2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hazırlık içerisindeyim geç mi kaldım diyorum kızlar bana fikir verir misiniz. Beyaz esya mobilya alındı. halılar perdeler avize köşe takımı kına için bindallı kaldı. sandık gerekli mi ben istiyorum aslında ama cevremdekiler gereksiz diyor.

HAhaha çal kuzuucum tabii ben bu tarihi fotoğraf çekimi için yapmıştım ama araba içinde kullanabilirim belki bende çaldım
Haha ee burada oluş amacımız buydu zaten değil mi
Miniklerini yap fotopğraf çekiminde de kullanırsın demiş oldun sen de bana şimdi

Haha ee burada oluş amacımız buydu zaten değil mi
Miniklerini yap fotopğraf çekiminde de kullanırsın demiş oldun sen de bana şimdi
Eveeet tamda onu demek istedim Kına mekanı süslemesi ne oldu

Bence de gerek yok onun yerine yatak odanın ayak ucuna sandıklı puf yaptır kullanırsın yastıklarını vs. Kullanırsın sandığı boşuna yatak odana koyma bence gereksiz yer

Bence de gerek yok onun yerine yatak odanın ayak ucuna sandıklı puf yaptır kullanırsın yastıklarını vs. Kullanırsın sandığı boşuna yatak odana koyma bence gereksiz yer
boş bir odam var oraya katarım dıye dusundum. yatak basına da puf için yer yok yoksa bende öle dusunuyordum.

boş bir odam var oraya katarım dıye dusundum. yatak basına da puf için yer yok yoksa bende öle dusunuyordum.
Vallahi şahsen ben öyle yapacağım artık çeyiz sandığı götürülmüyor benim çeyiz sandığımda ceviz ve okadar ağır ki anlatamam kesinlikle boşuna taşıtıp yeni evimde yer kaplatmadan onu mobilyacıya verip ayaklarına mop yaptırıp üstünü kestirip sandıklı puf olarak değelendirmek istiyorum evinin bir köşesine koysanda sıkılıp atacak veya alacak birini bulmaya çalışırsın ve verdiğin dede aaah neden bukadar tutmuşum diyebilirsin

Bana kalırsa önce nişanlınla konuş bu durumu o da ailesiyle konuşsun başkaları girmesin araya
Nişanlımla konuşursam kabul etmez hiç bir zaman ailesine minnet etmedi zorda da olsa şstemedi huyu değil bende ona üzülüyorum

Bilemedim ama bence araya girmesin baban, zaten yapmak isteyen her türlü yapar istemeyende her türlü kaçar arasada faydası olmaz . boşuna canınız sıkılmasın

anladım canım kararsız kaldım erkek tarafı da bu tur seylere onem veriyor yok sandıgı yok demesinler :)

Bilemedim ama bence araya girmesin baban, zaten yapmak isteyen her türlü yapar istemeyende her türlü kaçar arasada faydası olmaz . boşuna canınız sıkılmasın
Evet aslında doğru söylüyorsun bende istemiyorum ama zorlandığımız için de istemiyorum değil aslında etmeseler daha iyi herşeyi kendimiz yapacağız laf söz olmaz ama çok zormuş çoooookk

Eveeet tamda onu demek istedim Kına mekanı süslemesi ne oldu
Ayyy kınaya kalmış 2 gün hiçbişey yok kuzu nişanlı beyin ablası aldı bişeyler süslemek için evde de bişiler yapıyodu ama ne yaptı son durum ne bilmiyorum.
Elbise vakasından sonra sorasım gelmedi hiç

anladım canım kararsız kaldım erkek tarafı da bu tur seylere onem veriyor yok sandıgı yok demesinler :)
Vallahi erkek tarafı benim sandığımı gördüler ben ona rağmen sandığımı götürmek istemiyorum dedim sende böyle diyebilirsin sandığıda yok demezler görmüş olacaklar zaten sandığını

biz ceyızı gotururken oyle kalabalıkla goturmeyı dusunmuyoruz sadece yardım edecek kısıler olur kalabalık ıstemıyorum sandık fıyatlarından bigin var mı

Ya ne güzel en azından uğraşan birileri var kuzum

Ya ne güzel en azından uğraşan birileri var kuzum
Evet kuzucum ama dün biraz hararetli bir konuşma geçti aramızda. Yani ne olur bilmiyorum o yüzden açıkçası.
İnşallah yapabiliriz yoksa o mekanın hiçbir anlamı kalmayacak

Evet kuzucum ama dün biraz hararetli bir konuşma geçti aramızda. Yani ne olur bilmiyorum o yüzden açıkçası.
İnşallah yapabiliriz yoksa o mekanın hiçbir anlamı kalmayacak
Ay nasıl hararetli tartıştınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…