2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben daha önce görmüştüm..yani düğünün olduğu şehire gidemeyenler için,gelinlik giyiliyomuş.Gelinlikle görsünler diye..en son kınada da bindallı giyiliyomuş.

Ben aynen boyle yapicam.ikimizde yakiniz sehir olarak ama.herkes dugune gelemeyecek.acikcasi benm icinde iyi olck.kina gunu gelnlk giycegim icin dis mekan cekimi filanda izmirde yapmis olcm.istedigim guzel kareler cikcak

Canim benim arkadasim kiz evinin olsuhu sehirde kina yapti ama gelinlikte giydi dugun gibi oldu. Erkek evinin oldugu sehirde de dugun oldu

Canim benim arkadasim kiz evinin olsuhu sehirde kina yapti ama gelinlikte giydi dugun gibi oldu. Erkek evinin oldugu sehirde de dugun oldu

Anladım canım sağol ilgilendiğin için.O zamanlar bir gelsin de konuşulup halledilir

nişandan önecemi evlenme teklfi edilir benimkinin de hiç o havaları yok zateeen daha pufff çok farklı bişiler istiyom nben öyle yemeğe çık tektaş versin gibi bişi değil ama eminim benim sevgilim öyle yapcak daha fazlasını hayal etmemeliyim

Ben aynen boyle yapicam.ikimizde yakiniz sehir olarak ama.herkes dugune gelemeyecek.acikcasi benm icinde iyi olck.kina gunu gelnlk giycegim icin dis mekan cekimi filanda izmirde yapmis olcm.istedigim guzel kareler cikcak
İşte bende gelinlik için başörtü yapılacak. Sonra nasıl bindallı için yaptıracam :) valla ben memleketimin havasına güveniyorum hava o gün çol güzel olacak evin önünde davullu zurnalı bi kınam olacak:))

Canım çeyiz konuma ekliyorum her şeyi :) Buraya da eklerim ama şu an okuldayim.
tam kuzum konundan bakarım :)
Off sacmasapan bisi olmus yukarda

Mutluhatuncum gule gule kullan
Benmde aynsiindan dun yazdigim adrse ulasti hatta. Ailemn evine gonderiyorum ben. Hepsiburadadan almistim
çok saol canım ben elektrikli ürünleri internetten almaya korkuyorum

evlenme teklifi konusunda en şanslı benim heralde hem 3. ayda gerçek bi sürpriz oldu hem benim için çok önemli olan galata kulesinde oldu

memleket neresi senin ?

evlenme teklifi konusunda en şanslı benim heralde hem 3. ayda gerçek bi sürpriz oldu hem benim için çok önemli olan galata kulesinde oldu
Ayy ne guzel ben de daha almadim paşamım kafasinda her sey hazirmis cok sasiricakmisim bla bla ne zaman eder bilmiyorum ama

Ayy ne guzel ben de daha almadim paşamım kafasinda her sey hazirmis cok sasiricakmisim bla bla ne zaman eder bilmiyorum ama

listeyi istemiştin canım :)

Seramik tencere takımı
Çelik tencere takımı
Günlük yemek takımı
Misafir yemek takımı
Misfair ç.k.b takımı
Günlük ç.k.b takımı
Misafir su takımı
Günlük su takımı
Çay takımı
pasta takımı
balık takımı
güveç takımı
çerez takımı
tatlı takımı
cezve takımı
çaydanlık
french press
tepsiler
kesme tahtaları
rende
yağdanlık
oklava merdane
zeytin tabakları
nihale
kurabiye kalıpları
limon sıkacagı
yumurta fırçası
yumurta çırpıcı
soyacak
açacak
meyve bıçakları
kirli kaşıklık
bulaşıklık
süzgeçler
fındık ceviz kıracagı
pizza kesici
bıçak seti
buz kalıbı
buz kovası
sebze kurutucu
derin kaplar
patates soğan kabı
saklama kapları
bardak altlıkları
salata kaseleri
sunum tabakları
sos tenceresi
fincan takımı
kahve yanı bardakları
mutfak sabunluğu
havan
amerikan servisleri
fırın kapları
havluluk
peçetelik
borcam seti
ekmek sepeti
başucu sürahisi
tahta kaşık spatula
meyve tabagı
cam çay kaşıkları
sahan seti
fondü seti
wog tavası
krep tavası
keyif tepsisi
kurabiyelik
kek fanusu
önlük takımı
bölmeli kahvaltı tabakları
kızartma tenceresi
erzak kutu ve kürekleri
kavanozlar
yumurta kalıbı
kara tahta
pano
ekmek kızartma makinesi
tost makinesi
blendr seti
kettle

Ne guzel cok heyecanli

benimkinde boyle olmayacak galiba. Cunku taa ilk tanistigimiz gun bahsetmisti cok guzel olucak diye Dur bakalim az sabredelim. Tek tas konusunda da baktigini biliyorum, ozel bisey olsun oylesine olsun istemiyorum dedi pasam Ben askima guveniyorum, beni mutlu etmekten baska bi derdi yok, bu gune kadar beni kiracak uzecek hicbisey yapmadi, bunda da mutlaka bi plani vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…