- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Hayırlısı bakalım inşallah
Ben daha önce görmüştüm..yani düğünün olduğu şehire gidemeyenler için,gelinlik giyiliyomuş.Gelinlikle görsünler diye..en son kınada da bindallı giyiliyomuş.
Canim benim arkadasim kiz evinin olsuhu sehirde kina yapti ama gelinlikte giydi dugun gibi oldu. Erkek evinin oldugu sehirde de dugun olduAile arasında konuşuyoruz biz bazen hani kına istanbulda düğünde bursada olur diye çünkü sonuçta bursada oturucaz..Ama o kadar insan bizim akrabalar oraya nasıl gelicek hiç bilmiyorum 2 yerde de düğün biraz masraflı olucak.Bi aileler gelsin istesin tanışsınlar onlar aralarında konuşur anlaşırlar daha şimdiden düşünmek istemiyorum.Kafamda ondan öncesi için bisürü şey var :)
Canim benim arkadasim kiz evinin olsuhu sehirde kina yapti ama gelinlikte giydi dugun gibi oldu. Erkek evinin oldugu sehirde de dugun oldu
nişandan önecemi evlenme teklfi edilir benimkinin de hiç o havaları yok zateeen daha pufff çok farklı bişiler istiyom nben öyle yemeğe çık tektaş versin gibi bişi değil ama eminim benim sevgilim öyle yapcak daha fazlasını hayal etmemeliyimevlenme teklifi yapacak ama kafasinda hep bi bahar havasi varmis pasamizin
Nisanlanicaz ondan sonra teklif olacak ne sacma. Bir de ben aksam bi yere cikamiyorum o da herhalde aksam yemegi dusunuyor, rahat oldugumuzda yapalim dedi. Bekliyorum dur bakalim, hevesim kacmasin da. Cok bekleyince bende oluyor bi degeri kalmiyor
darısı başımızaaa ayy başladı telaşlar hayırlısı olsun tatlımAyyy bu cumartesi istemeye geliyolar beni kızlar çok heyecanlıyımm
darısı başımızaaa ayy başladı telaşlar hayırlısı olsun tatlım
Anlaşılır yazmamışım ki:) ya hem gelinlik hem bindallı giyemem yazcaktım :))Anlayamadım ben
İşte bende gelinlik için başörtü yapılacak. Sonra nasıl bindallı için yaptıracam :) valla ben memleketimin havasına güveniyorum hava o gün çol güzel olacak evin önünde davullu zurnalı bi kınam olacak:))Ben aynen boyle yapicam.ikimizde yakiniz sehir olarak ama.herkes dugune gelemeyecek.acikcasi benm icinde iyi olck.kina gunu gelnlk giycegim icin dis mekan cekimi filanda izmirde yapmis olcm.istedigim guzel kareler cikcak
tam kuzum konundan bakarım :)Canım çeyiz konuma ekliyorum her şeyi :) Buraya da eklerim ama şu an okuldayim.
çok saol canım ben elektrikli ürünleri internetten almaya korkuyorumOff sacmasapan bisi olmus yukarda
Mutluhatuncum gule gule kullan
Benmde aynsiindandun yazdigim adrse ulasti hatta. Ailemn evine gonderiyorum ben. Hepsiburadadan almistim
Aynen kuzum aranizda halledersiniz zatenAnladım canım sağol ilgilendiğin için.O zamanlar bir gelsin de konuşulup halledilir
Anlaşılır yazmamışım ki:) ya hem gelinlik hem bindallı giyemem yazcaktım :))
Aynen kuzum aranizda halledersiniz zatenonemli olan sizin istekleriniz
İşte bende gelinlik için başörtü yapılacak. Sonra nasıl bindallı için yaptıracam :) valla ben memleketimin havasına güveniyorum hava o gün çol güzel olacak evin önünde davullu zurnalı bi kınam olacak:))
Ayy ne guzel ben de daha almadimevlenme teklifi konusunda en şanslı benim heralde hem 3. ayda gerçek bi sürpriz oldu hem benim için çok önemli olan galata kulesinde oldu
Ayy ne guzel ben de daha almadimpaşamım kafasinda her sey hazirmis cok sasiricakmisim bla bla ne zaman eder bilmiyorum ama
Hazırım hazırımda işte ikramlar yapılıcak ablamda bize geldi evde annemle hazırlıcaklar bende vaktim olursa akşamları eşlik edicem onlara çok heyecanlıyım kalbim pır pır atıyo resmen..Sevdiceğimde o kadar heyecanlı ki kim kim olucaz baban bana bişey sorar mı diye hep bana sorular soruyo bende diyorum ki bana bişey sorma bende bilmiyorum anı yaşarız o gün diyorum .Ama içim içime sığmıyo .. Kalpli kurabiyeler yapıcaz dolma sarıcaz kekler börekler çay kahve ikramı lokum çikolata vs.... çok heyecanlıyım çok mutluyummm ama saatler günler geçmiyo sanki Birde o gün benim doğum günüm belki pasta keseriz sana süprizm var dedi sevdiceğim bilmiyorum hicri yılbaşı bir de o gün Allahımm şu güzel gün gelse bir an önce :) :)
nişandan önecemi evlenme teklfi edilir benimkinin de hiç o havaları yok zateeen daha pufff çok farklı bişiler istiyom nben öyle yemeğe çık tektaş versin gibi bişi değil ama eminim benim sevgilim öyle yapcak daha fazlasını hayal etmemeliyim
Ben aldım netten blender ve tost makiesi hatta kargolandı :)) 2güne gelir elime:)tam kuzum konundan bakarım :)
çok saol canım ben elektrikli ürünleri internetten almaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?