• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy çko güzell renkerine bayıldımm gelinlikle çok güzel olacak eminim kalitesi nasıl sence ?
valla bende bayıldım :D biraz küçükmü acaba diye düşündüm burdaki kızlara gösterim herkes çok beğendi küçük de değil dediler :) kalite olarak da iyi duruyor. yani eminönünde baktığım 150-200 olanlardan bir farkı yok bence

valla bende bayıldım :KK70: biraz küçükmü acaba diye düşündüm burdaki kızlara gösterim herkes çok beğendi küçük de değil dediler :) kalite olarak da iyi duruyor. yani eminönünde baktığım 150-200 olanlardan bir farkı yok bence

ayyy çok heyecan yaptım kargo aradı nasıl koşturup almaya gittim tahmin edemezsiniz :KK36:

Ohh ozaman süper ne gerek var 150 200 vermeye zaten. Bende heyecanlandım bak şimdi :-):-)

Ohh ozaman süper ne gerek var 150 200 vermeye zaten. Bende heyecanlandım bak şimdi :-):-)
aynen canım. zaten yakından kimse gelip bakmayacağına göre :D uzaktan güzel dursun fotolarda güzel çıksın yeter :) bunda uyguna kapattım çok seviniyorum :)

Bu da çok güzelmiş şakayık çok hoş duruyor
kesinlikle canım. bir yerde de okumuştum şakayık ın anlamı çok güzelmiş :) bende oyüzdn hep şakayık aradım. belli olmuyor ama benimkide şakayık :D
teşekkür ederim tatlım benim ayakkabım toz pembe olduğu için çiçeğide bu renklerde istiyorum
kendim yapamazsam bende bu siteden alayım bari :)
kendim yapmak için hesapladım canım eminönünde çiçekleri aynı paralaı çıkıyordu hatta belki daha fazlaya bile mal edebilridim

teşekkür ederim tatlım benim ayakkabım toz pembe olduğu için çiçeğide bu renklerde istiyorum
kendim yapamazsam bende bu siteden alayım bari :)
Bende kendim yapmak istiyorum :-)
kesinlikle canım. bir yerde de okumuştum şakayık ın anlamı çok güzelmiş :) bende oyüzdn hep şakayık aradım. belli olmuyor ama benimkide şakayık :KK70:

kendim yapmak için hesapladım canım eminönünde çiçekleri aynı paralaı çıkıyordu hatta belki daha fazlaya bile mal edebilridim

aa şakayıkı farketmemişim seninkinde :-) Aynı paralaramı geliyor bende kendim yapıcam ama fiyat araştırmadım henüz

benim arkadaşım ucuza mal etti canım ama yinede belli olmaz tabi curlygirl curlygirl ben beğendiğim çiçeği bulamamıştım bi kere gezerken o zaman bu site alternatifim arasında olacak yine bulamazsam :)

günaydın kızlar :) dün eve uğradım ama tv ünitesi gelmemiş daha.watsonsdan aldığım bavulların fotoğrafını çektim şimdi atıyorum albüme

Back
X