2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar ben yine kaldım ve ehliyet benim için bitmiştir... öküz gibi ağladım kendime sinirimden. Yap yap normalde ama gel sınavda kal. Şimdi merkeze gidiyoz sevdicekle. Biraz kafam dağılsın diye

Kızlar ben yine kaldım ve ehliyet benim için bitmiştir... öküz gibi ağladım kendime sinirimden. Yap yap normalde ama gel sınavda kal. Şimdi merkeze gidiyoz sevdicekle. Biraz kafam dağılsın diye
üzülme canım ya bi daha denersin nolcak ki...

http://www.bernardo.com.tr/detay/12-parca-cay-takimi_675_993 bu çay takımına bayıldım ama çok pahalı geldi kızlarr ya bu ne 6 kişilik hemde

bernardo'nun fiyatları bence de çok pahalı

hayırlısı olsun cnm sıkma canını

peki essenin tavaları nasıl canım

Canım artık o kadar zorluyolar ki. Ben stres yaptıkca alamıcam biliyorum. O yüzden boşverdim artık.
benim odun kardeşim daha yeni aldı tabi odun arabayla yatıp kalktığı için kolay oldu
babama bana ögret diyorum ama çok stresli bi adam
şimdi kardeşime sırnaşıyorum dalga geçtiğim günlerin acısını çıkarıyor
bende kendimi teselli ediyorum :)
ben ehliyet alırsam metrobüs tramvay otobüs minibüs taksi boş kalır
istanbul trafigi daha beter olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…