bi kaç tane dugun.com dan fotolar bakıp teklif isteidm. sonrada bütçeme uygun olanları çıkarttım. 2 yere gittik bakmaya. biri çok güzeldi çok beğendik ama tarih olarak ve fiyat olarak bizi aşıyordu. ikincisi de gittiğimizde zaten diğer tarafla kıyasladık ve uygun olduğu için tuttuk :) dugun.com dan bulmuş oldum yani :D

Kızlar ben dün saç provasına gittimm kına içinde orasıyla anlaştımm memnun kaldım kınada yarım toplu saç yaptırayım diyorum oynanacak sürekli sıcak zaten sizce nasıl olur elbisemi biliyorsunuz

Kızlar ben dün saç provasına gittimm kına içinde orasıyla anlaştımm memnun kaldım kınada yarım toplu saç yaptırayım diyorum oynanacak sürekli sıcak zaten sizce nasıl olur elbisemi biliyorsunuz
Olabilir kuzu açık saç çok zor zaten iyi yapmışsın

@blisss kuzu toplu sacla da hos oluyor kaftan aksesuari :) gecenlerde gittim bi kinaya guzeldi.

Kizlar bildiginiz gibi ben de ayni seyi yaptm ama fiyat vermeyenler vardi arada onlari da arastirdim. Ayrica gittigimde daha yuksek fiyatlar cikardilar. Kimisini babam eledi oralar uzak diye, stresten rahatsizlandim artik patlayacak bomba gibiyim. O begendigimiz yeri de cok uzak buldu babam, bi de yazin bile aksamlari montla oturuluyor uludagin etekleri. Bi yer begendik annemle orasi da 6000in altina inmedi kir dugunu hos mekan ama az daha inse tamamdik gibi. 3500 diyen bi yer vardi size de ilk gosterdigim mekandi cok onceden bakmistik beraber simdi kalkmis 7500 diyor. orasi guzeldi ama iyi hizmet verecek gibi degildi bi tek mekan guzel. Bilmiyorum en son bi salon var ama orasi da bildiginiz salon iste. Her sey super, mutfaklari tuvaletleri her yer otel gibi gelin odasi bildiginiz otel odasi ama salon cok demode kalmis yani o icime sinemedi. Ikranlari falan taze mutfakta hazirliyorlardi. Foto koyayim albume bi bakin isterseniz :)

@blisss kuzu toplu sacla da hos oluyor kaftan aksesuari :) gecenlerde gittim bi kinaya guzeldi.

Kizlar bildiginiz gibi ben de ayni seyi yaptm ama fiyat vermeyenler vardi arada onlari da arastirdim. Ayrica gittigimde daha yuksek fiyatlar cikardilar. Kimisini babam eledi oralar uzak diye, stresten rahatsizlandim artik patlayacak bomba gibiyim. O begendigimiz yeri de cok uzak buldu babam, bi de yazin bile aksamlari montla oturuluyor uludagin etekleri. Bi yer begendik annemle orasi da 6000in altina inmedi kir dugunu hos mekan ama az daha inse tamamdik gibi. 3500 diyen bi yer vardi size de ilk gosterdigim mekandi cok onceden bakmistik beraber simdi kalkmis 7500 diyor. orasi guzeldi ama iyi hizmet verecek gibi degildi bi tek mekan guzel. Bilmiyorum en son bi salon var ama orasi da bildiginiz salon iste. Her sey super, mutfaklari tuvaletleri her yer otel gibi gelin odasi bildiginiz otel odasi ama salon cok demode kalmis yani o icime sinemedi. Ikranlari falan taze mutfakta hazirliyorlardi. Foto koyayim albume bi bakin isterseniz :)

Merhaba :)

Umarım istediğin biryer olur,şimdiden hayırlı olsun ... Sanırım Bursadasın ... Bende kısmetse 2016 Bursa ya gelin gelecegım ... Mekanları deneyımlerını almak isterim ;)

Kuzuu ikinci salonda kötü değilki renkli tüller kullansan falan daha şirin olur :) sana söylediğimde kapalı ama güzeldi içi ve ağustos sıcağında hiç öyle sıkıntı çıkmadı sıcak olmadı, servis falan çok iyidi

B basketchi tabi fikir almak istediginde ozelden yazabilirsin :) guzel bir sehire gelin geliyorsun ben de ne yazik ki buradan gelin gidiyorum. Umarim guzel bir yer bulabiliriz cok stresliymis.
@Conchiglia hep kir dugunu istedim.ya simdi o salonu sevemedim duvar kagitlari cam olmamasi bogdu beni biraz ki insanlar dolunca daha bi darlanicam. Diyorum ya diger her seyi cok guzel sadece salon daha guzel olabilirdi. Haliyi falan da renkli yapmislar olmamis yani :D ama kismet bakalim simdi bi kac tanidik ariyorlar onlar donsunler o ihtimali de degerlendiririz artik. Bugun bakacak yerler de var daha

B basketchi tabi fikir almak istediginde ozelden yazabilirsin :) guzel bir sehire gelin geliyorsun ben de ne yazik ki buradan gelin gidiyorum. Umarim guzel bir yer bulabiliriz cok stresliymis.
@Conchiglia hep kir dugunu istedim.ya simdi o salonu sevemedim duvar kagitlari cam olmamasi bogdu beni biraz ki insanlar dolunca daha bi darlanicam. Diyorum ya diger her seyi cok guzel sadece salon daha guzel olabilirdi. Haliyi falan da renkli yapmislar olmamis yani :KK70: ama kismet bakalim simdi bi kac tanidik ariyorlar onlar donsunler o ihtimali de degerlendiririz artik. Bugun bakacak yerler de var daha
Kır düğününden sonra insana tuhaf geliyo tabi haklısın :) inşallah bulursun kuzu, pes etme sen halleedersin :)

@Conchiglia hep kir dugunu istedim.ya simdi o salonu sevemedim duvar kagitlari cam olmamasi bogdu beni biraz ki insanlar dolunca daha bi darlanicam. Diyorum ya diger her seyi cok guzel sadece salon daha guzel olabilirdi. Haliyi falan da renkli yapmislar olmamis yani :KK70: ama kismet bakalim simdi bi kac tanidik ariyorlar onlar donsunler o ihtimali de degerlendiririz artik. Bugun bakacak yerler de var daha

Auralee zaten Bursalıyım akrabalar orda ama İstanbul da yasıyorum tabiii ...valla seve seve geliyorum ee birde sevdiğim ordaa daha ne olsunn ;) Umarım hersey iyi olur ...

Benim beğendiğim kesin alıcam dediğim bişey var kenarı koyacağım için yuvarlak düşünmüyorum yoksa bu modelde güzel cnm. benm dediğim bu http://urun.gittigidiyor.com/ev-bah...Avwz8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 ve şu anda baya uygun fiyatı ilk defa bu fiyatta gördüm :)
değişik bir model buda ama ben rengarenk sevmiyorum salonda 2 veya 3 renk kombinlemek göze daha şık ve göz yorucu durmuyor naçizane benim fikrim ben tabi mobilyalarını görmedim ama sen daha iyi bilirsin

@Conchiglia baska rengi yok kii ama siyahi da beyazi da yakindan cidden cok alici duruyor ki bardakla vs renklendiririm ben zaten. Bi sekilde almam lazim ya cidden cok aklim kalicak yakindan gorsen daha bi guzel formu beni benden aldi. Ayrica sen de su sehpalari al artik :)
Mrs Pink Mrs Pink in bugun kinasi var yaa nasil oldu cok merak ediyorum

@Conchiglia baska rengi yok kii ama siyahi da beyazi da yakindan cidden cok alici duruyor ki bardakla vs renklendiririm ben zaten. Bi sekilde almam lazim ya cidden cok aklim kalicak yakindan gorsen daha bi guzel formu beni benden aldi. Ayrica sen de su sehpalari al artik :)
Mrs Pink Mrs Pink in bugun kinasi var yaa nasil oldu cok merak ediyorum
Yarın artık bizi habersiz bırakmaz kesin resim koyar ama ben halen daha sizlerin paylaşımını resimlerinizi göremiyorum sanırım gizli :KK70:

Back