Osmaniyeliyim canım:)memleket neresi senin ?
ben korkuyorum vallaBen aldım netten blender ve tost makiesi hatta kargolandı :)) 2güne gelir elime:)
Ama elinde imkan var almada zaten:))ben korkuyorum valla
aşmam lazım bu durumu
Cok tesekkur ederim canim. Peki sey sorcam bunlara yaklasik ne kadar para odedniz alanlar filan soyleyebilir mi kizlar ? Ben ufak tefek bi kac sey aldim ama onumde 2 sene var. Sizce yeterli olur mu ?listeyi istemiştin canım :)
Seramik tencere takımı
Çelik tencere takımı
Günlük yemek takımı
Misafir yemek takımı
Misfair ç.k.b takımı
Günlük ç.k.b takımı
Misafir su takımı
Günlük su takımı
Çay takımı
pasta takımı
balık takımı
güveç takımı
çerez takımı
tatlı takımı
cezve takımı
çaydanlık
french press
tepsiler
kesme tahtaları
rende
yağdanlık
oklava merdane
zeytin tabakları
nihale
kurabiye kalıpları
limon sıkacagı
yumurta fırçası
yumurta çırpıcı
soyacak
açacak
meyve bıçakları
kirli kaşıklık
bulaşıklık
süzgeçler
fındık ceviz kıracagı
pizza kesici
bıçak seti
buz kalıbı
buz kovası
sebze kurutucu
derin kaplar
patates soğan kabı
saklama kapları
bardak altlıkları
salata kaseleri
sunum tabakları
sos tenceresi
fincan takımı
kahve yanı bardakları
mutfak sabunluğu
havan
amerikan servisleri
fırın kapları
havluluk
peçetelik
borcam seti
ekmek sepeti
başucu sürahisi
tahta kaşık spatula
meyve tabagı
cam çay kaşıkları
sahan seti
fondü seti
wog tavası
krep tavası
keyif tepsisi
kurabiyelik
kek fanusu
önlük takımı
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
erzak kutu ve kürekleri
kavanozlar
yumurta kalıbı
kara tahta
pano
ekmek kızartma makinesi
tost makinesi
blendr seti
kettle
2 senede çok rahat yaparsın canım herşeyini ben mart ayında başladım almaya:)Cok tesekkur ederim canim. Peki sey sorcam bunlara yaklasik ne kadar para odedniz alanlar filan soyleyebilir mi kizlar ? Ben ufak tefek bi kac sey aldim ama onumde 2 sene var. Sizce yeterli olur mu ?
BENDE KORKUYORUM TATLIM HİÇ ALMADIM ELEKTİRİKLİ ÜRÜN GARANTİSİ OLUYOMU PEKİben korkuyorum valla
aşmam lazım bu durumu
Aiyy tamam cok saol kuzucuumm2 senede çok rahat yaparsın canım herşeyini ben mart ayında başladım almaya:)
şu ana kadar 10 bine yakın harcadım canım
Tabi garantisi oluyo canım :)BENDE KORKUYORUM TATLIM HİÇ ALMADIM ELEKTİRİKLİ ÜRÜN GARANTİSİ OLUYOMU PEKİ
canım bizim orda kına olacak ama gelinlik giyicem sonra bi kaç gün sonra erkek tarafında da aynı şekilde olacakYalnız değilim demek ki
Peki nasıl olucak, iki şehirde düğün mü? Yoksa kına ve düğün mü olacak?
canım bizim orda kına olacak ama gelinlik giyicem sonra bi kaç gün sonra erkek tarafında da aynı şekilde olacak
garantisi oluyor tabi tatlım :)BENDE KORKUYORUM TATLIM HİÇ ALMADIM ELEKTİRİKLİ ÜRÜN GARANTİSİ OLUYOMU PEKİ
valla indirimler olmazsa bu işin içinden çıkılmaz :)Aiyy tamam cok saol kuzucuumm
kesinlikle dogru soyluyorsun. Kasimda baslayayim ben de yavastan almaya o zaman :)valla indirimler olmazsa bu işin içinden çıkılmaz :)
evet kuzum mutlaka başla zaman su gibi geçiyokesinlikle dogru soyluyorsun. Kasimda baslayayim ben de yavastan almaya o zaman :)
10 bin miii sadece çeyiz için mi 10 bin ?2 senede çok rahat yaparsın canım herşeyini ben mart ayında başladım almaya:)
şu ana kadar 10 bine yakın harcadım canım
aldığım herşey canım bohça filanda dahil...10 bin miii sadece çeyiz için mi 10 bin ?
10 binn miiii oyyy10 bin miii sadece çeyiz için mi 10 bin ?
ay bana çok fazla geldi ya bnde çoğu şeyi bitirdim ama okdr tutmadı gerçi sen tefarruatlı yapıyosun belki ondan olabiliraldığım herşey canım bohça filanda dahil...
sadece evlilik seti 900dü
evet canım biraz abarttım benimde az kaldı gerçiay bana çok fazla geldi ya bnde çoğu şeyi bitirdim ama okdr tutmadı gerçi sen tefarruatlı yapıyosun belki ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?