net bişey de demiyor canım iniş çıkış çok oluyor ama yaz ayları çok şükür siz evlenenler sayesinde işler çok iyi sen istanbuldaydın değil mi kuzuozaman ay sonuna kadar beklesek galiba daha iyi olur
evet canım satış fiyatı farklı 171 dedi galiba onadaAlırken öyle ama satarken daha düşük olmuyormu
evet canım istanbuldayım bizim şansımıza düğün öncesinde düşmüştü biz şanslıyız :)net bişey de demiyor canım iniş çıkış çok oluyor ama yaz ayları çok şükür siz evlenenler sayesinde işler çok iyi sen istanbuldaydın değil mi kuzu
ciddimisinn ayy bizde bekliyoruz 187 bozsalar düşünmem bozdururum soriim hemenkızlar altın yükselmiş çeyrek bugün 187 demişler kuyumcuda :) olanları bozdursammı sizce dahada artarmı. düğün öncesinde 164 tl di çeyrek acayip yükseldi
evet kuzum daha iyi olmuştur tabi değerlendirebilirsiniz en azındanevet canım istanbuldayım bizim şansımıza düğün öncesinde düşmüştü biz şanslıyız :)
bak bi ortak dert daha hihihihciddimisinn ayy bizde bekliyoruz 187 bozsalar düşünmem bozdururum soriim hemen
bi haftada ne kadar fark etmiş ya geçen hafta 162 diyolardı yükselse barievet canım satış fiyatı farklı 171 dedi galiba onada
bak bi ortak dert daha hihihih
inş kar ederiz kuzumayy evettt , biz ilk bozduralım diyoduk ama yükselcek dedikleri için bozmadık yani bes lira bile oynasa acayip fark ediyo toplamında o kadar şeyde yükselse bari
inşallah kuzu ya değerlendirmek istiyoruz bakalım artarsa olur :)inş kar ederiz kuzum
herkesin derdi başkaAman Allahım altın o kadar çıktı mi ya. Hof benim hasılatı etkilemesr barii hahha.
Aynı hisleri paylaşıyorum kuzuAman Allahım altın o kadar çıktı mi ya. Hof benim hasılatı etkilemesr barii hahha.
ayyy evet sizdede o dert var şimdi dimiAman Allahım altın o kadar çıktı mi ya. Hof benim hasılatı etkilemesr barii hahha.
Canım inşallah yükselirde kazancınız daha iyi olurbi haftada ne kadar fark etmiş ya geçen hafta 162 diyolardı yükselse bari
ay çok güldüm etkilemez bebeğim sen merak etmeAman Allahım altın o kadar çıktı mi ya. Hof benim hasılatı etkilemesr barii hahha.
kıyamam ya :)Aynı hisleri paylaşıyorum kuzu
malesf yapıyorlar böyle kuzuSürat kargodan nefret ediyorum. Bu hafta 3. mağduriyetim. Kullanmayın kızlar şu firma kadar saçma bi kargo firması görmedim ben. Kafalarına göre adres uydurup o adreste öyle biri yok diyorlar. Benim ali mahallesi dediğim yeri bunlar çevirmiş orman mahallesine ! O nereden çıktı ? Her yerde de fişliycem bunları. Bana gelen kargoyu da şubede keyiflerinden dağıtıma çıkarmamışlar, yarın çıkacakmış.... 1 haftadır çekmediğim stres kalmadı ya
canım şikayet var.com ve sürat kargoya twit atSürat kargodan nefret ediyorum. Bu hafta 3. mağduriyetim. Kullanmayın kızlar şu firma kadar saçma bi kargo firması görmedim ben. Kafalarına göre adres uydurup o adreste öyle biri yok diyorlar. Benim ali mahallesi dediğim yeri bunlar çevirmiş orman mahallesine ! O nereden çıktı ? Her yerde de fişliycem bunları. Bana gelen kargoyu da şubede keyiflerinden dağıtıma çıkarmamışlar, yarın çıkacakmış.... 1 haftadır çekmediğim stres kalmadı ya
Kıyamam ya insanı nasıl geriyorlar bu kargocuların hepsi böyle sorumsuzSürat kargodan nefret ediyorum. Bu hafta 3. mağduriyetim. Kullanmayın kızlar şu firma kadar saçma bi kargo firması görmedim ben. Kafalarına göre adres uydurup o adreste öyle biri yok diyorlar. Benim ali mahallesi dediğim yeri bunlar çevirmiş orman mahallesine ! O nereden çıktı ? Her yerde de fişliycem bunları. Bana gelen kargoyu da şubede keyiflerinden dağıtıma çıkarmamışlar, yarın çıkacakmış.... 1 haftadır çekmediğim stres kalmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?