2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

benimkinin de doğum günü bu ay parfüm aldım hoş kokulu sakızlı herşeye bayılır sakızlı şekerlerle doldurcam kutuyu sizce nasıl kızlar yoksa sakızlı şeker yerine ikmizin resminimi çerçeveyle koyayım banada yardım

bence şirin olur canım :)
benimkinin doğum günü 1 ocak :)
kendim pasta yapıcam bide gömlek yada kazak alırım :)

Benim annede benim kafadan. bazen o kadar değişik şeyler görüyor ki insan sanki o an almazsan daha aklına gelmezmiş gibi,

aynen değişik bişey görürsen kap gitsin ben mesela taa geçen sene carrefour da sufle kapları görmüştüm ama öyle tatlılardı ki aldım 12 tane valla..bi daha da göremedim hemde çok uygundu fiyatı

bence şirin olur canım :)
benimkinin doğum günü 1 ocak :)
kendim pasta yapıcam bide gömlek yada kazak alırım :)
ayyy o kendi kendime pastayı da ilerleyen zamanalrda yapayım tatlım bu konularda biraz kötüyüm ben bulamıyom hiç bişey sen çok iyi düşünmüşsün canımm valla senin daha çook varmışş :)

şimdi gördümm
tatlım bunlar güzel ama çok kullanışlı değil diye duydum küçüklermiş

aaa öylemi? yakınımda hiç kullanan yok ki..sorup öğrensem..geçen gün mağazada gözüme çarpmıştı gidip bakmak en mantıklısı..neyi kullanışsız oluyormuş ki

aaa öylemi? yakınımda hiç kullanan yok ki..sorup öğrensem..geçen gün mağazada gözüme çarpmıştı gidip bakmak en mantıklısı..neyi kullanışsız oluyormuş ki
küçükmüş canım normal ütü masalarından o yüzden zor oluyormuş ütü yapması

kol 6 seansta bitmiyo amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…