2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar standlı bıçak seti aldınız mı? Aldıysanız nasıl aldınız görebilir miyim?

ben almadım canım almayıda düşünmüyorum :)

Ya elimin altında bulunması daha pratik olur diye düşünüyorum ben o yüzden standlı almak istiyorum. Öyle çok pahalı olsun istemiyorum ama mesela şu hem ucuz hem de tam benim mutfaklık rengarenk.. :)

renkleri çok tatlıymış olması lazım diyosan al bence :)
bizim evde standlı var ama nedense bi tane bıçak kullanıyoruz

renkleri çok tatlıymış olması lazım diyosan al bence :)
bizim evde standlı var ama nedense bi tane bıçak kullanıyoruz

Alınacaklar listeme ekledim. He bu arada bir tane de alınacaklar klasörü oluşturdum bilgisayarda, orda da foto biriktiriyorum.

Yok ya, mesela bu fotoyu koydum klasöre, geçenki bornoz setini koydum. Maddi durum rahatladıkça alcam bunları :)
yani net bi karar veriyosun modeline filan :)
benim öyle olmuyo bi listem var ya begendiğim uygun fiyatta olanı alabiliyorum :)

Eminönnde nehir markası ki iyi bir marka 270 mi neydi canım

dün nehir markasının bende n11 sitesinde bir kaç modelini beğendim.Eminönünde ki fiyat evet daha uygun çünkü benim baktıgım 350-450 arasıydı.ama burda taksitle alabiliyorsun.acaba Eminönünde taksit var mı? orda bu fiyat peşin fiyatı olabilir ben nehir'in kendi sitesinden de baktım,İstoç'taymış mağazaları.benim evimin burdan orya tek minibüs gidiyor,gidip bakmayı bile düşünüyordum ama aynı ürün kendi sitelerinde daha pahalıydı n11 sitesinde oldugundan..çok şaşırdım,,oysa sitelerinde daha uygun olur sanmıştım.
Kolay gelsin canım, ben de şu an çok yoruldum evi temizledim leş gibi olmuş valla, ya bide tek yaşıyorum nasıl böyle kirleniyor anlamıyorum.

aynen cnm.bende yalnızım,aksamdan aksama eve geliyorum hafta sonu leş gibi toz alıyorum.gün boyu kapalı ev nasıl bu kdr tozlanıyor anlamıyorum.bzn diyorum sanırım gündüz ben yokken evde birileri yaşıyor

Net karar verdiklerimi koyuyorum evet :)
çok mantıklı aslında :)

oturduğun yerde çeyiz magazaları vardır aslında canım hem oralardan taksitlede alabilirsin böyle yaptım
kahvaltı setimi ç.k.b tencerelerimi filan taksitle aldım...

evet canım bazen kampanyayla daha uygun oluyor başka sitelerde bazı siteler her sitede olan fiyatı karşılaştırıyor mesela ben cimri.com ve akakçe.com sitelerini kullanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…