2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy benm utude kazanli.aldgm yerde deneme amacli denedk..acayip buhar cikardi yukarlara kdr :)
Buhar banyosu yapilit o derece.bi de cok hafifler...

Benmde derdim kucuk ev aletleri ve durmadan zirlayan veletler

Bende kazanlı ütü istiyorum hemde tefal :)) ama o robotu bilmiyorum alsam mı tos makinası arıyorum belki ekmek kızartma da alırım :) braun alacam sanırım blender da :)

Ayy benm utude kazanli.aldgm yerde deneme amacli denedk..acayip buhar cikardi yukarlara kdr :)
Buhar banyosu yapilit o derece.bi de cok hafifler...

Benmde derdim kucuk ev aletleri ve durmadan zirlayan veletler
Kıyamam yaa Allah kolaylık versin herkesten özür dileyerek söylüyorum o yaş çocuklarından nefret ederim net! Çocuk 5 yaşa geldi mi kimyası mı değişiyor bişey oluyor çocuğa en sakini bile canavarlaşıyor 4-7 yaş arasıyla aram hiç iyi değil ama bebekler oooofffffffffffffffffffffffffffff offff offff hastasıyımmmmmm offfff canım çekti şu bikaç tane tombullarından olacaktı yerde yuvarlaya yuvarlaya oynardımmmm hemen mi çocuk yapsam ne

Bende kazanlı ütü istiyorum hemde tefal :)) ama o robotu bilmiyorum alsam mı tos makinası arıyorum belki ekmek kızartma da alırım :) braun alacam sanırım blender da :)
Blenderda braunu tavsiye ediyorlar evet. Ekmek kızartma makinesi hiç düşünmüyorum çünkü kullanmam fazla biliyorum, tost makinesi de düşünmüyorum (çünkü tost bana aşırı kilo aldırıyor ve yapmadan duramam biliyorum ) tabi sevgilim isterse alırım o ayrı, bunların yerine kuru meyve sıkacağı alırım heralde onu kullanırım çünkü, waffle makinesi çokkk istiyorum ama yine çok yaparım kilo alırım biliyorum, blender setim var arzumdan almıştım ama haznesi küçük daha çok seyyar gibi normal kablar için ama haznesi büyük bir robotta alıcam heralde dediğim gibi bilmiyorum

Kızlar konuyu değiştirmek istemiyorum ama istanbulda oturanlarınıza soruyorum!! Şimdi kına gecemi ben mekan tutup organizasyon firmasıyla anlaşarak yapıcam bübtçem yeterse, ama organizasyonlar bile pahalı ki mekanlarda öyle.. Uygun mekanlar biliyor musunuz? Hani böyle düğün salonu da olur ama kıytırık bir yerde olmasın mesela yani mekandan kısıp organizasyona vereyim?? (Sitede oturuyorum, oturduğum yer kına gecesine hiç uygun değil onu da belirteyim )

He kızlar bir de ekmek yapma makinesi almayı düşünüyorum. Kullananlarınız var mı evlerinde olanlar?? Genelede kullananlar memnun, bir tek belediyenin ekmeğine güveniyoruz ama o da güzel değil onun dışında dışardan ekmek almak istemiyorum artık neler duyuyoruz

tatlım gönül davete baktın mı kına için? organizasyonuda içinde...

canım bak diğer topikte arkadaş anlaşmış gönül davetle onun yorumunu kopyalıyorum buraya...
bütçende uygunsa mutlaka görüşmelisin bence...

Teşekkürler :) Açıkçası salon tarzını sevmiyorum(fayanslar, boyalı duvarlar, floresan aydınlatma vs)o yüzden ben daha otantik bir yer istiyordum o yüzden burayı tercih ettim.

Bizim kına Mayıs başı gibi. Salon 275 kişilik ama biz 150 oluruz sanırım.

Fiyat konusunda sizin isteğinize bağlı. Çünkü standart paketinde masalarda serpme çerez, cips, sos, peynir havuç salatalık tabağı ve sınırsız meşrubat var. Bu uygun. Ancak ben kişi sayılı, ve herkes özel tabaklı istedim. Yukarda saydıklarımın dışında kişiye özel tabakta su böreği, 4 kurabiye ve 3 çeşit meze olacak. Fiyatları da arttığı içn pazarlıkla indirimle nakit 2500' e anlaştık, 120 kişi.. 3200 fln demişti önce Ama o 150 kişi olacak. Kına izlemeye de gittim, gayet güzeldi, piyanist var bayan, eğlendiriyor. Kına tahtı, kapıda karşılayan kız ekibi, davetlilere kuru kına vs hepsi var. İstersen onlardaki bindallılardan da giyebiliyorsun. Ayrıca birsürü kupon verdiler, makyaj kirpik vs 100 tl sadece, bir de 8 pozluk çekim ve albümü, gelinlikçide indirim, diz beyazlatma da indirim vs.. Şimdilik bir sorun yok. Başka sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olayım.

tatlım gönül davete baktın mı kına için? organizasyonuda içinde...
Baktım evet ama o bile pahalı geldi zaten farklı bir mekanla farklı bir organizasyonla anlaşsam bile yne en fazla o fiyatı bulur belki daha bile uygun olur.. Ama şu var erken rezervasyonla indirim yaparlar mı bilmiyorum

Tenk yu beybi :)Evet uygun gibi ama biz en fazla 60 kişi olacağız acaba anlaşabilir miyiz kişi sayısı var mıdır? Canım sen topiğin linkini atar mısın bi zahmet ben o kıza bi sorayım

Tenk yu beybi :)Evet uygun gibi ama biz en fazla 60 kişi olacağız acaba anlaşabilir miyiz kişi sayısı var mıdır? Canım sen topiğin linkini atar mısın bi zahmet ben o kıza bi sorayım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yinda-evlenecekler-buraya-buyursunlar.753407/
bu topik canım sayfa 70 lerde olmuş bu konuşma yanlış hatırlamıyosam:)
Bende bendeee :) :)
tamam kuzum senide eklerim zaten düzelmesi gereken tarihler var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…