2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım öyle sne ben işi olsaydı benim mobşlyalarımla beyazeşyalarımın komplesini babam aldı 25 bin tuttu hepsi onlar sadece yatak odasını ve perdeleri alıyorlar. Ayrıca nişanda bohça yapılmadı zaten düğün için bohça yapılıyor. 1250 tl bana göre hiç bişey. Ama ona göre pahallı. para yok ama sürekli biyerlerden borç çıkıyor bunaldım. Kimsede düzgün ilgilenmiyor

Madem öyle neden mobilyalar bölüşülmedi ki keşke baban almasaydı hepsini üzerine düşeni yapsalardı. Bizde nişanda bohça yapmadık istemedim ben ama düğünde de yapmıyoruz ben kendim aldım onları ne bileyim yükssek geldi fiyat iç çamaşırı gecelik vs için

babam aldı çünkü borçla alınacaktı onlar alsaydı borcunuda biz ödeyecektik.

Çizdim vallahi burda 15 dk ağlayıp 15 dk gülüyorum. Geçrketen çok değişik bi gün
Sabahtan beri bişey de yemedim böyle ağlayarak bayılmak var planımda
bişeyler ye kendine bak lütfen dağılmış gelin istemiyoruz yüzünün yorgun düşmemesi gerek

bişeyler ye kendine bak lütfen dağılmış gelin istemiyoruz yüzünün yorgun düşmemesi gerek
Ben size şimdiden düğün fotoğrafımı gösteriym o zaman
Yani makyajla toparlanıp buna benzersem iyi

Eklentiler

• 545.jpg
    129,9 KB · Görüntüleme: 26
deliiii çokk güzel bir gelin olacaksın git ve bir şeyler ya cumartesi elbise almaya çıkacağım bende az yeyim diyorum iştah maşallah yani:)

deliiii çokk güzel bir gelin olacaksın git ve bir şeyler ya cumartesi elbise almaya çıkacağım bende az yeyim diyorum iştah maşallah yani:)
Hahah inşallah buna benzeyebilirim diyorum ben yani benzersem şükredicem çünkü
Ay çok heyecanlı , nişan zamanı ben de canavar gibi yiyordum . Zaten ilk kez kendimi böyle görüyorum genel olarak iştahım gayet açıktır .
Şimdi veremesen bile düğün zamanı vereceksin kilo garanti ediyorum kuzu

Çizdim vallahi burda 15 dk ağlayıp 15 dk gülüyorum. Geçrketen çok değişik bi gün
Sabahtan beri bişey de yemedim böyle ağlayarak bayılmak var planımda
Ayy delirme koş bişeyler ye lütfen. Bana kızana bak sağlığına dikkat etmiyorsun diye.
Çok tatlı bu ben çok severim

gizem4191 Gel gel bugün çenemiz düşük katıl sen de bi yerden :)

Kuzu böyle maddi durumlar için canınızı sıkmayın yani olduğu kadar yapılsın 3 tane değil 1 tane olsun kuzu bunun için birbirinizi kırmayın

kuzu zaten 49kiloyumama bu iştah ne onu anlamıyorum
elbisem konusunda heyecanlıyım nasıl bişey alsam şuan ona bakıyorum destek çıkın biraz
sende kendine iyi bak kuzum aksatma yemeğini bakımını falan sen güzel gelin olacaksın

evet canım ben kullanmayacağım ve kenara atacağım hiç bişey almadım saten takımda almadım. Ama onlarda sürekli para yok para yok bunaldım alışkında değilim. Sürekli önüme sorun çıkıyor 10000 tl öğrenim kredisi borcu var onu annesi ödeyecek. Şimdi avukat parası çıktı. E ceza alırsa 10000 civarı bişeyde ona gelecek. onu da evlendikten sora öderiz artık. Düğün masrafları vs için elde para yok kredi çekilecek 15000 herşey borç. Eve avize bakıcam ama para yok herşeyi erteliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…