2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aa tamam canim baskasiydi o zaman o :) sen bana mail ver ben sana atayim

benim beğendiğimi atayım sana :) ama ilk başta instgarmdan bulmmam lazım ya birde direct nasl gönderiliyor en azndan ordan yazışırdık veya whatsap vardı dimi kuzum sende özel atar mısın bana numaranı kaydedeyim

Tamam canim whatsapptan knusalm :) msj atiorm simdi :) directte ana sayfada + var ya oradan yapiliyor.

kızlarrr
gelelim bardak konusuna ben çeşit çeşit 6 lı bardak alma taraftarı değilim şu an bi 6 lı kadehim var bide sevgilimin gaza gelip aldığı 6 lı renkli bardak :) daha fazla 6 lı bardak kuru kalabalıga yol açar sankigünlük için 12 li böyle bi takım yapmaya karar verdim su ve meşrubat bardağı olarak sizinde fikrinizi alıyım diye düşündüm :)
misafir su takımı için aklımda paşabahçenin bi serisi var bu ara moda zaten :)

Ama bunlarrr çok hoşşşş:) bende böyle bi 12li günlük kullanım için alacam fazla almıcam çünkü ev görmesiydi falandı filandı derken bi dünya bardak geliyo. Ayrı da misafir için alacam zaten:)

Benim düşündüğüm takımda bu canım gate güzel her türlü porselen takımına da uyar ve zarif görünür :)

Hanımlar benim çeyizde annemin yaptığı 2 tane atlas yorgan var onlar hurçta kışlık kullanırız diye yaptırdım.
Birde uyku seti almıştık ama kafama takılan şu oldu kaç tane olsa yeter ki.
Battaniye 2 tane yeter mi ?

2 battaniye yeter bence benimde 2 tane var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…