ama kredi faizini verecekler o aradaki miktaraKuzu bosch bayileri yapıyor diğer markalarda yapıyordur sanırım takksitle alıp bekletmeyi. Biz boschdan aldık 4500 gibi birşey tuttu ama şubatta almıştık dolar çok yükseldi şimdi bilemem nasıldır fiyatlarMobilya içinde aynı şey geçerli ama şunu biliyorum mobilyada ciddi kar var yapaibldiğiniz kadar pazarlık yapın. Kredi şansınız varsa çekip nakit alın çok indirim yapıyorlar.
Mavi candır gerisi heyecan haha
Sorma çok heyecanlı ve stresliii patlamaya hazır bomba gibiyim
canım vestiyer yaptırsana bazen uygun fiyat verebiliyorlar keşke burda olsanız hem beyaz eşya hem mobilya çok tanıdık var ucuza kapatırdıkOyyy ya ben de vestiyer istiyorum ama çok sanki yaBizim hepsini 25bine halletmemiz lazım sanki :/ Öf yaa içime sindiği gibi olsa şaşarım :/
Düşünmüş olması çok güzel :) Ama düğünle bitmiyor ne yazık ki işte. Sen bana yaz özelden, perşembe günü gitmem gerek benim de, alır yollarım sana :)
oo kuzu bitmiş artık senin kıyamam koşturmaktan yorulmuşsun galiba ama bitmişbaya bişey hallettik yazamıyorum çok fazla o yüzden canım.mobilyalar geldi, evi temizledik, halıları aldık.bugün perdeler takılcak.gelinliğim hazır, damatlığı da aldık.birde parfüm falan aldım balayı için, bikini aldım 2 tane.durum böyle :) cumartesi çeyizimi götürcez artık
Kredi şansımız var canım ama pek çekesimiz de yok gibi. Sizin çok iyi tutmuş. Benim buzdolabında takıntım var o buzluk aşağıda olacak meselaKuzu bosch bayileri yapıyor diğer markalarda yapıyordur sanırım takksitle alıp bekletmeyi. Biz boschdan aldık 4500 gibi birşey tuttu ama şubatta almıştık dolar çok yükseldi şimdi bilemem nasıldır fiyatlarMobilya içinde aynı şey geçerli ama şunu biliyorum mobilyada ciddi kar var yapaibldiğiniz kadar pazarlık yapın. Kredi şansınız varsa çekip nakit alın çok indirim yapıyorlar.
Sarıyı unutmayınMavi candır gerisi heyecan haha
Sorma çok heyecanlı ve stresliii patlamaya hazır bomba gibiyim
Ay yoğunlaşmadım hiç birinewaww seçenekler çok hoşuma gitti sen en çok hangisinde yoğunlaştın?
Süper tutmuş sizin yaa, mobilyaları nereden aldınız ve bosch nasıl o kadar tuttu ya çok iyiymiş.canım bir çok firma öyle yapıyor. sorun olmaz ama güvenilirlik açısından büyük firmalardan al sen. toplamda 12 bin mobilya 4 küsürde beyaz eşya tutmuştu fırın yok tabiki :)
Dur bi daha bakayım onaevet hepsi güzel ama en çok altınpark hoşuma gitti :)
Fotoğraf var mı pekibaya bişey hallettik yazamıyorum çok fazla o yüzden canım.mobilyalar geldi, evi temizledik, halıları aldık.bugün perdeler takılcak.gelinliğim hazır, damatlığı da aldık.birde parfüm falan aldım balayı için, bikini aldım 2 tane.durum böyle :) cumartesi çeyizimi götürcez artık
canım bence de firmalar arıyor zaten konuşmak için teklif al çok aşağıya çekiyorlar bazenKredi şansımız var canım ama pek çekesimiz de yok gibi. Sizin çok iyi tutmuş. Benim buzdolabında takıntım var o buzluk aşağıda olacak meselaMobilya desen ayrı sorun Bilmiyorum aslında bizim evin civarı büyük firmaların fabrika satış mağazalarıyla dolu bi gezmek lazım. Ay Allah yardımcımız olsun şöyle fazla borca girmeden bitirelim şu işi de ev alalım ya :/
Sarıyı unutmayın
Ay yoğunlaşmadım hiç birineGörüp konuşmadan umutlanmak istemiyorum çünkü. Yoksa kesin karar verdim mi dönüşü çok acı oluyor
Süper tutmuş sizin yaa, mobilyaları nereden aldınız ve bosch nasıl o kadar tuttu ya çok iyiymiş.
Dur bi daha bakayım ona
Fotoğraf var mı peki
çok iyi vermişssiniz ya 12bin gerçekten helalcanım bir çok firma öyle yapıyor. sorun olmaz ama güvenilirlik açısından büyük firmalardan al sen. toplamda 12 bin mobilya 4 küsürde beyaz eşya tutmuştu fırın yok tabiki :)
mobilyaalr ider byeaz eşya bosh işte canım. peşin verince öyle oluyro :) buarada buzdolabından çok memnunum. evden ayrılmadan sebze alıp koymuştuk. bir hafta sonra aynısı gibi duruyorlardı.Kredi şansımız var canım ama pek çekesimiz de yok gibi. Sizin çok iyi tutmuş. Benim buzdolabında takıntım var o buzluk aşağıda olacak meselaMobilya desen ayrı sorun Bilmiyorum aslında bizim evin civarı büyük firmaların fabrika satış mağazalarıyla dolu bi gezmek lazım. Ay Allah yardımcımız olsun şöyle fazla borca girmeden bitirelim şu işi de ev alalım ya :/
Sarıyı unutmayın
Ay yoğunlaşmadım hiç birineGörüp konuşmadan umutlanmak istemiyorum çünkü. Yoksa kesin karar verdim mi dönüşü çok acı oluyor
Süper tutmuş sizin yaa, mobilyaları nereden aldınız ve bosch nasıl o kadar tuttu ya çok iyiymiş.
Dur bi daha bakayım ona
Fotoğraf var mı peki
mobilyalarımız mdf değil ama canım ondan biraz uygun ama ben seviyorum. şuana kadar çok kullanışlı olduçok iyi vermişssiniz ya 12bin gerçekten helal
Teşekkür ederim kuzum Evet kesinlikle perde ve halı evi gösteren. Halı dedindeMrs Pink halılarr noldu acaba senin göremedik hala
Ay ben görmemiş olabilirmiyim ki ya hatırlayamadım. Arada bir bakmayınca unutuyor da olabilirim@blisss Bayıldım yaa evin davetiyelerin her şeyin harika olmuş. Raf da çok tatlı duruyorAyrıca taç için o kadar stres yaptın ama bence çokk iyi olmuş zarif kibar :) Nereden aldın?
Trpst Bence tanışmaya uygun bu kıyafet canım ama içine sinmediyse bak istersen.
Mrs Pink Yanlışın olmasın zeroglunu daha önce görmüştük
canım çok teşekkür ederim ben foto yükledim daha net beni gör diye sen nasıl görmedin ya bi ara bi yüklemiştik
Ben de o ikisini çok beğendim ama dediğim gibi net karar vermiyorum bilerekHaflinger ve altınparka bayıldım çok güzellerSenin aklında neresi var bunlarda ? Buarada beyaz eşyalarda fırın ankastre vs almadım ben evde vardı ondan daha uygun.
Ozaman mobilyanı küçük seçmeye çalış evler artık hep küçük çünkü her yere sığabilecek modeller olmalı.
Maşallah baya şey hallolmuş fotoğraf varmııı ?
Ailenin içine girdi artık hadiama kredi faizini verecekler o aradaki miktarasüper ya mavi candır sevdim bunu
pazar günü çok güzeldi ben hiç böyle görmemiştim benimkini bir haller olmuş benden heyecanlı
bu arada cumartesi biz alışverişten dönerken o aldı bizi canım gelebilir miyim dedi annem falanda vardı :)
öldü ama heyecandan
Ay ne güzel olurdu yaa ama çok uzakcanım vestiyer yaptırsana bazen uygun fiyat verebiliyorlar keşke burda olsanız hem beyaz eşya hem mobilya çok tanıdık var ucuza kapatırdık
Haflinger ve altınparka bayıldım çok güzellerSenin aklında neresi var bunlarda ? Buarada beyaz eşyalarda fırın ankastre vs almadım ben evde vardı ondan daha uygun.
Ozaman mobilyanı küçük seçmeye çalış evler artık hep küçük çünkü her yere sığabilecek modeller olmalı.
Maşallah baya şey hallolmuş fotoğraf varmııı ?
oo kuzu bitmiş artık senin kıyamam koşturmaktan yorulmuşsun galiba ama bitmiş
Kredi şansımız var canım ama pek çekesimiz de yok gibi. Sizin çok iyi tutmuş. Benim buzdolabında takıntım var o buzluk aşağıda olacak meselaMobilya desen ayrı sorun Bilmiyorum aslında bizim evin civarı büyük firmaların fabrika satış mağazalarıyla dolu bi gezmek lazım. Ay Allah yardımcımız olsun şöyle fazla borca girmeden bitirelim şu işi de ev alalım ya :/
Sarıyı unutmayın
Dur bi daha bakayım ona
Fotoğraf var mı peki
İzinliyken çıkıp gezmek en iyisi olacak gibi :)canım bence de firmalar arıyor zaten konuşmak için teklif al çok aşağıya çekiyorlar bazen
evin yanında cevher var daha birde soruyorsun
buzluk aşağıda olanlarda pahalı birazcık ama güzel
Annem de inatla bosch al diyor, yıllarca kullanırmışım, nişanlım da ne var şimdilik ucuz alalım değiştiririz diyor ama ev aldıktan sonra da değiştirilmez ki böyle şeyler, kaç yıl geçer. Bu tarz eşyaları kaliteli alma taraftarıyım, sonra yenilemek daha çok zarardan başka bir şey değil.mobilyaalr ider byeaz eşya bosh işte canım. peşin verince öyle oluyro :) buarada buzdolabından çok memnunum. evden ayrılmadan sebze alıp koymuştuk. bir hafta sonra aynısı gibi duruyorlardı.
Aman mdf olmayıversin, valla ben sözümü aldım yeni eve çıkınca yenilenecek memnun kalmazsammobilyalarımız mdf değil ama canım ondan biraz uygun ama ben seviyorum. şuana kadar çok kullanışlı oldu
Kuzu biraz ürünün malzemesinden de kaynaklanıyo bizim ek dolap ve vestiyer derinlik olarak dar ama baya genişlik olarak vardı da 2.5 metre falandı vestiyer e fiyatıda etkliyo tabi yatak odasında ayna ve kumaş kısım falanda etkliyo tabi moralini bozma bide bende ek olarak oturma odasında koltuk varyaOyyy ya ben de vestiyer istiyorum ama çok sanki yaBizim hepsini 25bine halletmemiz lazım sanki :/ Öf yaa içime sindiği gibi olsa şaşarım :/
Düşünmüş olması çok güzel :) Ama düğünle bitmiyor ne yazık ki işte. Sen bana yaz özelden, perşembe günü gitmem gerek benim de, alır yollarım sana :)
ama kredi faizini verecekler o aradaki miktarasüper ya mavi candır sevdim bunu
pazar günü çok güzeldi ben hiç böyle görmemiştim benimkini bir haller olmuş benden heyecanlı
bu arada cumartesi biz alışverişten dönerken o aldı bizi canım gelebilir miyim dedi annem falanda vardı :)
öldü ama heyecandan
Kredi şansımız var canım ama pek çekesimiz de yok gibi. Sizin çok iyi tutmuş. Benim buzdolabında takıntım var o buzluk aşağıda olacak meselaMobilya desen ayrı sorun Bilmiyorum aslında bizim evin civarı büyük firmaların fabrika satış mağazalarıyla dolu bi gezmek lazım. Ay Allah yardımcımız olsun şöyle fazla borca girmeden bitirelim şu işi de ev alalım ya :/
Sarıyı unutmayın
Dur bi daha bakayım ona
Fotoğraf var mı peki
Kuzu buzdolabında bosch tu dimi senin hangi mod da çalıştırıyosun :)mobilyaalr ider byeaz eşya bosh işte canım. peşin verince öyle oluyro :) buarada buzdolabından çok memnunum. evden ayrılmadan sebze alıp koymuştuk. bir hafta sonra aynısı gibi duruyorlardı.
Neyse evi görmeden vestiyer kısmına girişmeyeyim ben en iyisiKuzu biraz ürünün malzemesinden de kaynaklanıyo bizim ek dolap ve vestiyer derinlik olarak dar ama baya genişlik olarak vardı da 2.5 metre falandı vestiyer e fiyatıda etkliyo tabi yatak odasında ayna ve kumaş kısım falanda etkliyo tabi moralini bozma bide bende ek olarak oturma odasında koltuk varya
Dolar çıktıkça çıkıyor anacım, yanmışız bizTamam sarıda heyecandır
Kuzu benim dolapta öyle altta buzlukama dediğim gibi dolar düşüktü ve ankastre fırın vs almadık evde olduğu için. Fiyat araştırması yapın bakalım ona göre hareket edersniz
aynen canım en güzeli. beyaz eşya kesinlikle kaliteli olmalı okadar kolay değiştirilmiyor.İzinliyken çıkıp gezmek en iyisi olacak gibi :)
Ya aslında buzluk altta çok aşırı fiyat farkı olmuyor bari o içime sindiği gibi olsun yaaHem nişanlım da onları beğenmişti alır bence Alır dimi yaa höff
Annem de inatla bosch al diyor, yıllarca kullanırmışım, nişanlım da ne var şimdilik ucuz alalım değiştiririz diyor ama ev aldıktan sonra da değiştirilmez ki böyle şeyler, kaç yıl geçer. Bu tarz eşyaları kaliteli alma taraftarıyım, sonra yenilemek daha çok zarardan başka bir şey değil.
Aman mdf olmayıversin, valla ben sözümü aldım yeni eve çıkınca yenilenecek memnun kalmazsam
evet canım. valla mod falan bilmiomKuzu buzdolabında bosch tu dimi senin hangi mod da çalıştırıyosun :)
Neyse evi görmeden vestiyer kısmına girişmeyeyim ben en iyisiOnları sonradan kendi evimiz olursa düşünürüz. Bir de ek oturma odası yapmıycaz oradan da kurtarırım. Ay hadi inşallah 20ye hepsi hallolur ya.
Dolar çıktıkça çıkıyor anacım, yanmışız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?