2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Hee öylemi diyorsun gelin çiçeği tacı ? Zigon aldınmı
Hhaha bak ya yine ne dediii
Evet gelin ççeğim yok tacım yok yaa
Ayy zigon da yatak odacısından geldi işte demir ayaklı da olsa O kalsın madem şimdilik bi köşede
kızlarr selammmm :) işleri toparladım geldimmm :) nasılsınız
Ayy ama yine bilgi veremeden bizi terk ettin Çatlicak kuzu burda bizi tanımıyomusun

Aa iyi bari kalsın o da birşey demir ayaklıda olsa var

Düğünle ilgili pek birşe anlatmadın fotoğrafta görmedik kına düğün vs
İnstagrama atmıştım bir tane aslında bendede pek yok aslında olanlardan koymaya calısırımm kuzu düğün çok şükür tam istediğimiz gibi oldu baya kalabalıktı ek masa sandalye ilave ettik hatta herkes çok memnundu çok neseli oldugunu söylediler :) evden cıkıs bel baglama kısmı çok kötü oldu dayanamadım erkek kardesim ve babamla görüşebildik sadece onlarda bende kötüydük

E ben geldim siz yoksunuz olmazki böyle
Ay ben yetiştim ben yetiştiiiim.
Kuzucum yaaaa duygulandım yine burda resmeeeen . Ne güzel fotoğraflar bunlar böyle yaaa maşallah sizeee.
Yüzleriniz hep böyle kocaman kocaman gülsün İnşallah. Çok çok çok mutlu olun bir ömür

aminnn kuzumm hepimiz çok mutlu olalım inşallah :) Bu arada size bir tavsiyede veriim kınada saçım açıktı ve acayip zorlandım o yüzden düğünde çekimlerdekinin dışında bir saç yaptık ve inanılmaz rahattım hem şıktı hemde çok iyiydi pişirmedi

Kaldın mı metal ayaklı sehpaya
Ayy en korktuğum kısmı o biliyor musunn bir de kına
Çok mutlu olun inşallah yaa çok güzelsiniz duygulandım valla :) Şaka maka artık evli bir hatunsun. Nasıl bir his kendi evinde olmak :)

Hem güzel , hemde tuhaf biraz evi gerçekten çok özlüyorum aklıma geldikçe videolara baktıkça duygulanıyorum hala

Hem güzel , hemde tuhaf biraz evi gerçekten çok özlüyorum aklıma geldikçe videolara baktıkça duygulanıyorum hala
Çok yenisin ama daha :) Bugünleri bile özler heralde insan. Onca zaman uğraşıp özenle hazırladığın evindesin ne bileyim bana bile garip geliyorsa seni düşünemiyorum

Ayy nasil bir saç yaptınız kii, kına da da açık mi olsa
Ay ben de kınada açık bırakmayı düşünüyodum bi ara ama zor olur tabi oynayıp terliceksin falan doğru diyosun kuzu Yarım toplu bişiler yaptırmam gerek :)
Kaldın mı metal ayaklı sehpaya

Hahah yani kaldım da denebilir Onun geleceğini biliyodum zaten kuzu. Şimdilik o ihtiyaç görür artık sonrasına bakarız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…