2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlar size bir soru şimdi evlendim ya hani şirket mailinde kullandığım imzamda ve bilumum sosyal medyadaki hesaplarımda soyadını ekliyimmi nedersiniz yada biraz daha beklemelimiyim

Ya gerizekalı bunların hepsi. Ayrıca ne demek öyle bi sistemimiz yok bal gibi de var. Bulamadıklarında telefon bilgisi yoktu arayamadık demeyi biliyorlar ama. Kuzu ara çağrı merkezini saydır vallahi bak çekinme. Ben 4 kez çemkirdim az daha yaparım yani. Hatta ver ben arayayım çok sinirliyim
kızlar size bir soru şimdi evlendim ya hani şirket mailinde kullandığım imzamda ve bilumum sosyal medyadaki hesaplarımda soyadını ekliyimmi nedersiniz yada biraz daha beklemelimiyim
Bekleme sebebi ne ki ben hemen yapıştırırdım Ne öyle cool olucam diye kasmaya gerek yok bence

Ayrıca bana da aynısını yaptı işte, bulamayıp geri dönmüşler, arayıp söylemiyorlar da. Kargo bana geri dönecekti

haha galiba cool olma hahah ne bilim böyle düğün gününün ertesinde hemen değiştirenlere sinir olurdum ne meraklıymış die ama hani ben bugün itibari ile 12 günlük evliyim değiştirebilirim heralde dimi

Hahah nasıl istiyorsan öyle yap kuzum içinden ne geçiyorsa Hani evlisin ya sen

Ayrıca bana da aynısını yaptı işte, bulamayıp geri dönmüşler, arayıp söylemiyorlar da. Kargo bana geri dönecekti

Saydırdım adama zaten sinir oldum ben aramasam geri gidecek kargo ya saçmalığa bak hadi o an aramadın sonra de ki kargonuz şubemizde gelin alın vs. aman çok amatör bunlar kuzu saçma sapan şeyler yapıyorlar

Yaa amaan çekemeyen de çekemesin nolucak yani yaz tabiykii evlisin sen artık. 12 gün nasıl geçti yaa
Saydırdım adama zaten sinir oldum ben aramasam geri gidecek kargo ya saçmalığa bak hadi o an aramadın sonra de ki kargonuz şubemizde gelin alın vs. aman çok amatör bunlar kuzu saçma sapan şeyler yapıyorlar
Amatörler, saygısızlar, bıktırdılar beni. Ben dün söylendim hanımefendi bizim bi iş akışımız var bi daha çıkaramayız diyor, iyi de dedim senin iş akışın onu götürmekti kendin adresi bulamamışsın götürüceksin senin hatanı ben niye çekiyorum. Hala artist artis bizim iş yoğunluğumuz bilmem ne.. Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz bu yardımlarınızı merkeze de aynen iletiyorum dedim kargo akşam ancak öyle teslim oldu. Sinir harbi yaşattılar bana ya. Kullanmayın kızlar şunları reziller.

valla bana hala dün gibi geliyor ama şimdi bakınca anladımki 12 gün olmuş
kargo içinde müşteri hizmetlerine şikayet edin mutlaka benimde bikaç ker ebaşıma geldi şikayet edince şube kendisi aramaya başladı beni

Ben kullanmıyorum normalde karşı taraf orasıyla çalışıyormuş kuzu. Yurtiçi iyi sorun yaşamıyorum ben onlarla mesela.

Ay şikayet etmez olur muyum ya. Şikayet vardan ayrı şikayet girdim, oradan bana mülteri temsilcisi atadılar ona ayrı şikayet ettim, merkezi aradım ayrı şikayet ettim, sonra çağrı merkezinden bi daha şikayet ettim. İçimdeki çirkefi çıkardılar ortaya. Aradım bi de şubeye çemkirdim. Daha da her yerde ifşa edicem.
Ben kullanmıyorum normalde karşı taraf orasıyla çalışıyormuş kuzu. Yurtiçi iyi sorun yaşamıyorum ben onlarla mesela.
Benim de evime yakın diye mecbur kaldım büyük koli taşıyordum. Gelen kargo da onlarla geldi, ama yurtiçi candır ya kesinlikle bir sorun yaşamadım onlarla.

kıyamam ya ne çektin sen bu adamlardan

ahahha ben süratla hiç yaşamamıştım da ptt beni deli etmişti bi kere

Günaydın kızlar dün provaya gittim ve sinirden ağlayacaktım migrenim tuttu midem hala bulanıyor düşünün. Yaptıkları gelinlik kalıp oalrak benim sadece diğer herşey başka yanlış yapılmış delirecektim bir de fotoğrafı mail attım yani. Nasıl bir savsaklık bu anlamadım Kadınla kavga ettim bu gelinlik bana ait değil 3 hafta kaldı düğünüme ortada gelnlik yok diye.. Neyse ki seçtiğim danteli kullanmışlar gelinlikte en azından Ama değişecek tamamen işlemeler vs. 9 gün sonraya randevu verdiler acaba arayıp erkenemi çeksem 1 eylül geçmi sonra bir tane daha olacak son prova olacak o da inşallah

hayırlısı olsun kuzu oluyor öyle aksilikler takılma. benimde yanlışlık olmuştu hemen toparladılar. önemli olan düzeltebilmeleri. ama 3 hafta kalmış düğüne 9 gün geç gibi geldi bana. ben düğüne 13-14 gün kala teslim almıştım mesela. bence önümüzdeki hafta içi yapsınlar bişiler. sonuçta onların hatası sıkıştırsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…