2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

şu var. yazın düğün olursa onun yanına doğuya gideceğim. orda 1 yıl kalacağız ve ev düzmeyeceğim. sonra batıya geçince ev düzeriz diye düşünüyoruz. birikim yapmaya çalşıyorum o da. netten vs kafamızda şekillendirip alırız diyoruz. almak mesele değil ama taşıma şu bu sıkıntı :) istanbula yeni geldim. 2 günde döşedim evimi çok zor değilmiş ama ben özerenek almak istiyorum :) o kadar plansız takılıyoruz. bu topiğe gelrek evliliğe hazılayayım kendimi dedim :)

aramıza hoşgeldin egenin neresi

hehhehe iyi yapmışşsın cnm
hakkınızda hayırlısı olsun bakalım

Öğretmen misiniz?

Kızlar eşleriniz de öğretmense artık ikiniz aynı yere tayin isteyemiyorsunuz ard arda maalesef, devlet ikinizi istediği yere atayacakmış. Dün yönetmelik değişti malum..

Kızlar eşleriniz de öğretmense artık ikiniz aynı yere tayin isteyemiyorsunuz ard arda maalesef, devlet ikinizi istediği yere atayacakmış. Dün yönetmelik değişti malum..
taslak bakalım. keyifleri bilir meb ne yapsa şaşırmam

Nasil yaaa bana bu haberle ilgili link atsana okuyayim cnm.. Ben sadece ozel sektorde calisan eslerle ilgili haberi biliyorum

puff bu kesinlşti mi ya benim doğu görevim bitene kadar burda mı kalmak zorundayım ben normalde nişanlımın doğu görevi bitti onun tayin istediği yerde açık varsa da mı çok ihtiyaca göre tayin isticezz

Canım bu taslakmış şu anda ama uygulamaya geçerse evet maalesef açık olsa bile isteyemeyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…