@blisss kuzu toplu sacla da hos oluyor kaftan aksesuari :) gecenlerde gittim bi kinaya guzeldi.
Kizlar bildiginiz gibi ben de ayni seyi yaptm ama fiyat vermeyenler vardi arada onlari da arastirdim. Ayrica gittigimde daha yuksek fiyatlar cikardilar. Kimisini babam eledi oralar uzak diye, stresten rahatsizlandim artik patlayacak bomba gibiyim. O begendigimiz yeri de cok uzak buldu babam, bi de yazin bile aksamlari montla oturuluyor uludagin etekleri. Bi yer begendik annemle orasi da 6000in altina inmedi kir dugunu hos mekan ama az daha inse tamamdik gibi. 3500 diyen bi yer vardi size de ilk gosterdigim mekandi cok onceden bakmistik beraber simdi kalkmis 7500 diyor. orasi guzeldi ama iyi hizmet verecek gibi degildi bi tek mekan guzel. Bilmiyorum en son bi salon var ama orasi da bildiginiz salon iste. Her sey super, mutfaklari tuvaletleri her yer otel gibi gelin odasi bildiginiz otel odasi ama salon cok demode kalmis yani o icime sinemedi. Ikranlari falan taze mutfakta hazirliyorlardi. Foto koyayim albume bi bakin isterseniz :)