- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
ben hepsini beğendim ama karar veremedim bi de 80 biraz pahallı geldi özelden link atıyorum canımben en sondakine bayıldım cnm.bende senin gibi süslü seviyorum tepside :) buna baktıgın yerin linkin atabilir misin? bende bakayım..
güldürdün beniKızlar size bir soru.. Bu hani yoğurtlu havuç salataları yada kereviz salataları oluyor ya, onlara sarmısak ve mayonez katmadan yapıp tupperwarelare koysak buzdolabında bozulmadan en fazla ne kadar kalabilir? Anneleriniz yada sizin aranızda yapan var mı? Evlenince bir sürü yapıp buzdolabıma koymayı düşünüyorum misafirlere hazır olsun diyeHer şey bitti sıra buna geldi çünkü
Dünden beri derdim bu düşünebiliyor musun?? Biraz önce ikisinden de yaptım aslında deneyim dedim ama canım aşırı çekti yiyecem sanırımgüldürdün beni
valla bilmiyorum annem evde olsa sorardım :)
valla bence bunları düşünmek için çok erken bu konular için ayrı topik açarızDünden beri derdim bu düşünebiliyor musun?? Biraz önce ikisinden de yaptım aslında deneyim dedim ama canım aşırı çekti yiyecem sanırımNeyse aslında güzel yemek yaparım ama çok pratik değilim tabi ki böyle evlenip balayından gelince direkt böyle şeyler yapıp (sarma falan da) buzdolabına koymayı düşünüyorum gelecek misafirler olursa telaş yapmayım diye Bi ara da kurbana takmıştım evlenince kurbanı nasıl atlatıcam diye offf kafayı yiyorum yaa
bu sabah erken kalktım çalıştım ama çok sıkıldım nerden seçtim nasıl seçtim bu bölümü ben bilmiyorum ya
hep babamın yüzünden miss gibi arkeolog olcaktım ben resmen dert oldu içimeAz kaldı son senen sık dişini biraz daha.. Gerçi okul bitiyor da dert bitmiyor ki amaaan hep bir şeyler hep bir şeyler..
Kızlar size bir soru.. Bu hani yoğurtlu havuç salataları yada kereviz salataları oluyor ya, onlara sarmısak ve mayonez katmadan yapıp tupperwarelare koysak buzdolabında bozulmadan en fazla ne kadar kalabilir? Anneleriniz yada sizin aranızda yapan var mı? Evlenince bir sürü yapıp buzdolabıma koymayı düşünüyorum misafirlere hazır olsun diyeHer şey bitti sıra buna geldi çünkü
Tupperwarelerin pek bi anlamı kalmıyor o zaman neden o kadar para verip alıyoruz ki aynı görevi plastik dondurma kapları da görürCanım pek dayanmaz, birkaç gün ancak ama yoğurt sulanıyor çok kötü bir hal alıyor.
Tupperwarelerin pek bi anlamı kalmıyor o zaman neden o kadar para verip alıyoruz ki aynı görevi plastik dondurma kapları da görürEğer öyleyse alacağım bir sürü tupperwareyi iptal ederim daha ihtiyacım olan şeyler alırım.. Süper olurrr
Ama yine de çok olduğunu sanmıyorum canım öyle 3 ay falan dursa süper olurCanım ben orda tupperware yazdığını atlamışım, şimdi düşündüm ama hatırlayamadım tupperlarda durum ne oluyordu diye.. Tabi daha fazla dayanıyordur mutlaka..
Ama yine de çok olduğunu sanmıyorum canım öyle 3 ay falan dursa süper olur
Canım sen bi popo için egzersiz videosu söylemiştin ya onun adı neydi yada linkini bi daha atabilir misin acaba?Kızlaaaaaaaaaaarr, canım sıkılıyoooooooooooooor.
Canım sen bi popo için egzersiz videosu söylemiştin ya onun adı neydi yada linkini bi daha atabilir misin acaba?
Tamam canım sağolasınSquat canım..Isınmayı unutma öncesinde..
Sen devam ediyor musun yapmaya?Squat canım..Isınmayı unutma öncesinde..
Biraz ağır gibi dans ettiğimi düşünemedim mesela :) Ama ayak uydururuz derseniz olabilirKızlar düğün şarkısı için sizce sinan akçıl burcu güneş sen bir tek olur mu. Sözleri güzel ama dans edilir mi bilemedim:)
Sen devam ediyor musun yapmaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?