Bende çok uykusuzum kuzuuGünaydın kuzulaaar,
2-3 saatlik uykuylayım ben bugün. Lütfen gün çabuk bitsiiiin
Günaydın kuzulaaar,
hayrdır kızlar :)Bende çok uykusuzum kuzuuNeden uyumadın ?
Canım benim prova olduğu gün çok geç yattım dün erken yattım ama sabah geç kaldım resmen hala açamıyorum gözlerimi vücut yorgun malumhayrdır kızlar :)
Bugün adres değişiklikleri için son gün falan yazmışlar ama bilemedim kuzu ne yapmak gerek kimliğin değişmesi lazım ama sistemde değişiyor çünkü hemen sen değişmemiştin dimi, onu değişirken adres değişikliğide yapıyolar zaten haberin olsun unutma :)Günaydın kızlar, bugünkü derdim. seçimle ilgili. @Conchiglia kuzu seçimde oy kullanabilmemeiz için ne yapmamız laızm. hani soyaddan dolayı sorun olurmu. bir yere bildirmemiz gerekiyormu?
Canım ben bernardo probemimi çözdüm. Zaten ilk satın alırken görüştüğüm kişi çoook çok iyi ve anlayışlıydı, kafamda satın almak yokken bi şekilde koşullarıma uydurdu ödemeyi ve aldım. Her şeyle çok güzel ilgilendiler bir tek kargo sorundu onu da çözdüm. Essede de hala bir çözüm alamadım haber bekliyorum. Dün mağazaya gidip çemkirdim siz buraya getirtemeyeceğiniz ürünü nasıl satarsınız ya bu nasıl bir mantık noldu yani üretilmiyor mu da bu ürün buraya gelemiyor dedim. En sonunda iş şubenin sahibine gitti. Umarım artık çözerler.Evet haklısın aslında bir şekilde uyum sağlayacak aldıklarım üzüldüm şimdi belliki canını çok sıkmışlar şöyleki aslında internetten sipariş vermemk gerekiyor bilmiyorum sen nasıl aldın ama ben dün istanbul carrefour narilius taki yerine gittim ve çeyizime çok güzel 2li bardak sosluk vs birsürü şey aldım ve çok da iyi aldığımı düşünüyorum tek tek açtırıp baktım emin olduktan sonra aldım yani görerek aldığın için sorun yaşamazsın diye düşünüyorum birde tabi satıcınında yaklaşımı ve seninle iletişimi önemli dün bana çok yardımcı oldular sağolsunlar esseden çok problemler ve şikayetler duyuyotum aslında birçok eksiğimde var birtürlü hangi marka alacağım bilemiyorum
Seramik diye vazgeçtim canım :)Bence 3.sıradaki harika bana güvenebilirsin çok daha şık duruyor diğerleri daha basit gibi tabi zevkler değişir ama bu rengide kombinlemen rahat olur ben bu takımı gördüm çok beğendim ama bernardoya kafamı takmış durumda olduğum için o takımı alacağım
Annem alır yanevresim olmadan olmuyo kuzual al ne kadar önceden alsan kar
Ay noldu öylee niye kiGünaydın kuzulaaar,
Kuuzu iki tane düdüklüyü ne yapacaksıınCanım ben bernardo probemimi çözdüm. Zaten ilk satın alırken görüştüğüm kişi çoook çok iyi ve anlayışlıydı, kafamda satın almak yokken bi şekilde koşullarıma uydurdu ödemeyi ve aldım. Her şeyle çok güzel ilgilendiler bir tek kargo sorundu onu da çözdüm. Essede de hala bir çözüm alamadım haber bekliyorum. Dün mağazaya gidip çemkirdim siz buraya getirtemeyeceğiniz ürünü nasıl satarsınız ya bu nasıl bir mantık noldu yani üretilmiyor mu da bu ürün buraya gelemiyor dedim. En sonunda iş şubenin sahibine gitti. Umarım artık çözerler.
Seramik diye vazgeçtim canım :)
Annem alır yaBen dün battaniye aldım
Kızlar günaydıın. Ya dün essedeydim yine. Ben 99a bi düdüklü almıştım küçük boy. Şimdi kampanya varmış hem büyük hem küçük boy bi arada 149tl. Çok üzüldüm ama değiştirmeye de üşendim. Sizce gerek var mı çok uğraştırıcak beni değiştirmesi. Tabi alacaklara önerim de kaçırmamaları o ayrı
Günaydın kuzulaaar,
Son zamanlarda uyku kalmıyo yapılcak işlerle uğraşıyosun heralde dimiBende çok uykusuzum kuzuuNeden uyumadın ?
Değişebilsen çok iyiymiş kuzuCanım ben bernardo probemimi çözdüm. Zaten ilk satın alırken görüştüğüm kişi çoook çok iyi ve anlayışlıydı, kafamda satın almak yokken bi şekilde koşullarıma uydurdu ödemeyi ve aldım. Her şeyle çok güzel ilgilendiler bir tek kargo sorundu onu da çözdüm. Essede de hala bir çözüm alamadım haber bekliyorum. Dün mağazaya gidip çemkirdim siz buraya getirtemeyeceğiniz ürünü nasıl satarsınız ya bu nasıl bir mantık noldu yani üretilmiyor mu da bu ürün buraya gelemiyor dedim. En sonunda iş şubenin sahibine gitti. Umarım artık çözerler.
Seramik diye vazgeçtim canım :)
Annem alır yaBen dün battaniye aldım
Kızlar günaydıın. Ya dün essedeydim yine. Ben 99a bi düdüklü almıştım küçük boy. Şimdi kampanya varmış hem büyük hem küçük boy bi arada 149tl. Çok üzüldüm ama değiştirmeye de üşendim. Sizce gerek var mı çok uğraştırıcak beni değiştirmesi. Tabi alacaklara önerim de kaçırmamaları o ayrı
Ay çok yanlış anlattımKuuzu iki tane düdüklüyü ne yapacaksıın
Ay deme deme gereksiz de bana ya yardım edecek kimse yok taşımayaDeğişebilsen çok iyiymiş kuzu
Son zamanlarda uyku kalmıyo yapılcak işlerle uğraşıyosun heralde dimiMrs Pink ...Ayyy benimde çok uykum var ya saatlerim şaştı 12 buçuk 1 oldu uyku saatim
Günaydın kuzuGünaydın güzelleerrr :)
Heheh anladım şimdi ama taşımak zor gerçekten yürücekmişsin bir deAy çok yanlış anlattımBi kapak var, iki boy tencere var kapak ikisine de uyuyor. Benimkini iade edip onu mu alsam dedim de işte sonra koca kutuyu git oraya taşı, 15 dk yürüme mesafesi bir de, dönüşte de daha büyük bi kutuyu taşı zor geldi ya
Ay deme deme gereksiz de bana ya yardım edecek kimse yok taşımayaAcaba pazar günü nişanlımı ikna edebilir miyim ki höff çok zor
ne durumdasın neler kaldı kuzu yardım edilcek bişey varsa söyleyebilirsin yakın sayılırız :)Ay evet uyku dinlenmek diye birşey kalmadı
Günaydın kuzu
Heheh anladım şimdi ama taşımak zor gerçekten yürücekmişsin bir de
Ah canım benim teşekkür ederimne durumdasın neler kaldı kuzu yardım edilcek bişey varsa söyleyebilirsin yakın sayılırız :)
Ah canım benim teşekkür ederim
Pek evin ufak tefek eksikleri kaldı güç gelirse gidip onları da alıcam inşallah
Bende çok uykusuzum kuzuuNeden uyumadın ?
hayrdır kızlar :)
Ay noldu öylee niye ki
Son zamanlarda uyku kalmıyo yapılcak işlerle uğraşıyosun heralde dimiMrs Pink ...Ayyy benimde çok uykum var ya saatlerim şaştı 12 buçuk 1 oldu uyku saatim
Kuzular biz de kıyafetleri götürmemiştik dün gece kıyafetlerimi toparladım valizlere koyduk falan eşyaları toparlamak baya sürdü zaten saat çok geç olmuştu. İş bitti yatağa girdim ama düşünmekten uyuyamadım tabi. Garip geldi bu durum ne bileyim tam dalıyorum pat bi daha uyan yine aynı düşünceler kafamda uyutmadı resmen. E arada düğünle ilgili gördüğüm kabuslar da cabası.Son zamanlarda uyku kalmıyo yapılcak işlerle uğraşıyosun heralde dimiMrs Pink ...Ayyy benimde çok uykum var ya saatlerim şaştı 12 buçuk 1 oldu uyku saatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?