2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlar, bugünkü derdim. seçimle ilgili. @Conchiglia kuzu seçimde oy kullanabilmemeiz için ne yapmamız laızm. hani soyaddan dolayı sorun olurmu. bir yere bildirmemiz gerekiyormu?
Bugün adres değişiklikleri için son gün falan yazmışlar ama bilemedim kuzu ne yapmak gerek kimliğin değişmesi lazım ama sistemde değişiyor çünkü hemen sen değişmemiştin dimi, onu değişirken adres değişikliğide yapıyolar zaten haberin olsun unutma :)

Canım ben bernardo probemimi çözdüm. Zaten ilk satın alırken görüştüğüm kişi çoook çok iyi ve anlayışlıydı, kafamda satın almak yokken bi şekilde koşullarıma uydurdu ödemeyi ve aldım. Her şeyle çok güzel ilgilendiler bir tek kargo sorundu onu da çözdüm. Essede de hala bir çözüm alamadım haber bekliyorum. Dün mağazaya gidip çemkirdim siz buraya getirtemeyeceğiniz ürünü nasıl satarsınız ya bu nasıl bir mantık noldu yani üretilmiyor mu da bu ürün buraya gelemiyor dedim. En sonunda iş şubenin sahibine gitti. Umarım artık çözerler.
Seramik diye vazgeçtim canım :)
nevresim olmadan olmuyo kuzu al al ne kadar önceden alsan kar
Annem alır ya Ben dün battaniye aldım

Kızlar günaydıın. Ya dün essedeydim yine. Ben 99a bi düdüklü almıştım küçük boy. Şimdi kampanya varmış hem büyük hem küçük boy bi arada 149tl. Çok üzüldüm ama değiştirmeye de üşendim. Sizce gerek var mı çok uğraştırıcak beni değiştirmesi. Tabi alacaklara önerim de kaçırmamaları o ayrı

Kuuzu iki tane düdüklüyü ne yapacaksıın

Değişebilsen çok iyiymiş kuzu

Kuuzu iki tane düdüklüyü ne yapacaksıın
Ay çok yanlış anlattım Bi kapak var, iki boy tencere var kapak ikisine de uyuyor. Benimkini iade edip onu mu alsam dedim de işte sonra koca kutuyu git oraya taşı, 15 dk yürüme mesafesi bir de, dönüşte de daha büyük bi kutuyu taşı zor geldi ya

Son zamanlarda uyku kalmıyo yapılcak işlerle uğraşıyosun heralde dimi Mrs Pink ...Ayyy benimde çok uykum var ya saatlerim şaştı 12 buçuk 1 oldu uyku saatim

Ay evet uyku dinlenmek diye birşey kalmadı
Günaydın güzelleerrr :)
Günaydın kuzu
Heheh anladım şimdi ama taşımak zor gerçekten yürücekmişsin bir de

Bende çok uykusuzum kuzuu Neden uyumadın ?
hayrdır kızlar :)
Ay noldu öylee niye ki
Son zamanlarda uyku kalmıyo yapılcak işlerle uğraşıyosun heralde dimi Mrs Pink ...Ayyy benimde çok uykum var ya saatlerim şaştı 12 buçuk 1 oldu uyku saatim
Kuzular biz de kıyafetleri götürmemiştik dün gece kıyafetlerimi toparladım valizlere koyduk falan eşyaları toparlamak baya sürdü zaten saat çok geç olmuştu. İş bitti yatağa girdim ama düşünmekten uyuyamadım tabi. Garip geldi bu durum ne bileyim tam dalıyorum pat bi daha uyan yine aynı düşünceler kafamda uyutmadı resmen. E arada düğünle ilgili gördüğüm kabuslar da cabası.
Ayy bi garip oldum ben galiba bilmiyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…