- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Benim abim de onu kullandi, aslinda herkes kullansa bile dugunden dugune kisiden kisiye farkli duruyor bence. Elbise gibi :) Can Atilla'nin muzikleri genelde hep cok guzel oluyor enstrumantal dusunuyorsan albumlerine bi bakbende ya böyle enstrumantal bişey arıyorum sakin başlayıp çoşkulu devam edicek ama akabinde dans müziğine geçildimi sırıtmıcak rumeli hisarını yapılışı mı ne var o cok iyi ama herkes kullanmış
Amin canım bugünlerde hep tartışıyoz zatenallah bozmasın canım :)
Kızlar birşey sorucam, iki şehirde ayrı ayrı düğün yapacak olan var mı?
Beeeen:)Kızlar birşey sorucam, iki şehirde ayrı ayrı düğün yapacak olan var mı?
seni nasıl atlamışım kuzum eklerim :)Benim bilgilerim de ilk sayfada yazmiyor, daha once yazmistim ama
Bu arada safak da 108 kalmis
benimki bazen kıskanmıyo bu defada ben noluyo ya niye kıskanmıyosun sen artık beni önemsemiyo musun diye başlıyorumboşver canım en güzeli böylesi kıskanclık tuhaf bişey yani aşırısı yada aşırısı bile olmayanı bazen tahamüllünü zorluyor insanın en güzeli kıskanmasın ya :)
bizde farklı şehirlerde yapıcaz canımKızlar birşey sorucam, iki şehirde ayrı ayrı düğün yapacak olan var mı?
küçük küçük şeyler olsun ya mutlaka tuzu biberi birbirmizi kırmadan olan tartışmaları ben komik buluyorum aslında kcük cocukmuşz gibi geliyo :):)Amin canım bugünlerde hep tartışıyoz zatensabahta sinir etti beni. Kahvaltı yaptık okula gitcekti dedim ki çöpüde at dedim kovayla götürdüm çöpü. Çayı sulu dökmüş beyimiz içine su dolmuş onu halının üzerine döktü delirdim :))
evettt okumuştum bi yerde bi tam dinleme fırsatım olmadı bi bakayım cok sağol tatlımm :)Benim abim de onu kullandi, aslinda herkes kullansa bile dugunden dugune kisiden kisiye farkli duruyor bence. Elbise gibi :) Can Atilla'nin muzikleri genelde hep cok guzel oluyor enstrumantal dusunuyorsan albumlerine bi bak
çok saol tatlım :)Güle güle kullan canımcım :)
Beeeen:)Kızlar birşey sorucam, iki şehirde ayrı ayrı düğün yapacak olan var mı?
çok heyecanlı hazır mısınAyyy bu cumartesi istemeye geliyolar beni kızlar çok heyecanlıyımm
Canım çeyiz konuma ekliyorum her şeyi :) Buraya da eklerim ama şu an okuldayim.hani ama bizde görelim bu arada facede bi sayfa keşfettim
evora avm diye daha alışveriş yapmadım ufak tefek şeyler var ama uygun :)
Ayy sabah sabah güldüm ya
alyansı tek sol elime takarım..
sağ elimede tamtur ve tek taş ama tamturu tek sıra istiyorum diğerleri kibar görünmüyor
çok geçmiş olsun canım günaydın
günaydınnn :)
çok heyecanlı hazır mısın
Yok benim o kadr değil:) çeyiz setinde ne oluyo :) çok aşırı cahilimde bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?