- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
bernardo cidden pahalı yahttp://www.bernardo.com.tr/detay/12-parca-cay-takimi_675_993 bu çay takımına bayıldım ama çok pahalı geldi kızlarr ya bu ne 6 kişilik hemde
üzülme canım ya bi daha denersin nolcak ki...Kızlar ben yine kaldım ve ehliyet benim için bitmiştir... öküz gibi ağladım kendime sinirimden. Yap yap normalde ama gel sınavda kal. Şimdi merkeze gidiyoz sevdicekle. Biraz kafam dağılsın diye
iyimm canm cumartesi işkencesii iştee :) :)
Teşekkürler canım piyasa değerini bilmiyorum o yüzden sormak istedimCanım blenderı braun öneririm :)
Bitti canım son hakkımdı zaten daha da girmem o strese.üzülme canım ya bi daha denersin nolcak ki...
Teşekkürler canım işte bilemedim ya renk kırmızı olunca cezbetti de fiyat ve özellik bilmeyince iyi ki sormuşumBence bu fiyata daha hoş ürünler bulabilirsiniz tatlım
207 liraya aldım canım ben :)Teşekkürler canım piyasa değerini bilmiyorum o yüzden sormak istedim
Nasıl geçti canım sınavınGünaydın kızlar... offf ya stres stres üstüne bi bitmiyo valla. 11de sınavım var çok dua edin bana olur mu
Kaldım canım yaa. Bu sefer benim aptallığım bitti ehliyet falan yok banaNasıl geçti canım sınavın
bende almak istiyorumda hiç kendime güvenim yok araba konusunda sende boşver vallaBitti canım son hakkımdı zaten daha da girmem o strese.
http://www.bernardo.com.tr/detay/12-parca-cay-takimi_675_993 bu çay takımına bayıldım ama çok pahalı geldi kızlarr ya bu ne 6 kişilik hemde
Kızlar ben yine kaldım ve ehliyet benim için bitmiştir... öküz gibi ağladım kendime sinirimden. Yap yap normalde ama gel sınavda kal. Şimdi merkeze gidiyoz sevdicekle. Biraz kafam dağılsın diye
ben görüntülerinden hoşlanmadım canım blendr setinde braun ve tefal öneriyolar genelde :)
facede bi sayfada kuzum ama normal kurabiyelerden çok az daha küçük :)
o kadardan bişey olmaz :)
ilk nevresimden bendede var :)
evet canım tanesini bir liradan yapıyolar ama normal boyuttaki kurabiyelerdeb bi tık daha küçük :)
valla ben denedim beceremedim
bide bizim söz nişan arası 1 hafta olcak ya o bir haftada bu kurabiye işine vakit ayıramayabilirim en iyisi yaptırmak benim için :)
Eminönnde nehir markası ki iyi bir marka 270 mi neydi canımiyi hafta sonları kızlar :) çatal-kaşık setlerinde de indirim olsa yaaabende uygun bi indirim bulursam onları almak istiyorum.
Canım artık o kadar zorluyolar ki. Ben stres yaptıkca alamıcam biliyorum. O yüzden boşverdim artık.bende almak istiyorumda hiç kendime güvenim yok araba konusunda sende boşver valla
güzel diye duydum canım hiç almak nasip olmadı gerçi kızartma tenceremi ordan almayı planlıyorum:)peki essenin tavaları nasıl canım
sağol canım bakınayım ben az daha :)207 liraya aldım canım ben :)
Dünyanın sonu değil o yüzden sıkmıyorum. Çok şükür elimde bi işim var karnım tok. Rabbim başka dert vermesin :)bernardo'nun fiyatları bence de çok pahalı
hayırlısı olsun cnm sıkma canını
benim odun kardeşim daha yeni aldı tabi odun arabayla yatıp kalktığı için kolay olduCanım artık o kadar zorluyolar ki. Ben stres yaptıkca alamıcam biliyorum. O yüzden boşverdim artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?