2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Benim abim de onu kullandi, aslinda herkes kullansa bile dugunden dugune kisiden kisiye farkli duruyor bence. Elbise gibi :) Can Atilla'nin muzikleri genelde hep cok guzel oluyor enstrumantal dusunuyorsan albumlerine bi bak

Ayy ya bende bilmiyorum giriş müziği napsam diye (( dans şarkısı da ne yapsam bilmiyorum ( aslında sinan akçıl burcu güneşin bi şarkısı var ama çok yavaş dans edilir mi ki:)) aşırı nostalji yapıp samanyolu mu yapsam ki:))

allah bozmasın canım :)
Amin canım bugünlerde hep tartışıyoz zaten sabahta sinir etti beni. Kahvaltı yaptık okula gitcekti dedim ki çöpüde at dedim kovayla götürdüm çöpü. Çayı sulu dökmüş beyimiz içine su dolmuş onu halının üzerine döktü delirdim :))

Benim bilgilerim de ilk sayfada yazmiyor, daha once yazmistim ama

Bu arada safak da 108 kalmis
seni nasıl atlamışım kuzum eklerim :)

boşver canım en güzeli böylesi kıskanclık tuhaf bişey yani aşırısı yada aşırısı bile olmayanı bazen tahamüllünü zorluyor insanın en güzeli kıskanmasın ya :)
benimki bazen kıskanmıyo bu defada ben noluyo ya niye kıskanmıyosun sen artık beni önemsemiyo musun diye başlıyorum

benimki bazen kıskanmıyo bu defada ben noluyo ya niye kıskanmıyosun sen artık beni önemsemiyo musun diye başlıyorum[/QUOTE]

Sende mutluu ya :) illa tartışma çıkıcak yanii

küçük küçük şeyler olsun ya mutlaka tuzu biberi birbirmizi kırmadan olan tartışmaları ben komik buluyorum aslında kcük cocukmuşz gibi geliyo :):)

Benim abim de onu kullandi, aslinda herkes kullansa bile dugunden dugune kisiden kisiye farkli duruyor bence. Elbise gibi :) Can Atilla'nin muzikleri genelde hep cok guzel oluyor enstrumantal dusunuyorsan albumlerine bi bak
evettt okumuştum bi yerde bi tam dinleme fırsatım olmadı bi bakayım cok sağol tatlımm :)

Canım çeyiz konuma ekliyorum her şeyi :) Buraya da eklerim ama şu an okuldayim.

çok heyecanlı hazır mısın

Hazırım hazırımda işte ikramlar yapılıcak ablamda bize geldi evde annemle hazırlıcaklar bende vaktim olursa akşamları eşlik edicem onlara çok heyecanlıyım kalbim pır pır atıyo resmen..Sevdiceğimde o kadar heyecanlı ki kim kim olucaz baban bana bişey sorar mı diye hep bana sorular soruyo bende diyorum ki bana bişey sorma bende bilmiyorum anı yaşarız o gün diyorum .Ama içim içime sığmıyo .. Kalpli kurabiyeler yapıcaz dolma sarıcaz kekler börekler çay kahve ikramı lokum çikolata vs.... çok heyecanlıyım çok mutluyummm ama saatler günler geçmiyo sanki Birde o gün benim doğum günüm belki pasta keseriz sana süprizm var dedi sevdiceğim bilmiyorum hicri yılbaşı bir de o gün Allahımm şu güzel gün gelse bir an önce :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…