canım öyle sne ben işi olsaydı benim mobşlyalarımla beyazeşyalarımın komplesini babam aldı 25 bin tuttu hepsi onlar sadece yatak odasını ve perdeleri alıyorlar. Ayrıca nişanda bohça yapılmadı zaten düğün için bohça yapılıyor. 1250 tl bana göre hiç bişey. Ama ona göre pahallı. para yok ama sürekli biyerlerden borç çıkıyor bunaldım. Kimsede düzgün ilgilenmiyorPeki sence gerçekten yokmu durumları, yoksa varda yapmıyorlarmı ?
Yani yoksa yoktur kuzu yanlış anlama ama bana çamaşır için harcadığın para çok geldiZAten eved giyeceğin şeyleri falan sen almıcakmısın çeyizine nedne onlar veriyor parasını ?
Takı işine de ben hiç girmedim durumları neyse onu yapsınlar dedim sende takılma takı işine bence ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Söz ver ozaman
Hahaha ay valla deli ölücem şimdiSöz ver ozaman
Madem öyle neden mobilyalar bölüşülmedi ki keşke baban almasaydı hepsini üzerine düşeni yapsalardı. Bizde nişanda bohça yapmadık istemedim ben ama düğünde de yapmıyoruz ben kendim aldım onları ne bileyim yükssek geldi fiyat iç çamaşırı gecelik vs içincanım öyle sne ben işi olsaydı benim mobşlyalarımla beyazeşyalarımın komplesini babam aldı 25 bin tuttu hepsi onlar sadece yatak odasını ve perdeleri alıyorlar. Ayrıca nişanda bohça yapılmadı zaten düğün için bohça yapılıyor. 1250 tl bana göre hiç bişey. Ama ona göre pahallı. para yok ama sürekli biyerlerden borç çıkıyor bunaldım. Kimsede düzgün ilgilenmiyor
Dur kız evleneceksin daha ne ölmesi tövbe deHahaha ay valla deli ölücem şimdi
babam aldı çünkü borçla alınacaktı onlar alsaydı borcunuda biz ödeyecektik.Madem öyle neden mobilyalar bölüşülmedi ki keşke baban almasaydı hepsini üzerine düşeni yapsalardı. Bizde nişanda bohça yapmadık istemedim ben ama düğünde de yapmıyoruz ben kendim aldım onları ne bileyim yükssek geldi fiyat iç çamaşırı gecelik vs için
Koltuğum yok ayol nasıl eveleneyim ben, beni boşverin siz evlenin yeterDur kız evleneceksin daha ne ölmesi tövbe de
ya sorma delirtti beni kuzenim olduğunuda söylemedim kuzenin instegramına falanda fotoğraf attık çatlasın manyak
Ay çizdi kafayıKoltuğum yok ayol nasıl eveleneyim ben, beni boşverin siz evlenin yeter
Çizdim vallahi burda 15 dk ağlayıp 15 dk gülüyorum. Geçrketen çok değişik bi günAy çizdi kafayı
bişeyler ye kendine bak lütfen dağılmış gelin istemiyoruz yüzünün yorgun düşmemesi gerekÇizdim vallahi burda 15 dk ağlayıp 15 dk gülüyorum. Geçrketen çok değişik bi gün
Sabahtan beri bişey de yemedim böyle ağlayarak bayılmak var planımda
Ben size şimdiden düğün fotoğrafımı gösteriym o zamanbişeyler ye kendine bak lütfen dağılmış gelin istemiyoruz yüzünün yorgun düşmemesi gerek
deliiii çokk güzel bir gelin olacaksın git ve bir şeyler ya cumartesi elbise almaya çıkacağım bende az yeyim diyorum iştah maşallah yani:)Ben size şimdiden düğün fotoğrafımı gösteriym o zaman
Yani makyajla toparlanıp buna benzersem iyi
Merhaba, hayırlı olsun :) Ben seni hatırlıyorum nişan fotoğraflarından
:)) Amin canim , ne güzel demekki yabancilik cekmiycem burda :))
Hahah inşallah buna benzeyebilirim diyorum ben yani benzersem şükredicem çünküdeliiii çokk güzel bir gelin olacaksın git ve bir şeyler ya cumartesi elbise almaya çıkacağım bende az yeyim diyorum iştah maşallah yani:)
Ayy delirme koş bişeyler ye lütfen. Bana kızana bak sağlığına dikkat etmiyorsun diye.Çizdim vallahi burda 15 dk ağlayıp 15 dk gülüyorum. Geçrketen çok değişik bi gün
Sabahtan beri bişey de yemedim böyle ağlayarak bayılmak var planımda
Çok tatlı bu ben çok severimBen size şimdiden düğün fotoğrafımı gösteriym o zaman
Yani makyajla toparlanıp buna benzersem iyi
Kuzu böyle maddi durumlar için canınızı sıkmayın yani olduğu kadar yapılsın 3 tane değil 1 tane olsun kuzu bunun için birbirinizi kırmayınÇok daraldım kızlar ya. Haftasonu bohça alışverişine çıktığımı söylemiştim çok bişey almamıştık ozmn. Daha önce nişan bohçası yapmadık düğünle nişanı tek seferde hallediyoruz. Bende annem laf eder bişey söyler vs kimsede görmesin die şimdiye kadar hiç çamaşır vs almadım. Haftasonuki alışverişimizde 2 sutyen takımı 1 i gelinliğin altına giymek için 1 atlet takımı 1 tane fantezi atlet takımı aldık 200 tl tutmuştu hepsi. Daha sora ben alıcaktım ihtiyaçları nişanlım parasını deyecekti. İş çıkışı avmye gitmiştim ordanda 350 tllik alışveriş yaptım 1 saten gecelik aldım 1 askılı sortlu takım 2 pijama takımı. Dünde yine iş çıkışı bi mağzadan 700 tl lik alışveriş yaptım ordanda yine evde giymelik 1 takım 1 gecelikli sabahlıklı takım 2 parça şeklinde bir tane penye gecelik 1 jartiyer 1 sutyen takımı felan aldım toplam 1250 tutmuş oldu hepsi. Hemen bi itiraz laf edildi paramız yok çok gibisine. Daha üst baş hiç bişey alınmadı. Nişanlımın askerdeyken bi kavgalık işi vardı doktorla şikayetten davası var onla ilgilenmemiş ceza alıcak muhtemelen para cezası şimdi bari avukat tut dedim ona 3000 ödeyecek. Bizim orda en lüks kuaför 500 felan alıyor gelin başı vs burda pahallı. Ben daha uygun kuaför bulmuştum uzak gidilemiyor e dandik kuaförede gitmek istemedim düğünde yapılmıyor zaten sadece nikah kendisi pahalısı olsun yakın olsun dedi kuaför 950 ona laf oldu. Altın nişanda 2 bilezik 1 saat ve yüzükler takıldı düğünde de 3 bilezik 1 zincirli çerçeveli lira takılıcak set felan istemedim. Ama yüz görümlük vs hiç kendisinden teklif vs yok ben kendim söyleyince anca oluyor. Onu dedim yüz görümlüğü ne takacaksın vs ona laf ediyor ama para da yok zaten. Herşeyde para yok para yok bunaldım. Evin eşyası için görüşecem çalışıyor gidemiyorum haftasonunu beklemek zorundayım. Biyandan annemler sıkıştırıyor kına işini daha yapılacak çok şey var kimsede düzgün heveste yok herkes olsun bitsin derdinde bende bunaldım yaadoldum ağlıcam nerdeyse
kuzu zaten 49kiloyumHahah inşallah buna benzeyebilirim diyorum ben yani benzersem şükredicem çünkü
Ay çok heyecanlı , nişan zamanı ben de canavar gibi yiyordum . Zaten ilk kez kendimi böyle görüyorum genel olarak iştahım gayet açıktır .
Şimdi veremesen bile düğün zamanı vereceksin kilo garanti ediyorum kuzu
gelmedimi koltuklar ayyy sen dur evleniceksin çok stres yapma ben çemkiririmKoltuğum yok ayol nasıl eveleneyim ben, beni boşverin siz evlenin yeter
Allahım ya çemkirmeyi bile iş bölümü yaparak yapıyoruz:)gelmedimi koltuklar ayyy sen dur evleniceksin çok stres yapma ben çemkiririm
evet canım ben kullanmayacağım ve kenara atacağım hiç bişey almadım saten takımda almadım. Ama onlarda sürekli para yok para yok bunaldım alışkında değilim. Sürekli önüme sorun çıkıyor 10000 tl öğrenim kredisi borcu var onu annesi ödeyecek. Şimdi avukat parası çıktı. E ceza alırsa 10000 civarı bişeyde ona gelecek. onu da evlendikten sora öderiz artık. Düğün masrafları vs için elde para yok kredi çekilecek 15000 herşey borç. Eve avize bakıcam ama para yok herşeyi erteliyoruzkuzum içine sineni alman önemli ama çok tutmuş gibi geldi bana hadi kuaför normal ama ne bileyim belkide parça parça olduğu içindir ben zaten maddi konuları hiç konuşamadım ki sen iyi sormuşssun yüz görümlüğünü ne bileyim ben çok utanıyorum imkanı olsa kırmazdı seni herhalde birde şu mahmeme olayı falan masraflı ya belkide o yüzden söylemiştir biraz ferah olsa oda yapardı kuzucuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?