- 20 Temmuz 2012
- 2.407
- 314
- 373
Canım ben çaycı sevmiyorum çayı güzel olmuyo bide su kireçli olunca hatta hiç güzel olmuyo:) ama bizde arçelik vardı o iyidi.Fritoz ve tost makinesi istiyoruumm hemen olsun pattes ve tostlarımızzz =) ve çaycı ne onerirsiniz arkadaşlar :)
Yok kuzum ev yemeklerini sevmiyorum yemem bile neredeyse alışmaya çalışıyorum ama böyle fast food tarzı yada abur cubur gibi türlere aşırı zayıfım. Fritözlerde şimdi bir çorba kaşığı yağ ile kızartma yapan çeşitler var onlardan al istersen :)Hahahha nasl kahkaha attm
Sen beni öldürcen
O zmn tencerrde alma cok yemek yaparsan kilo alirrsin
Ben fritoz almicam. Hem cok yag aliyor hemde gereksz bnce.normal bi kizartma tencerrsi yeter. Ama dedgn gbi frtoz olursa kizartma cabucak olan bisi oldugundan habire yaparsin ve bu cok zararli :/
Fritoz ve tost makinesi istiyoruumm hemen olsun pattes ve tostlarımızzz =) ve çaycı ne onerirsiniz arkadaşlar :)
Yok kuzum ev yemeklerini sevmiyorum yemem bile neredeyse alışmaya çalışıyorum ama böyle fast food tarzı yada abur cubur gibi türlere aşırı zayıfım. Fritözlerde şimdi bir çorba kaşığı yağ ile kızartma yapan çeşitler var onlardan al istersen :)
ben tek renk alyans alıcam canım bunları pek sevemedimbir de bu var
Eki Görüntüle 1275877
ya kızlar aslında iki renk alyans hiç sevmiyorum, istemiyordum. yeşil (yani sarı) istiyordum. fakat tek taşla beraber takılırsa sarı beyaz sırıtır olmaz gibi düşünüyorum, öyle kullanan var mı oluyor mu?
Aynı düşüncedeyimm benim tektaşta beyaz altın sarı alyans alırsam uymayacak ne yapalım ya başka alternatif olarak?bir de bu var
Eki Görüntüle 1275877
ya kızlar aslında iki renk alyans hiç sevmiyorum, istemiyordum. yeşil (yani sarı) istiyordum. fakat tek taşla beraber takılırsa sarı beyaz sırıtır olmaz gibi düşünüyorum, öyle kullanan var mı oluyor mu?
gümüş rengi mi canım yeşil altın mı? bnim çift renk ama yeşil altın. resmini atayım ben size:)Aynı düşüncedeyimm benim tektaşta beyaz altın sarı alyans alırsam uymayacak ne yapalım ya başka alternatif olarak?
at tabi durduğun hatagümüş rengi mi canım yeşil altın mı? bnim çift renk ama yeşil altın. resmini atayım ben size:)
canım yağ sıçrama var mı peki?Kızlar direkt konuya atlıyorum ama ne yapacaksınız ya fritözü tefal actifry alın derim. Biz kaç senedir kullanıyoruz ve aşırı aşırısı memnunuz. Mesela kızartma yaptınız 1 kaşık yağla, ertesi günü tekrar kızartma yaparken hiç yağ atmıyorsunuz, o şekilde kızarıyor. En ufak buhar bile yok. Fritöz berbat bişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?