2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

günaydın kızlar çokk güzel bir akşam geçirdik çok güldük fotolar henüz elimde yok babam vermedi henüz ikide gelirsiniz üçte gelirsiniz dedi ama ortam çok güzeldi keyifli geçti

Bence güzel beğendim ama kınada artık kırmızı renkten öteye geçip farklı renklerdede kombin yapmak inanılmaz güzel oluyor örnek resim atıyorum benim şahsen çok hoşuma gitmişti böyle renk ve tarzlarada bak derim

Eklentiler

• image.jpg
    158,7 KB · Görüntüleme: 40
günaydın kızlar çokk güzel bir akşam geçirdik çok güldük fotolar henüz elimde yok babam vermedi henüz ikide gelirsiniz üçte gelirsiniz dedi ama ortam çok güzeldi keyifli geçti
ayyy hadi bakalım hayırlı olsun canım :) söz tarihi konuşuldumu ne hissediyosun

Bizimde öyleydi adanadan ilk defa gelmişlerdi aileler o gün tanışmıştı okadar güzel geçtiki benim isteme ve sözdü o gece saat 03.00 civarlarında bitti birde nişanlıma evlenme teklifi yaptırmışlardı tekrar bizim evlenme teklifimiz kalp krizi gibiydi onlar bir daha aynı sahneyi buarada da yaşamak istiyoruz deyince gırgır şamata ok güzeldi belliki seninde güzel mutlu ve huzurlu geçmiş inşallah bu saygı sevgi ve samimiyeti ömür boyu siz ve tüm aile ilerletir ve bozulmaz tekrar hayırlı olsun

ayyy hadi bakalım hayırlı olsun canım :) söz tarihi konuşuldumu ne hissediyosun
süreyi çok uzatmayalım dediler babam da şakayla karışık kızımıda alıp gideceksiniz herhalde falan dedi daha iki olur üç olur biz size geliriz bir bakarız dedi çok uzamaz ama yine bi on günü var canım çok güzeldi fotograflar yok gelince atayım

Hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlısı ikincide verir herhalde baban artık

gerçekten çok güzel heyecanlar biz ikimizde ankaradayız gelme gitme sorunu pek yok o yüzden vermedi babam hemen ama ortam çok güzeldi evlenme teklifi ne zaman yapar bilmiyorum çok heyecanlıydı çok güzel şeylermiş amin inşallah teşekkür ederim

İşte budur

Hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlısı ikincide verir herhalde baban artık
babam sorma ya çok fenaydı tuzlu kahveyide içirdim kıyamam su bile içmedi babam azıcık bi huysuzlandı ama ortam falan rahattı güzeldi hiç gerginlik olmadı şükür

Nişanlımla akşam konuştum derken aslında açıkça değil ama keşke yardım etseler beyaz eşyada alsalar da bizde diğer eksiklerimizi alsak dedim etselerde etmeselerde alınacak bir şekilde düşünme bunları herşeyi kendimiz yapalım daha iyi dedi yani senin düşüncende geldi bana oyüzden babamın konuşmak istemesini vs hiç söylemedim bende düşününce evet etsinler diyorum çünkü yetişemiyoruz herşeye bir yandan da bakıyorum yok ya diyorum bu sefer olur ya biz yaptıkta ettiktevs boşver tırnağın varsa kaşıyacaksın nişanlımd hayatta ailesini arayıp şudur budur diye minnet etmez bildiğim için huyunu konuşmaz yani yine mobilyalarımızı ortak aldığımız gibi beyaz eşyayıda ortak alacağız

canım sen canını sıkma ne olur olur böyle şeyler şiş gözlü gelin istemiyoruz hem sana hiç yakışmaz ben biliyorum

ooo başla o zaman kuzu sen hazırlıklara :) tamm bekliyorumm merakla

babam sorma ya çok fenaydı tuzlu kahveyide içirdim kıyamam su bile içmedi babam azıcık bi huysuzlandı ama ortam falan rahattı güzeldi hiç gerginlik olmadı şükür
Ay ikinci kez içirme bari çocuğa tuzlu kahve İnşallah bundan sonra da herşey güzel ve sorunsuz geçer kuzucum

Ahhh o kahve varya o kahve 30 kişiydik sanırım 10-15 oturan gerisi ayakta belki 3 tepsi kahve yaptım sular ayrı dağıtıldı ahh o ayakkabılarımda nasıl kayıyıyor parkede düşücem diye ödüm koptu birde hastaydım aman allahım belim ağrıdan artık iki büklüm olmuştum birde ne olsun herkes aldı en büyük eltime unutmuşum bir kötü olsum neyseki kalp varmış ameliyat olunca yasaklanmış allahtan sıvıştım aradan ahahaha ne gündü be ben benimkine çok güzel kahve yaptım not da yazdım altına bayıla bayıla içti normalde benden beklenmez böyle ama şaşırtayım dedim notu okusada içene kadar inanamadı hala daha tadını yokladı hatta kahve bitti yanındaki suya attın dimi tuz dedi onda bile aradı

ooo başla o zaman kuzu sen hazırlıklara :) tamm bekliyorumm merakla
hazırlık kolay geliyor artık antremanlıyım nede olsa hazırlayım yarın albüme koyarım canım

Ay ikinci kez içirme bari çocuğa tuzlu kahve İnşallah bundan sonra da herşey güzel ve sorunsuz geçer kuzucum
yok kuzum içirmem yazık su bile içmedi birde şey dedi babam dedi bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır iç iç dedio da bizim kahvemizin bir ömür hatrı olacak dedi kıyamam

bende çok kahve yaptım iki tepsi notta yazdım yarın albüme koyacağım hepsini çok güzel oldu herşey unutulmuyor sakladım notumu fincanın içine falanda yazdım

Ayy çok sevindim kuzu yaa , maşallah size :)
Demek baban uğraştıracak biraz :d Oh olsun o da güzel.
Hep böyle mutlu olursunuz inşallah. Herşey çook güzel olacak kuzucuum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…