Bende kazanlı ütü istiyorum hemde tefal :)) ama o robotu bilmiyorum alsam mıHmmmmm daha henüz el atmadığım bir konu :) Ee nelere karar verdiniz kızlar markadır modeldir falan filan?? Ben alabilirsem kazanlı ütü istiyorum mesela, ama aşırı pahalı oluyorlar, bir de şu en az 1000 tl lik mutfak robotları varya profesyonel onlardan istiyorum ki onların fiyatı daha da pahalıteyzem kazanlı ütü aldı şimdi diğer ütülere ütü demiyor kadın ütü buymuş diyor ama o robot kalacak galiba
Bu ama siteye karar vermedim araştırmadayım :)
nişandada büfede aksesuar olarak şık durur sonra çeyize kaldırırım ikili düşünüyorumO zaman önce eksiklerini al sonra bakarsın aksesuarlara
Kıyamam yaa Allah kolaylık versin herkesten özür dileyerek söylüyorum o yaş çocuklarından nefret ederim net! Çocuk 5 yaşa geldi mi kimyası mı değişiyor bişey oluyor çocuğa en sakini bile canavarlaşıyorAyy benm utude kazanli.aldgm yerde deneme amacli denedk..acayip buhar cikardi yukarlara kdr :)
Buhar banyosu yapilit o derece.bi de cok hafifler...
Benmde derdim kucuk ev aletleri ve durmadan zirlayan veletler
Hamur yoğurma aparatı falan var açıklamasında yazıyo hepsi kullanılacak şrylerYa ben icinde su buyugu olanindan istemiyorum.onu nicin kullancam ki.kullanmam gibi geliyor. Rondosu olsa yeter
Blenderda braunu tavsiye ediyorlar evet. Ekmek kızartma makinesi hiç düşünmüyorum çünkü kullanmam fazla biliyorum, tost makinesi de düşünmüyorum (çünkü tost bana aşırı kilo aldırıyor ve yapmadan duramam biliyorumBende kazanlı ütü istiyorum hemde tefal :)) ama o robotu bilmiyorum alsam mıtos makinası arıyorum belki ekmek kızartma da alırım :) braun alacam sanırım blender da :)
Bu ama siteye karar vermedim araştırmadayım :)
Hamur yoğurma aparatı falan var açıklamasında yazıyo hepsi kullanılacak şryler
tatlım gönül davete baktın mı kına için? organizasyonuda içinde...Kızlar konuyu değiştirmek istemiyorum ama istanbulda oturanlarınıza soruyorum!! Şimdi kına gecemi ben mekan tutup organizasyon firmasıyla anlaşarak yapıcam bübtçem yeterse, ama organizasyonlar bile pahalı ki mekanlarda öyle.. Uygun mekanlar biliyor musunuz? Hani böyle düğün salonu da olur ama kıytırık bir yerde olmasın mesela yani mekandan kısıp organizasyona vereyim?? (Sitede oturuyorum, oturduğum yer kına gecesine hiç uygun değil onu da belirteyim)
Kızlar konuyu değiştirmek istemiyorum ama istanbulda oturanlarınıza soruyorum!! Şimdi kına gecemi ben mekan tutup organizasyon firmasıyla anlaşarak yapıcam bübtçem yeterse, ama organizasyonlar bile pahalı ki mekanlarda öyle.. Uygun mekanlar biliyor musunuz? Hani böyle düğün salonu da olur ama kıytırık bir yerde olmasın mesela yani mekandan kısıp organizasyona vereyim?? (Sitede oturuyorum, oturduğum yer kına gecesine hiç uygun değil onu da belirteyim)
Baktım evet ama o bile pahalı geldi zaten farklı bir mekanla farklı bir organizasyonla anlaşsam bile yne en fazla o fiyatı bulur belki daha bile uygun olur.. Ama şu var erken rezervasyonla indirim yaparlar mı bilmiyorumtatlım gönül davete baktın mı kına için? organizasyonuda içinde...
böcegim akşam ekliyim senide şimdi çıkıyorum :)Ben geldimmm , beni de yazın orayaaa bende 2016 geliniyim
Ben geldimmm , beni de yazın orayaaa bende 2016 geliniyim
Tenk yu beybi :)Evet uygun gibi ama biz en fazla 60 kişi olacağız acaba anlaşabilir miyiz kişi sayısı var mıdır? Canım sen topiğin linkini atar mısın bi zahmet ben o kıza bi sorayımcanım bak diğer topikte arkadaş anlaşmış gönül davetle onun yorumunu kopyalıyorum buraya...
bütçende uygunsa mutlaka görüşmelisin bence...
Teşekkürler :) Açıkçası salon tarzını sevmiyorum(fayanslar, boyalı duvarlar, floresan aydınlatma vs)o yüzden ben daha otantik bir yer istiyordum o yüzden burayı tercih ettim.
Bizim kına Mayıs başı gibi. Salon 275 kişilik ama biz 150 oluruz sanırım.
Fiyat konusunda sizin isteğinize bağlı. Çünkü standart paketinde masalarda serpme çerez, cips, sos, peynir havuç salatalık tabağı ve sınırsız meşrubat var. Bu uygun. Ancak ben kişi sayılı, ve herkes özel tabaklı istedim. Yukarda saydıklarımın dışında kişiye özel tabakta su böreği, 4 kurabiye ve 3 çeşit meze olacak. Fiyatları da arttığı içn pazarlıkla indirimle nakit 2500' e anlaştık, 120 kişi.. 3200 fln demişti önceAma o 150 kişi olacak. Kına izlemeye de gittim, gayet güzeldi, piyanist var bayan, eğlendiriyor. Kına tahtı, kapıda karşılayan kız ekibi, davetlilere kuru kına vs hepsi var. İstersen onlardaki bindallılardan da giyebiliyorsun. Ayrıca birsürü kupon verdiler, makyaj kirpik vs 100 tl sadece, bir de 8 pozluk çekim ve albümü, gelinlikçide indirim, diz beyazlatma da indirim vs.. Şimdilik bir sorun yok. Başka sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olayım.
böcegim akşam ekliyim senide şimdi çıkıyorum :)
sen bilgilerini yaz :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yinda-evlenecekler-buraya-buyursunlar.753407/Tenk yu beybi :)Evet uygun gibi ama biz en fazla 60 kişi olacağız acaba anlaşabilir miyiz kişi sayısı var mıdır? Canım sen topiğin linkini atar mısın bi zahmet ben o kıza bi sorayım
tamam kuzum senide eklerim zaten düzelmesi gereken tarihler var :)Bende bendeee :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?