2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hoşbulduk :) sözlüm şuan bi proje için yurt dışında olduğundan,Ocakta yapıcaz.yaza da düğün diyoruz ama herkes salon bakmaya şimdiden başlamış,umarım biz sona kalıp dona kalanlardan olmayız
korkma canım o sona kalıp dona kalcaklardan biri varsa burda benim
bizde ağustos gibi düşünüyoruz :)
ocakda söz nişan :)

Mutluhatuncum mugtasarim insttagramda var.snin yoktu ya.. Faceden de mugtasarim diye yaz belki cikar

Yaa ne guzel hayirli olsun canim :)
biz de daha soz nisan hic bisey yok yani dugunu 2016 baharinda dusunuyoruz ama ben ufaktan arastiriyorum iste. Seninde cok zamanin varmis hem :) yavas yavas halledersiniz :)

tşk ederim :) bende yavaştan bakıyorum ama benim hiçbirşeyim yok evlilik adına.öyle alıp,köşeye koyup saklamayı pek sevmiyorum her sene yeni model çıkıyor diye.şimdi de herşeyi araştırmak zorunda kalınca,bi gazla bakıyorum ayy o da güzelmiş buda güzelmiş şudaaaa diyorum..sonra da kararsız kalınca sıkılıyorum,yoruluyorum amaann sonra bakarım diyorum :) bide ailem ile aynı şehirde değilim,tek başına herseye yetişmeye çalışınca da sıkılıyorum.sözlüm eşyalar konusunda benden heyecanlı :) geçen gün hatta dedim şakasına,evi sen diz,ben düğüne gelip evet diyeyim ne güzel olur diye :) ailem yada yanımda sürekli olan bir arkadasım olsa,beraber bakıp karar vermek hem daha kolay hem daha eğlenceli olurdu galiba

korkma canım o sona kalıp dona kalcaklardan biri varsa burda benim
bizde ağustos gibi düşünüyoruz :)
ocakda söz nişan :)

sen hangi şehirdesin? ben işte Kasım sonu ya da Aralık gibi mekan bakmaya başlayalım diyorum ama eğer sözlüm izne gelemez ise,bizde Ocak ayına kalıcaz bi de bizim memleketlerimiz farklı olduğundan,iki ayrı salon gerek.Kına benim memleketimde,düğün onun memleketinde olacak.bakalım bulucaz artık umarım bi yolunu :)

Uzakta olmak cok zor kuzucum. Allah sabir versin. Ama sozlun hevesli en azindan ben benimkine hic bisey baktiramiyorum sen sec al askim sadece tv yi bana birak diyor sen hangi sehirdesin buarada? :) ben de daha hic bisey almadim bi kac baharatlk fincan bardak ve kahvalti setim var sadece. Simdilik yer kaplamayan seyler aliyor nevresimler ve elektrikli aletleri sozden sonra almaya baslicam

istanbuldayım ben canım ama düğününümz izmit tarafında olucak orda yaşıycaz :)
belki bi ihtimal anadolu yakasıda olablir :)

daha sonra hiç beklemediği bi anda yapmak istiyorum ama :) beklemediği an olunca,daha zevkli olur gibime geliyor :)

Kızlar biz ablamla enişteme şöyle yaptık anlatıyım :) eniştem korkuyodu kahvede tuz olucak diye ablama hep söylemiş sakın tuz atma içemem rezil olurum herkese diye ablamda atıcam adet böyle demiş neyse ablamla birlikte enişteme ters köşe yaptık ablam kahveyi götürdü herkese bakıyo eniştem içsemmi içmesemmi diye yavaşça elini fincana götürdü aldı içicek önce koklamaya çalışıyo çaktırmadan tabii bizden kaçar mıı :) neyse içti baktıki tuz yok rahat rahat bitirdi hepsini sonra ikramlar derken çay servisi başladı e tabii 1.çaylar bitti 2.çayı istedi eniştem bende dedimki abla hadii tam sırası bi yandan yiyo bi yandan lokmalar boğazından geçsin diye güzelce çayını içiyo bilmiyo başına geleceğini biz 2.çayına bastık tuzu karıştırdık.Eniştem çaydan yudum alsa iyii normal çayı içer gibi bi dikti ama var ya yüzünü görmeniz lazım o an kıpkırmızı bişeyde diyemiyo ablam kıyamadı o yudumdan sonra gitti önünden aldı çayı :) o gün çok gülmüştük :)

daha sonra hiç beklemediği bi anda yapmak istiyorum ama :) beklemediği an olunca,daha zevkli olur gibime geliyor :)
canım ben tamda senn dediğin gibi yaptım aslında bilinçli olarak yapmadım bunu :) Sözde yeteri kadr stresliydik ve mide problemi var nişanlımın ben yapılmıcak dememe rağman kendi kuzenleri kahveye koymuşlar gittim aldım önünden içirmedim zaten bembeyazdı cocuk bide onu içse mahvolcaktı :) Daha sonrasnda aradan baya zaman gecti ama bi gün onlardayım kahve kahve tutundu bende içeri gittim yapmaya hatta annemlerde vardı birden aklıma tuz geldi herkesinkini yaptım onunkinide bi şekerli bi tuzlu yaptım ilk tuzlu olaı verdim bi hevesle ilk yudumu alışı vardı sonra kıpkırmızı oldu :) gül gül öldük baya bi eğlenmiştim :) Snra tatlı normal kahvesini içti hala bazen gülerek getirirsem korkar bişey yaptın yine deme diye :) :)

Ahaaha o da cok guzel olmus beklemedigi icin cok sasirmis biseyde diyememis ohh :)

saol cnm.ben İstanbuldayım,sen? aynı şehirlerde olsak,hazırlıklara fln beraber bakardık :) benim sözlüm hevesli tmm ama zevklerimiz farklı :) onun istediğini ben,benim beğendiğimi o pek sevmiyor :) anlaşıcaz inşallah orta bir yolda :) bu arada dün markafoni'de güzel nevresim takımları vardı,herşey 39.99 tl diye.günlük kullanım için bakabilirsin istersen.

istanbuldayım ben canım ama düğününümz izmit tarafında olucak orda yaşıycaz :)
belki bi ihtimal anadolu yakasıda olablir :)

aa çok sevindim seninde İstanbulda olmana :) seninde nişan benimle aynı ay olan Ocak'ta olacakmış madem,ben bi ara Eminönü'ne gidip bişiler bakmak istiyorum.seninde böyle bir fikrin var ise,belki bi gün beraber gideriz :)

bence de hazırlıksız olduğu anda yapmak daha eğlenceli :) okurken bende çok güldüm

ben hazırlıklarımı baya tamamladım canım sen neler yapıcaksın neler almayı planlıyosun :)

canım real ve carrefoura bak bunlardan gördüğüme eminim

Canım lav sadece internetten mi satış yapıyor yoksa mağazası da var mı biliyor musun?

sende carrefoura real markete bak oralarda var, kazıklanmayın ben bir çok bardak vs. oralardan aldım.

günaydııııın çıtırlarrr

düğün salonumuzu tuttuk. 23 mayıs 2015

22 sinde kınam var

hayırlı olsuun darısı başımıza

selam herkese

dün canım çok sıkkındı sebepsiz yere çözemedim de. bugün de büssürü işim var kuaföre gidicem saçımı boyatıcam radikal değişiklikler olabilir. ayrıca tepsimin boyaması bitti, bugün ayna takılması için vericem. bittiğinde paylaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…