2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Guzelmis Canim:) bana linkini yollayabilir misin canim? Kampanya mi yapmisti canmm?

kızlarrr çok mutluyum yaa :)
önümüzde ay çeyizimin mutfak kısmı baya bitmiş sayılıyor :)
kepçe seti
2 adet kahvaltı tabagı
ekmek sepeti
salata servis seti
yumurta kalıbı
keyif tepsisi
french press
kızartma tenceresi
krep tavası
kara tahta
pano
bunları alıcam....

geriye
blendr seti
çay tepsisi
peçetelik
günlük bardak takımı
misafir su takımı
kek fanusu kalıyor :)

canim cakepops bugun yine denedim ve vazgectim. Kuvertur cikolata falan gerekiyor, hic ugrasmicam. Market cikolatasiyla benmari usulu eritip yapinca cikolata hemen donuyor veya bozuluyor fazla ısıda kalinca sertlesiyor. Tad olarak da kakaolu kekle yapinca baydi bana agir geldi şuan kardesim yiyor yaptiklarimi

Kızlar ben yine kaldım ve ehliyet benim için bitmiştir... öküz gibi ağladım kendime sinirimden. Yap yap normalde ama gel sınavda kal. Şimdi merkeze gidiyoz sevdicekle. Biraz kafam dağılsın diye

saglik olsun canim, istanbulda olaydin seni oyle bi hazirlardim ki seneye formula1 pilotu olurdun

kizlar araba kullanmaktan sogumayin, ilerde bebeklerimiz olunca cok gerekecek. bence yani

Canim benimkilerde de iki tanesi daha kucuk. Ayrica tule saricam beyaz ustune inci yapistiricam dedi. Kesede geldi. Ben kendim yapicam tul isini. Bir de benimki yumusak baya, ezilecek gibi sordum kadina. Durdukca sertlesir dedi. Artik ugrasmadim cok gec geldigi icin.

sana neden öyle saçma sapan davranmış ki gıcık oldum şu anda

sana neden öyle saçma sapan davranmış ki gıcık oldum şu anda

ay hic bilmiyorum, oyalamadim bisey yapmadim. Parayi yatir dedi hemen yatirdim. Tulle susliyim diye de kendisi dedi, hatta foto yolladi boyle yaparim diye ama oyle gelmedi, boyle geldi.

Hangi sayfaydı kuzucum? Bence de bişey olmaz yaa cidden çok uygun uğraştığımıza değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…