- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
ayyy benim sevgilim iyidir valla bu konularda hakkını yemiym
bence şirin olur canım :)benimkinin de doğum günü bu ay parfüm aldım hoş kokulu sakızlı herşeye bayılır sakızlı şekerlerle doldurcam kutuyu sizce nasıl kızlar yoksa sakızlı şeker yerine ikmizin resminimi çerçeveyle koyayım banada yardım
göremedim benbunun gibi ütü masası kesin alıcam ama
Benim annede benim kafadan.bazen o kadar değişik şeyler görüyor ki insan sanki o an almazsan daha aklına gelmezmiş gibi,
ayyy o kendi kendime pastayı da ilerleyen zamanalrda yapayım tatlım bu konularda biraz kötüyüm ben bulamıyom hiç bişeybence şirin olur canım :)
benimkinin doğum günü 1 ocak :)
kendim pasta yapıcam bide gömlek yada kazak alırım :)
şimdi gördümmilk başta beceremedim ya
şimdi gördümm
tatlım bunlar güzel ama çok kullanışlı değil diye duydum küçüklermiş
ayyy o kendi kendime pastayı da ilerleyen zamanalrda yapayım tatlım bu konularda biraz kötüyüm ben bulamıyom hiç bişeysen çok iyi düşünmüşsün canımm valla senin daha çook varmışş :)
küçükmüş canım normal ütü masalarından o yüzden zor oluyormuş ütü yapmasıaaa öylemi? yakınımda hiç kullanan yok ki..sorup öğrensem..geçen gün mağazada gözüme çarpmıştı gidip bakmak en mantıklısı..neyi kullanışsız oluyormuş ki
bonibonlu daha cici gözüküyo sanki rulokatlı bonibonluda yapabilirsiin :)) bu pastalar var aklımda .)
küçükmüş canım normal ütü masalarından o yüzden zor oluyormuş ütü yapması[/QUOT
anladım canımm
olabilir beyaz çikolatalı olması şart başka çikolata yemiyo :)bonibonlu daha cici gözüküyo sanki rulokatlı bonibonluda yapabilirsiin :))
çok mantıklı çünkü gelinciksin :)hemen üstüme alındım
kol 6 seansta bitmiyo amaaben genital+koltukaltı beraber gittim kampanya vardı o zaman, toplam 210tl verdim peşin olarak 6şar seans. kol için şuan 400tl ye anlaştım 6seans yine. bacak için de as lazere daha yeni sordum 6seansa 1000tl dedi tabi peşin ve nakit ödeme yapıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?