2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlar youtubeda 5 dklık bir squat videosu buldum, günde 1 kez yapmaya karar verdim. Kalçalar ve popo için, büyütüyor :) Düz bir popom olduğu için deneyeceğim bakalım, hem de bacaklarımı sıkılaştırmış olurum :)

Link atar mısın canım bende tepsi popoluyum

Ay benmde en cok sevdigim yerim totom ..yani arkdslarimda soyler bnde hakkaten iyiymis demeye basladm

Günaydın kızlarrr :) sabah sabah size bi sorum olacak :))) ben tost makinası ve blender almak istiyorum sizce hangi marka alayım. Şimdi kullanıp sonrada evime götürmek istiyorum :)

Günaydın kızlarrr :) sabah sabah size bi sorum olacak :))) ben tost makinası ve blender almak istiyorum sizce hangi marka alayım. Şimdi kullanıp sonrada evime götürmek istiyorum :)
tost makinesini ızgara özellikli ve makinede yıkanabilen al canım bence :)
blendr için bi fikrim henüz yok :)

tost makinesini ızgara özellikli ve makinede yıkanabilen al canım bence :)
blendr için bi fikrim henüz yok :)
Blender içinde çelik uçlu olana dikkat etcekmişiz:) tost makinasına da tost yaparken yağlı kağıt kullanırsak temizleme sorun olmuyomuş :))) diğer topikten öğrendim:)

Tam da benm de su aralar dusubdugum konu. Blender braun dusunuyorum ama tost makinesi cok kaba olmayan kibar bisey istiyorum

bizim meslek başlı başına zor canım ya bugün yeni kayıt gelicek ağlar artık 2 gün

Yeminle cildircamm ben. Hala arada agliyorlar . sakinlestiremiorum da. Hicbir dedigimi anlamiyor. Sen nerde gorev yapion cnm

ayy hiç bitmiyor ağlamaları ki tam alışıyorlar yeni biri geldi mi onlar da başlıyor ağlamaya canım... bilecik merkezde bi anaokulundayım canım

Nette tost makinelerini arastrmis birinin yazisini buldum bak

BREVİLLE 800GR (pahalı, kaliteli, plakalar sabit, üst plaka çizgili alttaki düz)
-BREVİLLE BGR200EX (plakalar sabit)
-BREVİLLE BSG540EX (plakalar sabit ve düz)

-TEFAL XL800 VE GOURMET GRİLL COMFORT (üst kapakta sabitleme yok, bastırınca arka taraf kalkıyor, pahalı)

-KORKMAZ A302 (piyasada bulunmayabilir, diğer serilerden daha kaliteli)
-KORKMAZ A328 (krom çelik gövde, a329 serisinden daha sağlam)
-KORKMAZ A329-05 ve 06 (SERAMİK, alt plaka esnek, gövde ve bağlantı kolları fena değil)
-KORKMAZ A310 (eskiyle yeninin karışımı melez bir seri)
-KORKMAZ A310-01 (SERAMİK)

-ARÇELİK K-2369TG (üst kapak cam kaplı)
-ARÇELİK K-2369B (cam kaplı kapak dışında üsttekiyle aynı)
-ARÇELİK K-8381-TG (yeni tip ama üst kapak hareketi eski tiplere benziyor)

-ESSENSO PANİNİ GRİLL (kutudan ızgara için ayrı plaka çıkıyor)

-KİNG P-625 (SERAMİK, bağlantı kolları sağlam ve üst kapak ağırlığı yeterli)
-KİNG P-624
-KİNG P-633

-ARNİCA TOSTİT/TOSTİT PRO

-ARZUM AR-225 (plakalar sabit ama bağlantı kolları sağlam ve üst kapak ağırlığı yeterli)
-ARZUM AR-277 METALLO
-ARZUM AR-218 PANİNİ
-ARZUM AR-254
-ARZUM AR-265

-KENWOOD HG-400 (plakalar sabit ve ısı ayarı yok ama bağlantı kolları sağlam ve üst kapak ağırlığı yeterli)

-DELONGHİ CGH-900 (şık tasarım)

-EMSAN FEEL STEEL

-FAKİR CREA (dijital ekranlı, tasarım olarak iyi ama performansla ilgili şikayet yazıldı)
-FAKİR VALERY (uzunlamasına farklı bir tasarım)

-VESTEL 3000 DİJİTAL İNOX (fakir crea ile benzer)
-VESTEL 3000 İNOX (alt ve üst plakalar ayrı ayrı ayarlanabiliyor)

-HOMEND 1304 (ürün güzel ancak üst kapağın kademeli yükseklik ayarıyla ilgili bir sorun çıkabilir, benim teşhirde gördüklerim problemliydi))
-HOMEND 1301 (biraz küçük, 2 kişilik)

-CUCİNOX SK-42041E (beğenen de var iade eden de)
-CUCİNOX COOKPLUS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…