http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yinda-evlenecekler-buraya-buyursunlar.753407/
bu topik canım sayfa 70 lerde olmuş bu konuşma yanlış hatırlamıyosam:)
tamam kuzum senide eklerim zaten düzelmesi gereken tarihler var :)
ben geldim kızlarr çok güzel fikirler oluştu aklımda ama acele etmek istemiyorum:)
ne zor işlermiş bunlar böyle :)
canım şöyle bi liste var...sen ihtiyacın doğrultusunda eklemeler çıkarmalar yaparak yeni liste hazırla bence..
burda herkes öyle yaptı
Eki Görüntüle 1274920
ay 26 yaşındayım ben..evlenince 27 olcam..30 olmadan bi tane yapayım..30 dan snra da geç olmadan 2. olur insaşşalh. 35 e kadar çocuk faslı bitmeli
Ben de 25im, ben de ancak 27 gibi evlenicem en erken.. 1-2 sene bebek istemiyorum ama ben yaaHep öyle hayal etmiştim, gel gör ki daha erken evlenirim diye düşünüyordum.
Kız bende 27 yaşındayım benim niyetimde 30dan önce yapmaktı ama şimdi sevdicek 3 sene sonra yaparız diyor benimde işime geldi ama daha mı erken yapsak yaa gerçi çocuk işi tamamen kısmet her şey plana uygun gitmiyor
ben birinciyi begendimkızlar sevdicekle küs olmam işe yaradı bi çiçekle gelinip özür dilendi ve davetiye baktık. 3 düştü seçeneğimiz. en sondaki de sevdicek bilgisayar öğretmeni diye seçtik
Eki Görüntüle 1274923 Eki Görüntüle 1274924 Eki Görüntüle 1274947
Kızlar youtubeda 5 dklık bir squat videosu buldum, günde 1 kez yapmaya karar verdim. Kalçalar ve popo için, büyütüyor :) Düz bir popom olduğu için deneyeceğim bakalım, hem de bacaklarımı sıkılaştırmış olurum :)
ben çok sık kullanırım pasta börek için:)Ay kendim yogururum ..o da ayda yilda bir olur..bi de makineyi temizlemkle mi ugrascam
Bunu alayım o zaman :)Benimde var bu robottan, hatta aynısı..Biz evde de bu modelin siyahını kullanıyoruz memnunuz.
Waffle bende istiyorum ama acelesi yok:)) ekmek kızartma makinasına bakacam ama fritöz ve meyve sıkacağı kesin alırım :)Blenderda braunu tavsiye ediyorlar evet. Ekmek kızartma makinesi hiç düşünmüyorum çünkü kullanmam fazla biliyorum, tost makinesi de düşünmüyorum (çünkü tost bana aşırı kilo aldırıyor ve yapmadan duramam biliyorum) tabi sevgilim isterse alırım o ayrı, bunların yerine kuru meyve sıkacağı alırım heralde onu kullanırım çünkü, waffle makinesi çokkk istiyorum ama yine çok yaparım kilo alırım biliyorum, blender setim var arzumdan almıştım ama haznesi küçük daha çok seyyar gibi normal kablar için ama haznesi büyük bir robotta alıcam heralde dediğim gibi bilmiyorum
Offfff fritözde var dimiiben çok sık kullanırım pasta börek için:)
Bunu alayım o zaman :)
Waffle bende istiyorum ama acelesi yok:)) ekmek kızartma makinasına bakacam ama fritöz ve meyve sıkacağı kesin alırım :)
Kuzum beni de ekler misinben çıkıyorum gelincikler okula gitmem lazım :)
şu netleşen tarihlerinizi yazın isterseniz panomuzu güncelleyelim :)
ben alacam valla hepsini :))Offfff fritözde var dimiiPatates kızartması benim yaşam sevincimdir ama çok kızartırım fritöz alırsam yaaa Allahımmm neden bu kadar abur cuburu seviyorum benn
Blenderda braunu tavsiye ediyorlar evet. Ekmek kızartma makinesi hiç düşünmüyorum çünkü kullanmam fazla biliyorum, tost makinesi de düşünmüyorum (çünkü tost bana aşırı kilo aldırıyor ve yapmadan duramam biliyorum) tabi sevgilim isterse alırım o ayrı, bunların yerine kuru meyve sıkacağı alırım heralde onu kullanırım çünkü, waffle makinesi çokkk istiyorum ama yine çok yaparım kilo alırım biliyorum, blender setim var arzumdan almıştım ama haznesi küçük daha çok seyyar gibi normal kablar için ama haznesi büyük bir robotta alıcam heralde dediğim gibi bilmiyorum
Offfff fritözde var dimiiPatates kızartması benim yaşam sevincimdir ama çok kızartırım fritöz alırsam yaaa Allahımmm neden bu kadar abur cuburu seviyorum benn
ben alacam valla hepsini :))
aynen ben de bayıldım nerede bu gelinlikAn itibarıyla bende aşk yaşamaya başladım :)) nerde gördün kuzu bunu:))
Canm tost makinası fritöz kullanırım çünkü haftasonu kahvaltılarına bayılırım bunlarda işimi kolaylaştıracak şeyler :)) ekmek kızartmada kullanırım:)) blender zaten vazgeçilmezim :)Math ne olur evlendkten bikac ay snrada buralarfa ol :)
Bakalm tum aldklarini kullancanmi cok merak ediyorum :))
Sadece iyilgn iicn diyrm cnm. İyice dusundunmu ben bunu aliyorum ama kullanirmiyim diye
Ben bunları geçen seneden bekar evime almayı düşünmüştüm de :)) sonra vazgeçtim :))Math ne olur evlendkten bikac ay snrada buralarfa ol :)
Bakalm tum aldklarini kullancanmi cok merak ediyorum :))
Sadece iyilgn iicn diyrm cnm. İyice dusundunmu ben bunu aliyorum ama kullanirmiyim diye
Nasıl bi çekiliş canım ?kızlar selam iyi haftalar hepinize.
Aklıma bişey geldi 2015 yılı için çekiliş yapalım mı ne dersnz
Nasıl bi çekiliş canım ?
kızlar ben aldım blenderla ütü ama ütüm tefal kazanlı değil gerek görmedim kazanlı almaya ama extra 4 kat buhar tuşu var işimi görür diye düşündüm blenderda phılipsmiydi tefalmiydi bilemedim şimdi akşam bakayım foto atayım size onuda 200 e aldım ütüyüde sanrm 200e aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?