- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
valla bende bayıldımAyyy çko güzell renkerine bayıldımm gelinlikle çok güzel olacak eminim kalitesi nasıl sence ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bende bayıldımAyyy çko güzell renkerine bayıldımm gelinlikle çok güzel olacak eminim kalitesi nasıl sence ?
valla bende bayıldımbiraz küçükmü acaba diye düşündüm burdaki kızlara gösterim herkes çok beğendi küçük de değil dediler :) kalite olarak da iyi duruyor. yani eminönünde baktığım 150-200 olanlardan bir farkı yok bence
ayyy çok heyecan yaptım kargo aradı nasıl koşturup almaya gittim tahmin edemezsiniz![]()
aynen canım. zaten yakından kimse gelip bakmayacağına göreOhh ozaman süper ne gerek var 150 200 vermeye zaten. Bende heyecanlandım bak şimdi![]()
canım sitede pudra renklilerde var onlara bak istersen
Bu da çok güzelmiş şakayık çok hoş duruyorcanım sitede pudra renklilerde var onlara bak istersen
http://www.gelinbuketcisi.com/index.php?route=product/product&path=59_71&product_id=302
tam pembe duruyor ama bunuda beğenmiştim mesela renk uymuyor ama bana
teşekkür ederim tatlım benim ayakkabım toz pembe olduğu için çiçeğide bu renklerde istiyorumcanım sitede pudra renklilerde var onlara bak istersen
http://www.gelinbuketcisi.com/index.php?route=product/product&path=59_71&product_id=302
tam pembe duruyor ama bunuda beğenmiştim mesela renk uymuyor ama bana
kesinlikle canım. bir yerde de okumuştum şakayık ın anlamı çok güzelmiş :) bende oyüzdn hep şakayık aradım. belli olmuyor ama benimkide şakayıkBu da çok güzelmiş şakayık çok hoş duruyor
kendim yapmak için hesapladım canım eminönünde çiçekleri aynı paralaı çıkıyordu hatta belki daha fazlaya bile mal edebilridimteşekkür ederim tatlım benim ayakkabım toz pembe olduğu için çiçeğide bu renklerde istiyorum
kendim yapamazsam bende bu siteden alayım bari :)
Bende kendim yapmak istiyorumteşekkür ederim tatlım benim ayakkabım toz pembe olduğu için çiçeğide bu renklerde istiyorum
kendim yapamazsam bende bu siteden alayım bari :)
kesinlikle canım. bir yerde de okumuştum şakayık ın anlamı çok güzelmiş :) bende oyüzdn hep şakayık aradım. belli olmuyor ama benimkide şakayık
kendim yapmak için hesapladım canım eminönünde çiçekleri aynı paralaı çıkıyordu hatta belki daha fazlaya bile mal edebilridim
çiçekler tane hesabı satıyorlar canım.7-8 tl bir tanesiBende kendim yapmak istiyorum
aa şakayıkı farketmemişim seninkindeAynı paralaramı geliyor bende kendim yapıcam ama fiyat araştırmadım henüz
Ben ortancalı bir buket yapıcam zaten iki ortanca bir kaç gül yetiyor banaçiçekler tane hesabı satıyorlar canım.7-8 tl bir tanesi
Ay çok şirin şeker gibi güle güle kullanınbirden daldım ama![]()
Ay çok şirin şeker gibi güle güle kullanın
Hahah patlamaz ya çok doldurmazsan eğertoz pembe istiyodum da ucuza bulunca hemen aldıkinşallah sağlamdır patlamaz falan.teşekkür ederim canım :)
Hahah patlamaz ya çok doldurmazsan eğer![]()
bende ortanca yapıcam kuzumBen ortancalı bir buket yapıcam zaten iki ortanca bir kaç gül yetiyor bana![]()