2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ama kredi faizini verecekler o aradaki miktara süper ya mavi candır sevdim bunu
pazar günü çok güzeldi ben hiç böyle görmemiştim benimkini bir haller olmuş benden heyecanlı
bu arada cumartesi biz alışverişten dönerken o aldı bizi canım gelebilir miyim dedi annem falanda vardı :)
öldü ama heyecandan

canım vestiyer yaptırsana bazen uygun fiyat verebiliyorlar keşke burda olsanız hem beyaz eşya hem mobilya çok tanıdık var ucuza kapatırdık

oo kuzu bitmiş artık senin kıyamam koşturmaktan yorulmuşsun galiba ama bitmiş

Kredi şansımız var canım ama pek çekesimiz de yok gibi. Sizin çok iyi tutmuş. Benim buzdolabında takıntım var o buzluk aşağıda olacak mesela Mobilya desen ayrı sorun Bilmiyorum aslında bizim evin civarı büyük firmaların fabrika satış mağazalarıyla dolu bi gezmek lazım. Ay Allah yardımcımız olsun şöyle fazla borca girmeden bitirelim şu işi de ev alalım ya :/
Mavi candır gerisi heyecan haha
Sorma çok heyecanlı ve stresliii patlamaya hazır bomba gibiyim
Sarıyı unutmayın
waww seçenekler çok hoşuma gitti sen en çok hangisinde yoğunlaştın?
Ay yoğunlaşmadım hiç birine Görüp konuşmadan umutlanmak istemiyorum çünkü. Yoksa kesin karar verdim mi dönüşü çok acı oluyor
canım bir çok firma öyle yapıyor. sorun olmaz ama güvenilirlik açısından büyük firmalardan al sen. toplamda 12 bin mobilya 4 küsürde beyaz eşya tutmuştu fırın yok tabiki :)
Süper tutmuş sizin yaa, mobilyaları nereden aldınız ve bosch nasıl o kadar tuttu ya çok iyiymiş.
evet hepsi güzel ama en çok altınpark hoşuma gitti :)
Dur bi daha bakayım ona
Fotoğraf var mı peki

canım bence de firmalar arıyor zaten konuşmak için teklif al çok aşağıya çekiyorlar bazen
evin yanında cevher var daha birde soruyorsun
buzluk aşağıda olanlarda pahalı birazcık ama güzel

mobilyaalr ider byeaz eşya bosh işte canım. peşin verince öyle oluyro :) buarada buzdolabından çok memnunum. evden ayrılmadan sebze alıp koymuştuk. bir hafta sonra aynısı gibi duruyorlardı.

Teşekkür ederim kuzum Evet kesinlikle perde ve halı evi gösteren. Halı dedinde Mrs Pink halılarr noldu acaba senin göremedik hala

Haha kuzu yeni bir kaç foto albümdeee :) Hatta eminönüne gittik cumartesi kına alışverişine ve çiçek de buldum orada 40 liraya gayet tam da istediğim gibi bir çiçeğim oldu Geriye kaldı çiçekli taç :)

Ay ben görmemiş olabilirmiyim ki ya hatırlayamadım. Arada bir bakmayınca unutuyor da olabilirim
canım çok teşekkür ederim ben foto yükledim daha net beni gör diye sen nasıl görmedin ya bi ara bi yüklemiştik

Ay bunamışım bence ben yaa , belki de görmüşümdür ama hiç hatırlayamadıııım :)

Ben de o ikisini çok beğendim ama dediğim gibi net karar vermiyorum bilerek Hüsran olmasın sonu.
Fırın ve ankastreyi ben de sona bırakıcam evde olma ihtimaline karşı, bir de kira olunca o tarz şeyleri almayız, ev alınca girişilir diyorum ona şu anda. Mini fırın alırım mesela kiraya çıkarken, kısmet olur da satın alırsak artık evlere ankastre yapıldığından boşuna bir fırın daha almamış olurum.
Ailenin içine girdi artık hadi Çok heyecanlı zamanlar :)
canım vestiyer yaptırsana bazen uygun fiyat verebiliyorlar keşke burda olsanız hem beyaz eşya hem mobilya çok tanıdık var ucuza kapatırdık
Ay ne güzel olurdu yaa ama çok uzak

oo kuzu bitmiş artık senin kıyamam koşturmaktan yorulmuşsun galiba ama bitmiş

@zeroğlu evet canım yoruldum baya.daha çok etraftakilerle uğraşmaktan yoruldum ama

Auralee @blisss baya bi fotoğraf var bu sefer.yalnız halıların sadece salon ve oturma odası var.salon halısı biraz ince benim mobilyalarımında maşallahı var çok ağır bi model.biraz hafif kaldı serince.değiştirmek istiyorum ama babama söyliycem bakalım bi.fotoğrafını koyarım onlarında

canım bence de firmalar arıyor zaten konuşmak için teklif al çok aşağıya çekiyorlar bazen
evin yanında cevher var daha birde soruyorsun
buzluk aşağıda olanlarda pahalı birazcık ama güzel
İzinliyken çıkıp gezmek en iyisi olacak gibi :)
Ya aslında buzluk altta çok aşırı fiyat farkı olmuyor bari o içime sindiği gibi olsun yaa Hem nişanlım da onları beğenmişti alır bence Alır dimi yaa höff
mobilyaalr ider byeaz eşya bosh işte canım. peşin verince öyle oluyro :) buarada buzdolabından çok memnunum. evden ayrılmadan sebze alıp koymuştuk. bir hafta sonra aynısı gibi duruyorlardı.
Annem de inatla bosch al diyor, yıllarca kullanırmışım, nişanlım da ne var şimdilik ucuz alalım değiştiririz diyor ama ev aldıktan sonra da değiştirilmez ki böyle şeyler, kaç yıl geçer. Bu tarz eşyaları kaliteli alma taraftarıyım, sonra yenilemek daha çok zarardan başka bir şey değil.
mobilyalarımız mdf değil ama canım ondan biraz uygun ama ben seviyorum. şuana kadar çok kullanışlı oldu
Aman mdf olmayıversin, valla ben sözümü aldım yeni eve çıkınca yenilenecek memnun kalmazsam

Kuzu biraz ürünün malzemesinden de kaynaklanıyo bizim ek dolap ve vestiyer derinlik olarak dar ama baya genişlik olarak vardı da 2.5 metre falandı vestiyer e fiyatıda etkliyo tabi yatak odasında ayna ve kumaş kısım falanda etkliyo tabi moralini bozma bide bende ek olarak oturma odasında koltuk varya

Düğünde müzik ve orkestra çok önemli arkadaşlar. Kötüsü düğünü size dar eder, iyisi ömür boyu övgü aldırır. Masanın süsüydü, püsüydü yerine orkestraya para harcayın. Bir süre sonra zaten millet ne ikrama bakıyor ne de masa süsüne. Pistten inmiyorlar :))

O faiz indirimden daha az tutuyar ama bizim öyle oldu en azından canım. Heyecanlanmıştır tabiii birde tanışmada sözde nasıl olur düşün artık

Tamam sarıda heyecandır
Kuzu benim dolapta öyle altta buzluk ama dediğim gibi dolar düşüktü ve ankastre fırın vs almadık evde olduğu için. Fiyat araştırması yapın bakalım ona göre hareket edersniz

Kuzu buzdolabında bosch tu dimi senin hangi mod da çalıştırıyosun :)

Neyse evi görmeden vestiyer kısmına girişmeyeyim ben en iyisi Onları sonradan kendi evimiz olursa düşünürüz. Bir de ek oturma odası yapmıycaz oradan da kurtarırım. Ay hadi inşallah 20ye hepsi hallolur ya.
Dolar çıktıkça çıkıyor anacım, yanmışız biz

aynen canım en güzeli. beyaz eşya kesinlikle kaliteli olmalı okadar kolay değiştirilmiyor.
Kuzu buzdolabında bosch tu dimi senin hangi mod da çalıştırıyosun :)
evet canım. valla mod falan bilmiom servis ayaraldı gitti öyle çalışıyor çokta sessiz özellikle bulaşık makinesi hiçç anlamıyorum çalıştığını

Auralee amaan muhabbete yetişmek çok zor oldu
Kuzu biz beyazları televizyon ile birlikte 5,500e aldık sanırım
Salon koltukları ve masa sandalyesi çok uyguna geldi ya ikisini 4bine almıştık resmen Tabi şuan aynı ürünler aynı mğazada 2,5 katı . Erken aldığımız için baya karlı oldu. Ay ne az harcamışız onlara ya şimdi öyle hissettim baya

kuzu zaten en pahalı olan şey buzdolabıydı bizde siyah diye tutturduk :) olur inşallah alırken bak ama malzemeye falan dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…