2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım beraber ödeyeceksiniz beraber bir yola gireceksiniz ona göre ikinizde düşünün masraflar artıkça bunalmış olabilir erkeklerde onun bunalımı daha çok oluyor

Ayy delirme koş bişeyler ye lütfen. Bana kızana bak sağlığına dikkat etmiyorsun diye.
Ay evet ağladığım için acıktım zaten gigidp yiyeyim en iyisi. Akşama da gidip kına için ayakkabı bakmayı planlıyorum enerji toplamam lazım :)
Çok tatlı bu ben çok severim
Hahah tahmin etmiştim senin sevdiğinii
Ay 49 muuu daha neyin derdine düştün o zaman canım aaa Ben 49 kilo olmadım hiç galiba ağlicam şimdi
Ayy yardım edelim tabii ama hiç seçenek yok mu bakmışsındır bişeyler illa kii
gelmedimi koltuklar ayyy sen dur evleniceksin çok stres yapma ben çemkiririm

Ayy hayır gelmedi kuzu savaşıyorum günlerdir içim çıktı çemkirmekten de ağzım dilim kurudu valla. Birazdan hepinize göndericem numarayı . Her biriniz birer kere fırçalasa bişeyler elde ederiz belki.
Allahım ya çemkirmeyi bile iş bölümü yaparak yapıyoruz:)
Hahaha eee zor gün dedikleri böyle bişey işte kuzuu

olur kuzu gönder sen ararız adamı doğduğuna pişman ederiz

babam aldı çünkü borçla alınacaktı onlar alsaydı borcunuda biz ödeyecektik.

Kuzu bizde herşeyi borçla maaşlarımızla yaptık ve yapıyoruz da önemli olan birlik olup üstesinden gelmek o onu ödedi bu bunu ödedi diye düşünme çek kredini al herşeyini siz yapın kimseye laf verme derim ben.

Koltuğum yok ayol nasıl eveleneyim ben, beni boşverin siz evlenin yeter
hahah biz kaçıp kendimizi kurtaralım

canım haklısın bazı konularda ama mesela ben bukadar çamaşır falan almadım. toplamda aldığım 150-200 bişi tutmuştu. bana sorarsan bu gereksiz. daha sonra kendin alabilirsin. ama onun dışındakilerde sana katılıyorum. kuaförden kısılmaz. takıdan zaten kısmışsın yani daha nerde kısıcan bilemeidm. ama hepimizin yaşadığı şeyler. son bir aya kadar sürekli kıs kıs çok harcıyorsun diyen nişanlım bir ya kala oh çok şkür herşeyimiz bittti haklıymışsın dedi durdu. noldu sıkıntı çektiğimle kaldım. takma kafana hepsi hallolur

aynen kuzu 49 böyle giderse 52 derim diye derde düştüm sıcakta ne iştahıysa :) seçenek var aslında durun göndereyim bir bakın ne istersen giy dedi rahatım o yüzden
gönder tabi biz iyi çemkiricilerdeniz

bilirim evlilik öncesi stresi kıyamadım ondan
canım ya taze gelin olarak nasılda biliyor

kızlar altın yükselmiş çeyrek bugün 187 demişler kuyumcuda :) olanları bozdursammı sizce dahada artarmı. düğün öncesinde 164 tl di çeyrek acayip yükseldi

bizden laf eden yok zaten ailem bişey demedi ama ardı arkası gelmiyor sürekli sorunla karşılaşıyorum bende neden olmuyor ? benim nie absurt absurt borcum çıkmıyor oda ödesin benim borcumu.

kızlar altın yükselmiş çeyrek bugün 187 demişler kuyumcuda :) olanları bozdursammı sizce dahada artarmı. düğün öncesinde 164 tl di çeyrek acayip yükseldi
canım bir sorayım istersen bizimkine gerçi belli olmuyor diyor burada olsan yüksekten bozdurabilirdik:)

bizden laf eden yok zaten ailem bişey demedi ama ardı arkası gelmiyor sürekli sorunla karşılaşıyorum bende neden olmuyor ? benim nie absurt absurt borcum çıkmıyor oda ödesin benim borcumu.
Yani artık senin benim diye birşey yok bütçe ortak borçlar ortak :) Şunu benimsemek zorundasınız her borç ikinize ait birlikte ödeyeceksiniz onun ailesi ya da senin ailen ödemesin. Ne bileyim canım bilemedim ne desem

Yeni evlenecek ve mobilyasını almamış müşteri potansiyelleri olarak rezil edebiliriz bence
aynen kuzu 49 böyle giderse 52 derim diye derde düştüm sıcakta ne iştahıysa :) seçenek var aslında durun göndereyim bir bakın ne istersen giy dedi rahatım o yüzden
gönder tabi biz iyi çemkiricilerdeniz
Aramızda 52yi göremeyenler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…